augustus 28

De Top #5 Beste Datingsites voor Alleenstaande Ouders? (2022)

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste datingsites voor alleenstaande ouders. Je bent een alleenstaande moeder of vader en je vind het wel weer tijd om te gaan daten. Misschien ben je benieuwd naar hoe je als alleenstaande ouder online een date kunt vinden.

Op een normale datingsite kan dat nog wel is lastig zijn, omdat niet iedereen op zoek is naar een alleenstaande ouder. Er zijn online gelukkig speciale datingsites waar alleenstaande ouders zich kunnen aanmelden. Zo heb je in ieder geval geen gedoe en weet je zeker dat je al iets gemeenschappelijks hebt!


Inhoudsopgave
No headings found

Beste Datingsites voor alleenstaande ouders

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd van het online daten. Toch is het nu wel de makkelijkste en snelste manier om met iemand in contact te komen. Daarnaast moet je altijd goed kijken van te voren welke datingsite bij je voorkeuren past. Je kunt als alleenstaande ouder op een normale datingsite terecht om iemand te ontmoeten die geen kinderen heeft, maar je kan ook op een datingsite specifiek voor alleenstaande ouders op zoek gaan naar iemand in die in dezelfde situatie zit. 

Wij van Datingsitesadvies.nl hebben de beste datingsites voor alleenstaande ouders en normale datingsites voor je uitgezocht met alle kenmerken, zodat jij kan bepalen welke datingsite het best bij je past.


1. NextLove. (Populairste datingsites voor alleenstaande ouders)

NextLove

NextLove is een datingsite die gescheiden en alleenstaande singels bij elkaar brengt! NextLove heeft inmiddels al meer dan 5 miljoen gebruikers over de hele wereld. De datingsite is opgericht in Scandinavië en heeft nu ook Nederland bereikt en verovert. Alle singles komen hier voor maar één ding en dat is om een duurzame relatie op te bouwen! Als jij veilig online wilt daten met geverifieerde profielen dan is NextLove misschien wel de datingsite die je zoekt! De klantenservice van NextLove staat 24/7 paraat en ze kijken elk profiel stuk voor stuk na zodat je nooit een fake match krijgt!

Je kan je altijd gratis aanmelden op NextLove om een even rond te kijken.

Lees ook: NextLove | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


2. Alleenstaande Mama’s en Papa’s.

Alleenstaande mama's

Deze datingsites is specifiek gericht op alleenstaande ouders. Je kan aanmelden als man of vrouw en aangeven of je ook naar een man of vrouw op zoek bent. Het aanmaken van een profiel gratis en snel gedaan. Je kan je zelfs via je facebook aanmelden als die hebt, voor een nog snellere aanmelding. Eenmaal aangemeld kan je al beginnen met berichten sturen. Dat kan zowel anoniem als in een een normale chat! Daarnaast wordt elk profiel handmatig gecontroleerd, zodat er geen nep profielen of oplichters actief zijn.

Gratis rondkijken bij deze datingsites voor alleenstaande ouders is altijd mogelijk!

Lees ook: Alleenstaande Mama’s | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?


3. Parship.

Parship review

Parship is één van de grootste online datingsites van Europa. Daarbij staat het in de top 3 van grootste datingsites in Nederland. Dat is al een voordeel aangezien er heel veel mensen op zitten en de kans op een date automatisch groot is. Door de serieuze insteek van Parship trekt het iets meer dames aan. De vrouw – man ratio is 52% – 48%. Dat betekent dus meer dames dan heren. Daarnaast kan je zelf bij parship aangeven of je toekomstige date kinderen heeft of niet. Met de persoonlijkheidstest van Parship is de kans heel groot dat je snel tot een match komt!

Gratis rondkijken bij Parship is altijd mogelijk!

Lees ook: Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


4. EliteDating.

Elitedating

EliteDating is één van de bekendste datingsites in Nederland! Na Parship heeft EliteDating de meeste aanmeldingen en abonnees! Het is de beste datingsite voor singles die hoge eisen stellen aan hun date. Dat komt namelijk omdat EliteDating zich alleen richt op hoger opgeleiden! Het concept van Elite dating werkt heel goed en daarom zijn ze ook al actief in 25 landen! Daarnaast kan je bij Elite Dating gewoon aangeven of je nieuwe date kinderen heeft. Je kan ook zelf in je profiel invullen dat je een kind(eren) hebt. Zo kom je sneller in contact met een gelijkgestemde.

Gratis rondkijken op de pagina voor alleenstaande ouders bij EliteDating is altijd mogelijk.

Lees ook: EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


5. Seniorengeluk.

Seniorengeluk

Seniorengeluk is de datingsites die er is voor 50 plussers die graag in contact met elkaar willen komen. Dat kan zijn voor vriendschappelijk contact, maar ook voor een serieuze relatie! Gelukkig is seniorengeluk onderdeel van Safe Dating Network waardoor het betrouwbaar is en erg actief achter nepprofielen aanzit. Dus ben je opzoek naar een vriendschappelijke of liefdevolle relatie, dan ben je bij seniorengeluk aan het juiste adres! Ook hier kan je invullen in je profiel zetten dat je een alleenstaande ouder bent en of je wel of niet naar een alleenstaande ouder op zoek bent.

