januari 18

Chisple | Wil jij Nieuwe Mensen Leren Kennen? (2022)

Chisple is geen echte datingsite, maar meer een plek waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. Het is de perfecte online ontmoetingsplaats om nieuwe vrienden te maken. Hier vind je gelijkgestemden mensen die ook alleen op zoek naar vriendschap en niet naar de liefde. In dit artikel bespreken we de kenmerken, het inloggen, kosten en reviews van Chisple.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Chisple?

Chisple is er voor iedereen die graag op zoek is naar wat vriendschap in zijn of haar leven. je kan hier nieuwe mensen leren kennen om er vervolgens vriendschappelijk activiteiten mee te doen. Denk hierbij aan sporten, naar een museum of een drankje doen op het terras. Er zitten hier geen mensen op die op zoek zijn naar de liefde. Chisple wordt ook niet gezien als een datingsite, maar echt als een online ontmoetingsplek om nieuwe vriendschappen te maken.

Het is hier normaal dat er vriendschappen en connecties worden gemaakt die ervoor zorgen dat je leven daadwerkelijk wordt bevorderd. Hoe meer connecties, hoe beter. De meeste mensen zijn hier tussen de 30 en 60 jaar oud. Met een gratis account kan je meteen al rondkijken of Chisple een geschikte site voor je is.


Functies.

Chisple heeft een aantal handige functies die je kunt gebruiken om nieuwe mensen te leren kennen en evenementen bij te wonen. Het is mogelijk om met een gratis account rond te kijken op het platform. Je kan helaas niet reageren op berichten of inschrijven voor evenementen met een gratis account. Daar dien je een betaald lidmaatschap voor te hebben.

Hieronder staan alle functies en kenmerken wat Chisple zo uniek maakt. Let wel op dat de meeste functies alleen van toepassing zijn met een betaald lidmaatschap.

 • Een profiel aanmaken. (Gratis account)
 • De evenementen pagina bezoeken. (Gratis account)
 • In de berichtenbox kijken. (Gratis account)
 • Inschrijven voor evenementen.
 • Zelf evenementen aanmaken en plaatsen.
 • Uitgebreid zoeken naar andere leden.
 • Onbeperkt berichten lezen en versturen.
 • Andere profielen bezoeken en bekijken.

Chisple inloggen/inschrijven.

Het inloggen op Chisple gaat heel gemakkelijk als je al een account hebt. Het is een kwestie van je e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Wanneer je nieuw bent kan je inschrijven met het invullen van een aantal gegevens, maar ook via facebook. Dat raden wij zeker aan aangezien het inschrijfproces dan sneller verloopt en je gemakkelijker via facebook contact kan houden met leden die je hebt ontmoet.

Heb je geen facebook? Geen enkel probleem. Dan het kan inschrijven ook op de normale manier. Je dient een e-mailadres in te vullen, wachtwoord te kiezen en een aantal gegevens op te geven. Klik dan op de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen op het opgegeven e-mailadres. Je inschrijving van een gratis account is nu gelukt. Nu dien je alleen nog eenmaal te gaan inloggen op Chisple met je gegevens om toegang te krijgen tot het platform.


Kosten Chisple.

De kosten voor een betaald lidmaatschap bij Chisple zijn op te delen in drie verschillende vormen. Zelf is het belangrijk om te beslissen hoe lang je gebruik zou willen maken van dit platform. Vanuit daar kun je bepalen voor wel betaald lidmaatschap je gaat. Hieronder de prijzen en tijden.

 • 6 maanden: €9,99 per maand.
 • 12 maanden: €5,85 per maand.
 • Onbeperkt. (voor altijd): €124,95 eenmalig te betalen.

Alle betalingen kunnen veilig gedaan worden via Ideal, Paypal, Creditcard en Bancontact.


Veiligheid.

Chisple is een veilige datingsite waar alle profielen regelmatig worden gecontroleerd op nepheid. Het is wel een laagdrempelige datingsite door de lage kosten. Het kan voorkomen dat er mensen op zitten met kwade bedoelingen. Helaas kunne ze niet beloven dat er geen rotte appels tussen zitten. Daarnaast worden je gegevens veilig bewaard en niet met derden partijen gedeeld.


Chisple reviews.

Heb je zelf reviews over Chisple en wil je die graag delen? Laat dan je reviews over Chisple achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de ontmoetingsplek Chisple. Wij hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze website om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te sluiten. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de functies, kosten, veiligheid, het inloggen, en reviews van Chisple.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

ROOTS DATING | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

StedenDating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

MetJou NL | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Facebook Dating App | Wat zijn De Reviews en Functies?

Wat Je Niet Moet Doen Op Een Eerste Date? #10 Tips!Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.