december 16

50PlusRelatie | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

50plusrelatie is een datingsite die zich speciaal richt op de doelgroep single 50plusser van Nederland en België. Aangezien de leden van deze datingsite allemaal 50plus zijn, wordt er hier op serieuze manier contact gezocht en gaat iedereen verantwoordelijk om met elkaar. Alle leden zijn hier op zoek naar een serieuze en standvastige relatie. In dit artikel bespreken we de functies, kosten, het inloggen en reviews van 50plusrelatie. 


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor 50plusrelatie? 

50plusrelatie is één van de vele 50plus datingsites die er tegenwoordig op internet te vinden zijn. Wat is dan de reden dat mensen toch voor deze datingsite kiezen? Ten eerste gaat het om de rustige lay-out en het overzichtelijke platform. Bij veel datingsites vinden 50 plussers het platform te druk en niet altijd goed te begrijpen. 50plusrelatie heeft een kalm overzicht waar alles gemakkelijk te vinden is.

Ten tweede bieden zij een chatcafe aan waar je gezellig met andere leden een online praatje kunt houden. Dat geeft voor elk lid een betrokken gevoel bij de community van 50plusrelatie.

Ten derde zitten er alleen goed gecontroleerde profielen op deze datingsite. Nep profielen die alleen aandacht of gegevens van je willen zijn hier niet te vinden. 50plusrelatie is hier heel duidelijk over op hun website en ze doen er alles aan om deze zogenaamde profielen te weren en niet toe te laten. 


Functies.

Hieronder een gemakkelijk overzicht van alle soorten functies die 50plusrelatie aanbiedt om ervoor te zorgen dat jij gaat slagen. Let wel op dat niet alle functies gebruikt kunnen worden met een gratis account. Voor sommige functies dien je een betaald lid te zijn.

 • Flirts sturen.
 • Chatten.
 • Chatcafé gebruiken.
 • Foto’s plaatsen op de fotomuur.
 • Nieuwe leden leren kennen via de fotomuur.
 • Makkelijk navigeren.
 • Eigen profiel instellen.
 • Andere leden zoeken.

Inloggen/aanmelden 50plusrelatie.

Het aanmelden bij 50plusrelatie kan in eerste instantie natuurlijk gewoon gratis. Je maakt eenvoudig een profiel aan die dan ook meteen online en zichtbaar is op de site. Nadat je gevraagde gegevens hebt ingevuld krijg je 5 vragen die gaan over je uiterlijk, opleiding en voorkeuren voor een partner. Het is dan nog een kwestie van het bevestigen van je e-mailadres en je profiel is gratis aangemaakt.

Het inloggen bij 50plusrelatie gaat nog sneller en gemakkelijker. Dat komt natuurlijk door het feit dat je al een bestaand account hebt of er net één hebt aangemaakt. Het inloggen op de website van 50plusrelatie gaat dan als volgt: 

 • Ga naar de website van 50plusrelatie.nl
 • Klik op de knop “Inloggen”
 • Vul je e-mail en wachtwoord in die je hebt aangemaakt.
 • Klik nogmaals op “Inloggen”
 • Het inloggen bij 50plusrelatie is succesvol afgerond.

Kosten 50plusrelatie.

Wanneer je van alle soorten functies gebruik wilt maken dien je een betaald lidmaatschap te nemen. Er zijn 3 verschillende soorten abonnementen die worden aangeboden. Hoe langer de duur, hoe goedkoper de kosten per maand zijn. Toch hopen wij dat je niet al te lang lid hoeft te blijven. Hieronder de kosten van 50plusrelatie.

 • 1 maand: €14,99 per maand!
 • 3 maanden: €9,99 per maand!
 • 6 maanden: €7,50 per maand!

De maandelijkse betalingen kunnen veilig gedaan worden door middel van een Ideal, Bancontact, Paypal, acceptgiro of creditcard betaling.


Betrouwbaarheid

Als je vragen hebt over het platform, betalingen of andere dingen kan je terecht bij hun klantenservice. Deze biedt een service desk aan op de website waar je alles kwijt kan. Meestal wordt er binnen 1 dag een koppeling terug gegeven. 

Daarnaast zie je een slotje in de taakbalk als je op de website van 50plusrelatie bent. Dat betekent dat de verbinding veilig en beschermd is. Zo blijven al je persoonsgegevens veilig beschermd en niet gedeeld met derden partijen. 


Reviews van 50plusrelatie.

Heb je zelf reviews over 50plusrelatie en wil je die graag delen? Laat dan je reviews over 50plusrelatie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite 50plusrelatie. Wij hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de functies, het inloggen, reviews en kosten van 50plusrelatie.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50Liefde | Wat zijn de Reviews, Kosten en Ervaringen?

NextLove | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

RichMeetBeautiful | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.