augustus 20

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie? (2022)

Wat zijn nou de beste datingsites voor een serieuze relatie? Er zijn talloze datingsites die beweren dat je bij hun opzoek kunt gaan naar een serieuze relatie. Éénmaal op zo’n datingsite kunnen er veel nep profielen actief zijn, het kan er ook een beetje raar uitzien en de kans op een echte date is dan zeer klein. Gelukkig zijn er in 2022 ook genoeg goede datingsites die de profielen van mensen nakijken en een zorgvuldige selectie voor jou maken.


Inhoudsopgave
No headings found

Beste datingsites voor een serieuze relatie.

Daten op internet is het nieuwe daten. We zijn in ons dagelijks leven te druk en nu we in de coronacrisis wordt het er niet makkelijker op om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen.

Wij van datingsitesadvies.nl hebben de beste datingsites voor een serieuze relatie hieronder op een rij gezet.

Zo kan jij onderzoeken welke datingsite het best bij jou past.


1. Lexa. (Beste datingsite)

Lexa review

Lexa is er meer voor de serieuze singles en niet voor snel contact zonder enig inhoud. Deze datingsite kan zich gemakkelijk aansluiten bij het rijtje van de beste datingsites voor een serieuze relatie. Er zitten al duizenden singles op lexa en de ledenbasis groeit elke dag meer en meer. Dat betekent dat er veel verschillende personen opzitten en daardoor de kans op een match heel groot is! 

Je kan met de Lexa-messenger zelf bepalen of je contact zoekt met mensen in je buurt of met mensen door heel Nederland! Daarnaast kan je goede gedetailleerde profielen zoeken met de handige zoekfunctie die Lexa aanbied!

Om het allemaal nog mooier te maken, helpt Lara je bij het helpen van een gratis account op Lexa. Lara is de virtuele assistent die vragen stelt bij de aanmelding op de site van Lexa. Zo wordt je  profiel meteen goed geselecteerd en kan jij gemakkelijk je match vinden dankzij Lara.

Inschrijven bij Lexa is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken..

Meer informatie? Lexa | Wat Zijn De Reviews, Kenmerken En Kosten?

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.


2. Parship.

Parship review

Parship is één van de grootste online datingsites van Europa. Daarbij staat het in de top 3 van grootste datingsites in Nederland. Dat is al een voordeel aangezien er heel veel mensen op zitten en de kans op een date automatisch groot is. Door de serieuze insteek van Parship trekt het iets meer dames aan. De vrouw – man ratio is 52% – 48%. Dat betekent dus meer dames dan heren.

Het beste aan Parship vinden wij zelf dat het een unieke persoonlijkheidstest uitvoert wanneer jij je aanmeld. Daardoor kan Parship jou betere matches voorschrijven. Daarnaast is de klantenservice van Parship uitstekend! Je kan ze daar alles vragen omtrent je profiel, premium lidmaatschap en verdere informatie over het matchen. Je kan je altijd gratis aanmelden bij Parship om een rondje te kijken. 

Inschrijven bij Parship is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken.. je kan bijvoorbeeld geen directe berichten versturen.

Meer informatie? Parship | Wat Zijn De Reviews, Kenmerken En Kosten?

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.


3. EliteDating.

Elitedating

EliteDating is één van de bekendste datingsites in Nederland! Na Parship heeft Elite dating de meeste aanmeldingen en abonnees! Het is de beste datingsite voor singles die hoge eisen stellen aan hun date. Dat komt namelijk omdat Elite Dating zich alleen richt op hogeropgeleide! Het concept van Elite dating werkt heel goed en daarom zijn ze ook al actief in 25 landen! De klantenservice en de betrouwbaarheid scoren hoog bij Elite dating. De prijs is voor een premium account zijn wel wat duurder, maar dat krijg je als je bent gericht op hogeropgeleide.  

Aanmelden bij EliteDating is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken.. je kan bijvoorbeeld geen directe berichten versturen.

Meer informatie? EliteDating | Wat Zijn De Reviews, Kenmerken En Kosten?

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.


4. NextLove.

NextLove

NextLove is een datingsite die gescheiden en alleenstaande singels bij elkaar brengt! Deze populaire datingsite heeft inmiddels al meer dan 5 miljoen gebruikers over de hele wereld. De datingsite is opgericht in Scandinavië en heeft nu ook Nederland bereikt en verovert. Alle singles komen hier voor maar één ding en dat is om een duurzame relatie op te bouwen! Als jij veilig online wilt daten met geverifieerde profielen dan is NextLove misschien wel de datingsite die je zoekt! De klantenservice van NextLove staat 24/7 paraat en ze kijken elk profiel stuk voor stuk na zodat je nooit een fake match krijgt!