Gratis rondkijken bij Seniorengeluk is geen probleem. Er zitten genoeg alleenstaande ouders op die 50plus zijn.

Lees ook: Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Tips voor daten als alleenstaande ouders.

Daten is nou eenmaal spannend, of je het nou voor de eerste keer doet of er al ervaren in bent. De ontmoeting met een persoon die je alleen nog maar online hebt gesproken is spannend. Voordat je die persoon online ontmoet is het wel handig om je aan wat tips vast te houden. Zo is de kans op een match groter en ben je een stapje dichterbij je toekomstige partner.

Veel alleenstaande ouders zijn daarnaast bang dat het niet aantrekkelijk is om een kind te hebben of denken dat ze zelf niet meer aantrekkelijk zijn! Nou wij stellen je gerust! Er zijn genoeg lotgenoten die hetzelfde denkt en daarom melden er dagelijks tientallen mensen zich aan op deze datingsites!

Wees altijd eerlijk.

Het belangrijkste bij het daten is eerlijkheid. Sommige ouders schamen zich voor hun grote gezin of hun leeftijd en voelen zich dan geneigd om te gaan liegen, zodat ze een goede indruk achterlaten. Het is nooit handig om te liegen.

Stel je voor dat je op een date gaat en je vind diegene erg leuk en diegene jouw ook. Uiteindelijk zal hij of zij erachter komen, of je zal het zelf moeten vertellen. Het is niet goed om een nieuwe relatie te beginnen met een leugen en de kans dat het slaagt neemt dan sterk af! Tenslotte moet jij je nooit schamen voor wie je bent of wat je doet! De juiste partner ga je dan tenslotte ook nooit vinden.

Wees altijd positief!

Probeer in je eerste gesprekken positief over te komen! Het kan zijn dat je negatief bent omdat je alleenstaande ouder bent. Dat slaat natuurlijk nergens op en het feit dat je hier op deze website bent zegt denk ik al genoeg.

Blijf ook positief als het even duurt totdat je een goede match hebt gevonden of een leuke date hebt gehad. Rome is ook niet binnen één dag gebouwd, dus geduld is een schone zaak. Hoe positiever jij overkomt in de eerste berichten des te positiever het gesprek wordt. Dat is belangrijk als je leuke gesprekken wilt voeren die uiteindelijk tot iets gaan leiden.

Praat over de toekomst.

Online als zowel op de eerste date is het belangrijk om over de toekomst te praten. Dan laat je overkomen dat het verleden achter je ligt en echt die nieuwe stap wilt maken. Niemand wil meteen verhalen over je ex-partner en je hele verleden.

Uiteindelijk komt dat wel als het echt met iemand klikt. Tuurlijk kan het voorkomen dat mensen het vragen en nieuwsgierig zijn. Geef dan gewoon eerlijk antwoord als het goed voelt, maar ga er nog niet te diep op in! Je bent aan het daten voor een leuke partner in de toekomst, dus heb het daar dan ook gewoon over.

Wees geduldig

De meeste alleenstaande ouders willen snel een nieuwe partner, omdat ze nou eenmaal een partner gewend zijn. Neem geen overhaaste beslissingen! Het kan zijn dat je er na een paar maanden achter komt dat het helemaal niks is en dan kan je weer van vooraf aan beginnen. Het is dus beter om die tijd goed te besteden en geduldig opzoek te gaan naar een leuke partner.

Je zal merken dat het in het begin veel prikkels geeft en het tijd kost naast je werk en de kinderen. Uiteindelijk doe je het voor een leuke relatie waar je zo naar opzoek bent. De eerste paar dates kunnen altijd anders zijn dan dat je je misschien had voorgesteld. Leer ervan en wees geduldig!

Voeg een goede profielfoto toe.

De eerste indruk op een datingsite is misschien wel het belangrijkste aspect. Je kan namelijk alleen diegene zien en diegene ziet alleen jou. Dus een goede profielfoto is essentieel als jij wilt dat de eerste indruk goed is. Maak een interessante profielfoto, laat met de foto zien wat voor persoon jij bent en wat je belangrijk vind in het leven. 

Schrijf een interessante profieltekst.

Net zoals met de profielfoto wordt de profieltekst ook als eerste gezien op je profiel.

Nog iets waarmee je de eerste indruk beter en interessanter kan maken. Wees creatief in je profielteksten, dat is leuk en maakt je anders dan alle anderen op de datingsites.

Stuur goede eerste berichten.

De truc is om juist niet zo simpel te beginnen. Met een “hallo” of “hoi, hoe gaat het?” Ga je niet opvallen. Het heeft ook geen zin om naar zoveel mogelijk mensen hetzelfde te sturen. Simpelweg je valt niet op! Reageer op iets wat diegene in ze profiel heeft staan.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Datingsitesadvies.nl een overzicht gegeven van de beste datingsites voor alleenstaande ouders met desbetreffende kenmerken!  We hopen je hiermee een zetje in de goed richting te geven met het zoeken van de juiste datingsite! We zullen deze pagina up to date houden met kenmerken over deze datingsites voor alleenstaande ouders.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

De Top #6 Beste Datingsites Voor Gay Dating?

Moslim Dating | De Beste Datingsites Voor Moslims? Top #4!

MaatjeMeer-Match | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.