september 7

Be2 | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Be2 biedt net als vele andere een persoonlijkheidstest aan die op basis daarvan serieuze singles aan elkaar koppelt. De verhalen over de datingsite van Be2 zijn niet altijd positief. Zo zouden er minder leden op zitten dan ze beweren en is het man-vrouw gehalte niet goed verdeeld. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten en ervaringen van Be2 Dating.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Be2 Dating?

Be2 is een datingsite, maar vind zichzelf meer vallen onder de categorie relatiebemiddeling. Dat komt doordat deze site alleen mensen aan elkaar voorstelt die opzoek zijn naar een serieuze relatie. 

Door een wetenschappelijke persoonlijkheidstest matchen zij vrijgezellen aan elkaar die qua persoonlijkheid bij elkaar passen. De datingsite van Be2 is daarmee ook één van de grootste in Nederland en België.

De meeste mensen vinden niet alleen naast een date ook daadwerkelijk de liefde van hun leven op de datingsite van Be2. Je kan rustig een paar van die liefdesverhalen lezen op hun site. Je kan je daarnaast ook gewoon gratis aanmelden. Geen enkel probleem!


Functies Be2

Bij Be2 dating is het natuurlijk mogelijk om een gratis account aan te maken. Dan kan je rustig bekijken welke mogelijkheden ze bieden. Hieronder hebben wij aantal functies van Be2 Dating neergezet waar je gebruikt van kunt maken. Let wel op! Sommige functies zijn alleen mogelijk met een betaald lidmaatschap. De volgende functies biedt Be2 aan:

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Profiel aanvullen met gegevens.
 • Speciaal gericht match resultaat.
 • Groot bereik door het hele land.
 • Hoge kwaliteit.
 • Veel serieuze singles
 • Berichten sturen.
 • Zoekfuncties gebruiken.

Be2 Kosten.

Gelukkig kun je bij Be2 dating van een aantal functies gratis gebruik maken. Wil je nog echt alles eruit halen kan je altijd een een betaald account aanschaffen. De kosten van Be2 voor een betaald account vind je hieronder:

 • 3 maanden: €49,90 per maand!
 • 6 maanden: €29,90 per maand!
 • 12 maanden: €24,90 per maand!

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


Veilig Daten Keurmerk.

Be2 dating is lid van het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. 

Daarnaast doet deze website ontzettend zijn best om fraude tegen te gaan. Zo zitten er bijna geen nepprofielen op en worden deze ook niet toegelaten. In verband met de veiligheid. Dat is logisch aangezien er veel ouderen op zitten en daardoor de kans op fraude groter is.

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Be2 Dating ervaringen

Hieronder verschillende ervaringen over de datingsite Be2:

Datertje23: Op het moment dat je nog niet betaald hebt. Mwah, een site als alle andere.. Op het moment dat je betaald hebt, top site! Dit komt omdat je dan via de chat en matches sneller in contact komt met mensen. Daarnaast heb ik het gevoel voordat je betaald hebt er ook wel wat fake accounts tussen zitten, maar als je betaald hebt totaal niet meer. Super fijn dus, maar wel eerst een abonnement  nemen helaas.

Remy: Ik date hier al jaren, met tussenpozen, ben namelijk weer op zoek! De site heeft de laatste tijd veel verbeteringen doorgemaakt en ik ben er tevreden over hoor!

Hans B: Ik ben een ervaren gebruiker want ik zit al jaren op diverse datingsites. Be2 vind ik één van de betere. Lekker overzichtelijk en niet te duur. Hele goede applicatie en leuke leden. Ik blijf hier voorlopig op en kan het iedereen aanraden!

Sofieke: Goede datingsite. Ik merk week dat ik meer matches kreeg toen ik mijn profiel beter ingevuld had. Profielfoto werkt ook aardig mee! Prima site!

Heb je zelf ervaringen met Be2 en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en een betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Be2 dating. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent functies en kosten van Be2 dating.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Pepper Dating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

E-Matching | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.