Inschrijven bij NextLove is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken.. je kan bijvoorbeeld geen directe berichten versturen.

Meer informatie? NextLove | Wat Zijn De Reviews, Ervaringen En Kosten?

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.


5. E-Matching.

e-matching

E-matching is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is vooral gericht op Hbo’ers en academici. Het doel van deze datingsite is om voor hogeropgeleide een partner te zoeken voor een lange en duurzame relatie. Doordat E-matching zich op een specifieke doelgroep richt zijn er veel gelijkgestemde singles te vinden. Profielen die al een tijd niet worden gebruikt, worden verwijderd. Daarnaast kan je zelf bepalen welke criteria er voor jou belangrijk zijn in het vinden van je partner.

Als je nieuw bent op het gebied van daten is dat geen probleem. E-matching geeft datingtips en je kan ook advies vragen aan één van de datingadviseurs. Zo krijg je altijd een second opinion over je profiel en zoekgedrag! Wil je meer informatie kan je altijd op hun website kijken. Aanmelden is gratis trouwens, zo kan je meteen al beginnen met rondkijken naar de ideale partner. Er zijn ook meer opties mogelijk tegen betaling. Vanwege corona zijn er nu ook acties! zoals bijvoorbeeld een week gratis premium daten.

Aanmelden bij E-Matching is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken.. je kan bijvoorbeeld geen directe berichten versturen.

Meer informatie? E-Matching | Wat Zijn De Reviews, Kenmerken En Kosten?

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.


6. Be2 Dating.

Be2

Be2 is een datingsite, maar vind zichzelf meer vallen onder de categorie relatiebemiddeling. Dat komt doordat deze site alleen mensen aan elkaar voorstelt die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Door een wetenschappelijke persoonlijkheidstest matchen zij vrijgezellen aan elkaar die qua persoonlijkheid bij elkaar passen. Be2 is daarmee ook één van de grooste datingsites in Nederland en België.

De meeste mensen vinden niet alleen naast een date ook daadwerkelijk de liefde van hun leven op Be2. Je kan rustig een paar van die liefdesverhalen lezen op hun site. Je kan je daarnaast ook gewoon gratis aanmelden. Geen enkel probleem!

Aanmelden bij Be2 is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken.. je kan bijvoorbeeld geen directe berichten versturen.

Meer informatie? Be2 | Wat Zijn De Reviews, Ervaringen En Kosten?

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.


Tips beste datingsite voor een serieuze relatie.

Hieronder een overzicht van een paar kleine tips die je kan toepassen om het verschil te maken op een datingsite. Je bent tenslotte niet de enige en je wilt natuurlijk opvallen!

Voeg een goede profielfoto toe.

De eerste indruk op een datingsite is misschien wel het belangrijkste aspect. Je kan namelijk alleen diegene zien en diegene ziet alleen jou. Dus een goede profielfoto is essentieel als jij wilt dat de eerste indruk goed is. Maak een interessante profielfoto, laat met de foto zien wat voor persoon jij bent en wat je belangrijk vind in het leven. Laat wel altijd jezelf zien! 

Schrijf een interessante profieltekst.

Net zoals met de profielfoto wordt de profieltekst ook als eerste gezien op je profiel. Nog iets waarmee je de eerste indruk beter en interessanter kan maken. Wees creatief in je profielteksten, dat is leuk en maakt je anders dan alle anderen op de datingsites.

Stuur goede eerste berichten.

De truc is om juist niet zo simpel te beginnen. Met een “hallo” of “hey, hoe gaat het?” Ga je niet opvallen. Het heeft ook geen zin om naar zoveel mogelijk mensen hetzelfde te sturen. Simpelweg je valt niet op! Reageer op iets wat diegene in ze profiel heeft staan. 

Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij van Datingsitesadvies.nl je een overzicht gegeven van de beste datingsites voor een serieuze relatie. We hopen dat je hier mee een stap in goede richting gaat zetten! We zullen deze pagina up to date houden en zo kan jij altijd de beste keus maken!

Misschien ook interessant?:

Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Top #6 Beste Datingsites Voor Gay Dating?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Sexdating? Top #6!

De Beste Sugar Daddy of Sugar Baby Datingsites?

De Top #5 Beste Datingsites voor Alleenstaande Ouders?

Moslim Dating | De Beste Datingsites Voor Moslims? Top #4!


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.