oktober 6

Ashley Madison | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Ashley Madison is een datingsites die is overgekomen uit Amerika. Wanneer je deze opzoekt, weet je gelijk dat het een datingsite is voor een affaire. De meeste leden die hier op zitten zijn getrouwd of hebben een vaste relatie. Zoals ze zelf zeggen. “Het leven is kort, neem een affaire!” Op deze grote datingsite zou je die affaire gemakkelijk kunnen vinden. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten, reviews en ervaringen van Ashley Madison.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Ashley Madison? 

Wanneer je gaat kiezen voor Ashley Madison, gaan wij er van uit dat je weet dat dit een datingsite is voor gehuwde mensen. Er zijn meerdere datingsites in deze categorie te vinden. (Kijk bijvoorbeeld bij Second Love, C-Date of Victoria Milan). Wat maakt Ashley Madison dan zo speciaal?

Laten we beginnen met het feit dat Ashley Madison de grootste internationale datingsite is op dit gebied. Het is nu sinds een jaar of twee ook zeer actief hier in Nederland. Wij verwachten dat deze datingsite ook één van de grootste in Nederland gaat worden de komende jaren. 

Daarbij staat bij deze datingsite discretie als grootste aandachtspunt. Zoals we al zeiden zitten hier vooral gehuwde mensen op en anonimiteit is van groot belang. Zo kan je zelf bepalen wat je op je profiel zichtbaar maakt. Daarnaast hoef je ook niet in te loggen met een social media account, zoals Google, Facebook of twitter. Volledige discretie dus!

Wat Ashley Madison onderscheid met de rest van de andere datingsites in deze categorie is het zogenaamde “reis avontuurtje”. Zo kan je op zoek naar een andere man of vrouw in een andere stad als je toevallig op reis bent. Dat kan zijn voor een zakenreis of een privé vakantie.


Kosten Ashley Madison. 

Bij Ashley Madison geldt net als bij andere datingsites, dat je gewoon een gratis account kunt aanmaken. Zo kan je rustig de website ontdekken en bepalen of deze geschikt is. Zo’n gratis account is binnen een paar klikken aangemaakt!

Wil je toch in aanmerking komen voor alle functionaliteiten die Ashley Madison te bieden heeft, dien je een premium account aan te schaffen. Dat kan je doen door middel van credits te kopen, die je weer kan gebruiken voor de verschillende functies. Hieronder de prijzen voor de credits:

  • 100 credits: €0,49 per credit.
  • 500 credits: €0,30 per credit.
  • 1000 credits: €0,25 per credit.

Zoals je ziet zit je hier niet aan een maandelijks abonnement vast, zoals bij de meeste datingsites. Integendeel zelfs! Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je wilt betalen voor de extra functies!

Anoniem betalen.

Ashley Madison gaat veel verder op het gebied van discretie vergelijken met andere sites. Zelfs het betalen is anoniem. Het is natuurlijk mogelijk om gewoon met je creditcard of paypal account te betalen, maar je kan ook betalen met vouchers die je bij grote winkels kan vinden. Zo staan er geen afschrijvingen bij je bank gegevens. 

Wil je toch liever betalen met een creditcard, dan is nog steeds de afschrijving geheim. De afschrijving zal namelijk onopvallend op het account van je bank verschijnen. Een groot voordeel!


Ashley Madison opzeggen.

Als je geen gebruik meer wilt maken van Ashley Madison, kan je gemakkelijk het account opzeggen. Weet wel dat het krediet aan credits wat openstaat niet terug gestort kan worden. Maak dus eerst je credits op, want het geld krijg je niet terug. 

Wanneer je een betaald account hebt, zul je eerst het gewenste pakket wat je hebt gekozen stop moeten zetten. Dat kan gemakkelijk door op het kopje “Kredietgeschiedenis” te klikken. Daar kan je het gewenste pakket annuleren. 

Wanneer je een gratis account hebt, is het nog sneller gebeurd. Ga naar de pagina “abonnementen beheren” en zeg je account op. Er zal nu niks meer van je profiel te zien zijn op de website van Ashley Madison. Je profiel is voor altijd verwijderd.


Reviews Ashley Madison.

Heb je zelf ervaringen met Ashley Madison en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Ashley Madison. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kosten, ervaringen en reviews van Ashley Madison.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Sexdating? Top #6!

C-Date | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Victoria Milan |Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Second Love | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Regioswingers | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Ondeugend Daten | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

ChatGirl Review! & De #10 Beste Alternatieven.


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.