september 1

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

De datingsites voor de ouderen singles onder ons! 50PlusMatch staat al jaren bekend als een betrouwbare en goede datingsites voor ouderen singles die opzoek zijn naar een vaste relatie. Naast de betrouwbaarheid onderscheid deze datingsite zich door middel van leuke uitjes voor zijn leden. Één derde van de singles die na zijn 50ste een relatie krijgt heeft dat te danken aan het online daten. Dat zegt al meer dan genoeg! Dagelijks zijn er genoeg mensen die inloggen op 50PlusMatch en zeer actief zijn. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten, het inloggen en ervaringen van 50plusmatch.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor 50PlusMatch?

50plusmatch is de meest bekende senioren datingsite van Nederland. Ze hebben al 15 jaar ervaring als het om 50plus dating gaat. Deze datingsite is opgericht in 2006 en was daarmee de eerste datingsite die specifiek was gericht op de doelgroep 50 plussers.

Omdat ze al zolang bestaan hebben ze ook veruit de meeste leden en de verhouding tussen mannen en vrouwen is perfect. Het leuke van deze datingsite is dat je kan reageren op hun prikbord voor leuke uitjes of een evenement. Zo kan jij daar ook andere singles ontmoeten en het gesprek in persoon aangaan. In deze moeilijke tijd is het ook handig dat je bij 50plusmatch kan videochatten met je date!

Een profiel voor deze datingsite heb je binnen een paar minuten gratis aan gemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past. Er zijn veel serieuze vijftig plussers actief, dus de kans dat je slaagt is zeer groot!


Functies.

De datingsite van 50plusmatch biedt net als alle andere sites een gratis account aan. Zo kan je uitzoeken of de site geschikt voor je is. In het geval van 50plusmatch is dit zeker een goed begin. Je kan namelijk met een gratis account onbeperkt zoeken naar nieuwe singles! Daarnaast heb je de vrijheid om je eigen profiel helemaal in te stellen zoals je zelf wilt. In tegenstelling tot andere datingsites in deze categorie kan je met een gratis account veel meer.

Wanneer je er toch achter komt dat je na het gebruik van een gratis account meer wilt, kan je altijd een premium account nemen. Een premium account biedt veel meer functies en mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onbeperkt berichten sturen of inschrijven voor leuke uitjes. Voor zo’n account zul je wel een maandelijkse bijdrage van een paar tientjes over moeten hebben. Maar goed, je hebt dan wel alle mogelijkheden en functies in je bereik.

Hieronder een overzicht van de verschillende functies die 50plusmatch aanbiedt:

 • Eigen zoekprofiel maken.
 • Onbeperkt naar matches zoeken.
 • Berichten sturen. (Privé)
 • Zien wie je profiel heeft bekeken.
 • Interesse berichten sturen. 

Dit zijn de functies waar je gratis gebruik van kunt maken! Er zijn nog talloze andere functies op deze datingsite die je kunt gebruiken met een lidmaatschap!


50PlusMatch kosten.

Gelukkig kun je bij 50PlusMatch van heel veel functies gratis gebruik maken. Ze staan voor gemak, service en gebruiksvriendelijkheid! Wil je nog echt alles eruit halen kan je altijd een een premium lidmaatschap aanschaffen tegen bepaalde kosten van 50PlusMatch. De kosten voor een betaald lidmaatschap vind je hieronder:

 • 1 maand: €29,95,- per maand!
 • 3 maanden: €19,95 per maand!
 • 6 maanden: €14,95 per maand!

Zoals je ziet zijn er verschillende kosten aan verbonden. Hoe langer het abonnement, hoe goedkoper de kosten bij 50Plusmatch. Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


50PlusMatch inloggen.

Het kan voorkomen dat je problemen ervaart met het inloggen op 50PlusMatch. Misschien ben je vergeten hoe het moet? Of kan je de inlogknop op de site niet vinden. Geen stress. Volg de stappen hieronder en voor je het weet kan je weer inloggen bij 50PlusMatch.

