november 16

Alleenstaande Mama’s | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

In Nederland en België zijn er duizenden alleenstaande mama’s die op zoek naar een nieuwe liefde in hun leven. De datingsite alleenstaande mama’s.nl (en alleenstaande papa’s.nl) is al jaren de koploper in deze categorie. Ze zorgen ervoor dat alleenstaande vrouwen uiteindelijk de perfecte match krijgen. Deze datingsite is voor een specifieke doelgroep en niet gericht op iedereen. Als je niet specifiek alleenstaande ouders wilt daten, dan raden wij toch echt een andere datingsite aan. In dit artikel bespreken we de kosten, ervaringen, functies en veiligheid van alleenstaande mama’s.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Alleenstaande Mama’s?

De datingsite alleenstaande mama’s (en papa’s) kan je met een gerust hart online daten. Er zitten namelijk veel betrouwbare profielen op. Dat komt, omdat deze doelgroep erg specifiek is en er alleen mensen opkomen die serieus willen daten. Daarbij zijn het mensen met kinderen die daardoor meer verantwoordelijkheid en veiligheid zoeken. 

Dagelijks zijn er tientallen moeders en vaders die zich aanmelden bij deze datingsite. Aanmelden kan niet alleen via de datingsite, maar ook via verschillende social media platformen. De kans is daardoor redelijk groot dat er een leuke match tussen zit, aangezien het bereik van deze datingsite groot is. 


Functies alleenstaande mama’s.

Bij alleenstaande mama’s en papa’s kun je net als bij vele andere datingsite gebruik maken van verschillende functies. Zo kan je flirt en chatberichten sturen naar andere leden. Je kan ook uitgebreid zoeken door middel van je voorkeuren die ingesteld kunnen worden. Het zoeken wordt daardoor iets specifieker. 

Fotozapper

Er bestaat nog een extra functie bij deze datingsite die erg in de smaak valt bij alle leden. Namelijk de Fotozapper! Met deze functie kun jij er zelf voor zorgen dat er matches worden uitgekozen door middel van foto’s van andere leden. De computer laat daar ook bij zien hoeveel procent jullie bij elkaar passen op basis van jullie voorkeuren. Met weinig tijd op de dag, kan je in de avond gerust kijken welke leden er eventueel bij je passen!

Lees ook: De Top #5 Beste Datingsites voor Alleenstaande Ouders?


Kosten alleenstaande mama’s

De datingsite alleenstaande mama’s en papa’s heeft veel functies die ervoor kunnen zorgen dat je gaat slagen met het vinden van de ware liefde. Toch zijn bepaalde functies alleen te gebruiken bij een VIP abonnement. Zo kan je wel berichten sturen, maar niet lezen van andere leden. Wil je berichten lezen en van alle functies gebruik maken? Dan raden wij zeker aan om een abonnement te nemen bij deze datingsite. 

Er zijn drie VIP abonnementen met verschillende prijzen. Hieronder een overzicht van deze:

  • 1 maand: €24,99 per maand.
  • 2 maanden: €19,99 per maand.
  • 4 maanden: €14,99 per maand.

De betalingen kunnen veilig anoniem gedaan worden via Ideal, Bancontact, Paypal en Creditcard.


Veiligheid.

Alleenstaande mama’s is aangesloten bij het Safe Dating Network. Dat betekent dat al je gegevens veilig zijn en niet met derden partijen gedeeld mogen worden. Ze staan echt garant voor iedereen zijn privacy. Daarnaast zijn ze continu bezig met controleren van profielen op hun platform. Hebben ze een aanleiding dat een profiel nep is, dan verwijderen zij dat profiel meteen. Als je zelf een profiel niet vertrouwd dan kan je dat ook doorgeven. Ze zullen er dan meteen naar gaan kijken.

Wanneer je vragen hebt of ergens niet uitkomt, dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. 


Ervaringen van alleenstaande mama’s

Hieronder een aantal ervaringen van alleenstaande mama’s die door verschillende personen op het internet zijn achtergelaten:

Mama34: Ongeveer een maandje of 5 geleden eindelijk aangemeld. Ik heb zoveel leuke alleenstaande mannen ontmoet op deze site. Voornamelijk was ik opzoek naar een goede vriend. Met een kleintje in huis is het gewoon anders om direct in een relatie te duiken. Ik heb echt een hele leuke man ontmoet en we zijn nu echt aan het daten. En dat allemaal dankzij Alleenstaande-mamas.nl.

Jasmijn & Martijn: Wij hebben elkaar via deze site ontmoet. Toen ik haar op deze datingsite zag, dacht ik “Dit is mijn match!”. Heel snel spraken wij elkaar via de berichten chat en voor wij het doorhadden beginnen wij aan onze eerste echte date. Bij de eerste ontmoeting en we beiden al helemaal verliefd. We zijn samen een prachtig stel en wilden dit ook graag delen, want dankzij de site hebben we elkaar ontmoet!

Heb je zelf ervaringen met Alleenstaande mama’s of papa’s en wil je die graag delen? Laat dan je ervaring achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite alleenstaande mama’s. Wij hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de kosten, functies, veiligheid en ervaringen van Alleenstaande mama’s.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Be2 | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

MaatjeMeer-Match | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

Tinder of Lexa? Welke datingsite past het best bij mij?

Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?

MILF Dating | De Beste Datingsites Voor Een Milf? Top #4!

MilfMatch | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.