september 9

BiLove | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Bilove is de datingsite voor vrouwen die opzoek zijn naar andere vrouwen. Het is dus een specifieke datingsite die zich richt op biseksuele vrouwen. Daarmee is het één van de enigste dating websites die alleen vrouwen als lid hebben. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten, het inloggen en ervaringen van Bilove.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor BiLove?

Bilove is de eerste datingsite voor vrouwen die fantasieën hebben over hetzelfde geslacht. Er is een onderzoek geweest waaruit bleek dat een groot deel van de vrouwen er nieuwsgierig naar is en onbewust een klein beetje biseksueel zijn. 

Het is ook niet gek, vrouwen zijn prachtig en de meeste vrouwen kijken ook graag naar andere vrouwen. Sommige vrouwen zitten nog vast in een relatie en weten niet zo goed waar ze hun ei kwijt kunnen op dit gebied. Bilove is daar de oplossing voor! 

Je komt in contact met vrouwen die of in dezelfde situatie zitten of er al ervaring mee hebben. Zo heb je altijd een gelijkgestemde of iemand waarvan je kunt leren om mee te chatten!


Kenmerken.

Bilove beschikt over verschillende functies die ervoor moeten zorgen dat je een leuke match gaat vinden. Dat kan bijvoorbeeld door te chatten of flirts te sturen. Wees er wel van bewust dat bepaalde functies alleen met een betaald lidmaatschap te gebruik zijn. 

Met een gratis account kan je natuurlijk ook al van een aantal functies gebruik maken. Zo kan je gemakkelijk rondkijken of hier de vrouwen op zitten waar je naar op zoek bent. 

Gratis account.

Wanneer jij je voor het eerst op Bilove inschrijft, beschik je gelijk over een gratis account. Je kan dan gelijk aan de slag met de bijbehorende functies. Hieronder een overzicht van die functies:

 • Gelijk een overzicht van vrouwen die ook met zijn ingeschreven.
 • Eigen foto uploaden.
 • Via de zoekbalk naar vrouwen zoeken.
 • Knipogen of flirts ontvangen.

Als je van meerdere functies gebruik wilt maken, raden wij aan om toch een betaald lidmaatschap te nemen. De kans op intensiever contact is vele malen groter.

Betaald account.

Een betaald account heeft natuurlijk veel meer waarde en voordelen dan een gratis account. Dat is immers ook de reden dat je betaald. Eigenlijk heb je dan toegang tot alles wat deze datingsite te bieden heeft. Hieronder een overzicht van alle functies waar je dan gebruik van kunt maken:

 • Flirts of knipogen sturen en ontvangen.
 • Ontvangen berichten lezen.
 • Onbeperkt berichten sturen.
 • Toegang tot de chat.
 • Profiel wordt bovenaan in de resultaten weergegeven elke keer als je inlogt.
 • Alle foto’s van andere leden bekijken.
 • Zelf meerdere foto’s uploaden.

De kans op “fake” profielen is met een gratis account vele malen hoger dan met een betaald account. Als je deze “fake” account wilt vermijden raden wij aan om een betaald lidmaatschap te nemen.


BiLove Kosten

Aanmelden bij BiLove is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Wil je in aanmerking komen voor alle eerder genoemde functies dien je een premium account tegen bepaalde kosten bij BiLove aan te schaffen. 

De kosten van Bilove voor premium account zijn:

 • 3 maanden: €16,65 per maand!
 • 6 maanden: €9,99 per maand!
 • 12 maanden: €5,83 per maand!

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving. Je kan er tevens voor kiezen om de afschrijving anoniem te laten verlopen.


BiLove inloggen

Wanneer je voor het eerst gaat inloggen bij Bilove, staat daar gelijk de optie om een gratis account aan te maken. Het enigste wat je moet doen is een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Wanneer je dat hebt gedaan zul je op de link moeten klikken in de e-mail die je krijgt van Bilove om je account te bevestigen. 

Wanneer je dat hebt gedaan is het aanmaken van een gratis account gelukt en kan je inloggen. Hieronder voor de zekerheid een stappenplan:

 • Ga naar Bilove.nl
 • Klik op de knop “Inloggen”.
 • Vul je eigen gebruikersnaam en wachtwoord in.
 • Je kan nu inloggen op Bilove en klaar om contact te zoeken.

Profiel verwijderen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je je profiel wilt verwijderen of je abonnement wilt opzeggen. Hou er rekening mee dat je bij een betaald abonnement op tijd moet aangeven dat je niet meer wilt verlengen. Anders wordt het abonnement automatisch verlengd. 

Als tip geven wij mee, omdat altijd maximaal een week van tevoren te doen. Dan weet je dat je altijd goed zit. 

Tevens is het verwijderen van je gehele profiel binnen een paar klikken gebeurt. Zo is jou profiel niet meer zichtbaar op de site van Bilove en zul je een geheel nieuw account moeten maken wanneer je er toch weer gebruikt van wilt maken.


BiLove ervaringen.

Hieronder verschillende ervaringen over Bilove van verschillende mensen op het internet.

Merel: Als bi-seksuele vrouw vind ik het erg moeilijk om dat te tonen in het openbaar. Bilove is daarom voor mij een goede uitkomst. In no-time had ik al een leuke afspraak met een andere vrouw en een tijdje erna ook nog met een man. De website werkt dus heel goed.

Tara: In verhouding met de andere datingsites waar ik lid van ben geweest heb ik hier maar heel weinig uit kunnen halen. Weinig chats met zowel mannen als vrouwen en als ik dit een keer lukte, draaide het op niets uit. Jammer maar helaas.

Kiki: Het is toch eigenlijk ontzettend slecht dat voor mensen die bisexueel zijn, een aparte site moet worden gemaakt. Net als mensen die homoseksueel zijn. Ik vind dat iedereen, waar je ook opvalt, op eenzelfde site terecht zou moeten kunnen. Nu weet ik toevallig dag er een paar websites zijn waar dit ook kan, maar ook een heleboel waar dit eigenlijk niet de bedoeling is, dat vind ik jammer. Daarentegen is het dan natuurlijk wel weer top dat de mensen van Bilove hier rekening mee hebben gehouden en een site speciaal voor mensen zoals “wij” hebben gemaakt.

Heb je zelf ervaringen met Bilove en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Bilove. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kosten, het inloggen en ervaringen van Bilove.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #6 Beste Datingsites Voor Gay Dating?

GayParship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

G-Dating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

BullChat | Wat zijn de Reviews en Alternatieven?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.