 • Ga naar 50plusmatch.nl
 • Klik rechtsboven op de knop “inloggen”
 • Vul je “gebruikersnaam” en “wachtwoord” in.
 • Je bent nu ingelogd.

Wanneer je voor het eerst een account wilt aanmaken, kan je dat gewoon op de site doen door op te klikken op “ik zoek een man” of “ik zoek een vrouw”. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar een pagina waar je een formulier met je gegevens in moet vullen. Zodra je dat hebt gedaan is je account aangemaakt, kan je inloggen en aan de slag op 50PlusMatch.


50PlusMatch opzeggen.

Het kan zijn dat je geen goede ervaringen hebt bij 50PlusMatch? Bedenk wel goed of je alleen je betaalde lidmaatschap wilt opzeggen of dat je het gehele account wilt verwijderen. Voor allebei die je namelijk andere stappen te ondernemen. Hieronder een overzicht van de verschillende stappen.

 • Ga naar 50plusmatch.nl
 • Log in met je gegevens. (Gebruikersnaam en wachtwoord)
 • Ga naar “Mijn profiel”
 • Klik vervolgens op “Instellingen en Lidmaatschap”
 • Je komt nu in een scherm terecht waar je je kan uitschrijven. 
 • Je lidmaatschap is nu stopgezet.

Profiel verwijderen.

Om je volledige profiel te verwijderen zul je nog een paar extra stappen moeten doen. Doe dit alleen als je echt zeker weet dat je voorlopig niet meer op deze datingsite terugkomt. Let wel op dat de kosten van je abonnement bij 50PlusMatch betaald moeten worden, ook als je een periode van 3 maanden hebt afgesloten en na 1 maand al succes hebt. De desbetreffende stappen zijn:

 • Log in op de website.
 • Ga naar mijn profiel.
 • Ga naar instellingen.
 • Klik in het scherm op “definitief uitschrijven”
 • Je profiel is nu volledig verwijderd.

Veilig Daten Keurmerk.

50plusmatch heeft het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de sitebalk ziet. 

Daarnaast is de site van 50plusmatch als beste getest door Vara’s programma Kassa! Vanwege de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service! De meeste verhalen zijn louter positief en dat is ook bevestigd door Kassa!

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Lees ook: De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?


Ervaringen 50PlusMatch.

Vind hieronder verschillende ervaringen over de datingsite 50PlusMatch:

Thea: Je krijgt hier wel echt contact met mensen, maar je moet er wel een beetje moeite voor doen. Sommige profielen zijn inactief en staan nog op actief, dus dat houden ze niet goed bij helaas. Maar verder een leuke datingsite waar ik me de hele middag op kan vermaken. Overigens is het wel verstandig om een abonnement te nemen, want anders kun je vel 80% van alle opties van de site geen gebruik maken en dat is erg zonde.

Goverde: Snap niet dat de datingsite nog kan bestaan. Paar jaar geleden al uitgeprobeerd en nog steeds is het bagger. Je matches slaan nergens op en als je een paar avonden hebt gezeten heb je alle profielen gezien! Dikke nul voor mij.

Martin: Ben zeer teleurgesteld. Je krijgt niet eens een fatsoenlijk berichtje terug. Zelfs niet dat ze niet geïnteresseerd zijn. Hier moet je dus niet zijn voor serieus contact. 

Marco: Mooie site, goede app ben hier veel actief op geweest. Je weet vooraf waar je aan toe bent en er zijn geen verassingen achteraf. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen en misschien een relatie te vinden!

Heb je zelf ervaringen met 50plusmatch en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie op doen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite 50plusmatch. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kosten, ervaringen en het inloggen bij 50plusmatch.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

Pepper Dating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

Ourtime | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50Liefde | Wat zijn de Reviews, Kosten en Ervaringen?

VijftigPlusDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.