september 22

Cupify | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Cupify is een datingsite waar je een leuke date kan scoren zonder al teveel geld uit te geven. Ze zeggen zelf dat ze de goedkoopste van Nederland en België zijn. Zo kan je voor een lage prijs van alle functies gebruik maken die dit platform te bieden heeft.  In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten, het opzeggen en ervaringen van Cupify.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Cupify?

Cupify is een betrouwbare datingsite die onderdeel is van het Safe Dating Network. (Dat is een grote organisatie in Nederland en België. Ze hebben verschillende datingsites zoals, alleenstaande-mama’s.nl en seniorengeluk.nl). 

De meeste mensen kiezen voor Cupify vanwege de kosten. Het is namelijk de goedkoopste datingsite van Nederland en België. Het is natuurlijk mogelijk om een gratis account aan te maken, maar als je er echt alles uit wilt halen kan dat tegen een mooie prijs. Dat is ook de reden dat het een populaire datingsite is met veel gebruikers. De kans op een match is daardoor ook veel groter!

Daarnaast heeft Cupify ook leuke extra online functies om ervoor te zorgen dat je zeker gaat slagen. Verderop in dit artikel zullen we die functies toelichten.


Doelgroep.

Cupify richt zich niet tot een specifieke doelgroep in tegenstelling tot de meeste andere datingsite. Iedereen kan zich hier aanmelden. Waar je vandaan komt, wie je bent of je leeftijd doen er niet toe. Hier kan je zoeken naar een serieuze relatie, maar ook opzoek gaan voor een spannend avontuur!

Cupify is er eigenlijk gewoon voor mensen die niet al teveel geld willen betalen voor een goede en betrouwbare datingsite. De doelgroep is behoorlijk breed en iedereen is welkom!


Kenmerken Cupify.

Je wilt natuurlijk weten welke functies je kunt gebruiken op het platform van Cupify. Zo zijn er een aantal functies die je meteen al kunt gebruiken, maar ook functies die alleen toegankelijk zijn met een lidmaatschap. Hieronder lichten wij de verschillende functies toe op basis van een gratis of betaald account. 

Functies gratis account.

Met een gratis account kan je rustig rondkijken of dit platform geschikt voor je is. Zo zijn er een aantal functies die je kunt gebruiken. Denk hierbij aan de zoekfunctie met desbetreffende filters, zien welke leden er online zijn en een overzicht van nieuwe leden die zich net hebben aangemeld. Het zijn niet al te veel functies en als je wilt chatten zul je een betaald account moeten aanschaffen.

Functies betaald account

Met een betaald of zogenoemde VIP-account heb je de mogelijkheid om van alle functies gebruikt te maken die Cupify heeft te bieden. Het zijn redelijk veel functies en daarom hebben wij die voor het gemak even onder elkaar gezet:

 • Onbeperkt chatten.
 • Berichten lezen.
 • Bekijken wie het laatst je profiel heeft bezocht.
 • Nog uitgebreid zoeken. (Op bepaalde trefwoorden)
 • Persoonlijke berichten sturen.
 • Extra foto’s toevoegen en bekijken.
 • De Fotozapper gebruiken.
 • Betere weergave op de site.

Kosten Cupify.

Je vraagt je nu vast af wat de kosten dan zijn voor zo’n VIP-account? Hieronder heb je een overzicht van de kosten van Cupify per abonnement. Hoe langer de periode is, hoe goedkoper de prijs.

 • 1 maand: €19,99 per maand.
 • 2 maanden: €15,99 per maand.
 • 4 maanden: €11,99 per maand.

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


Veiligheid.

Is Cupify een veilige datingsite? Je antwoord op die vraag is “JA”. Het is namelijk onderdeel van het Safe Dating Network. Deze organisatie heeft ongeveer 100 datingsites die lid zijn. Ze voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften die gehanteerd moeten worden bij een datingsite. Alle profielen worden ook regelmatig gecontroleerd en geverifieerd. Daarnaast maken ze gebruik van een beveiligde SSL-encryptie, waardoor alle informatie veilig versleuteld is. Dat kan je herkennen aan het slotje links bovenin de taakbalk.


Inschrijven op Cupify.

Het inschrijven gaat erg gemakkelijk en is binnen 5 minuten gebeurt. In het begin krijg je een overzicht te zien van het aantal mensen dat zich ook op dezelfde dag heeft ingeschreven. Dat aantal ligt redelijk hoog en is meestal tussen de 200 en 300 nieuwe leden. 

Hetzelfde geldt hier als voor andere datingsites. In het begin moet je even wat basisgegevens invullen. Denk hierbij aan je naam, geslacht, e-mail en profielfoto. Daarbij moet je even aangeven dat je 18 jaar of ouder bent en de algemene voorwaarden accepteren. 

Profiel instellen.

Bij Cupify worden alle profielen gecontroleerd en die van jou dus ook. Het belangrijkste is om goede kwaliteit foto’s van jezelf toe te voegen. Het is ook niet de bedoeling dat je commerciële of gewelddadige foto’s gaat toevoegen. Het team van Cupify zal dan meteen je profiel verwijderen en je account opzeggen. 

Er zijn nog een aantal extra gegevens die je kunt invullen bij het instellen van je profiel. Zo hebben andere leden een beter beeld bij wie je bent. Hieronder de extra gegevens:

 • Uiterlijk: Denk hierbij aan haarkleur, postuur of lengte.
 • Normale gegevens: Denk hierbij aan opleiding, afkomst of beroep.
 • Hobby’s: Denk hierbij aan muziek, sporten of vrije tijdsbesteding. 
 • Levensstijl: Denk hierbij aan gezelligheidsdier, natuurliefhebber of een andere leefwijze.

Cupify opzeggen.

Heb je de liefde gevonden? Of ben je gewoon klaar met deze datingsite? Je kan gemakkelijk je account opzeggen bij Cupify. Dat doe je door rechtsboven in het scherm op je profiel te klikken. Dan klik je op de knop “Account” die dan verschijnt. Wanneer je dat hebt gedaan staat als het goed is de optie “Uitschrijven” aangegeven. Als je daar op klikt is je account voor altijd opgezegd. Wanneer je weer van deze datingsite gebruik wilt maken, zul je bet inschrijfproces weer opnieuw moeten doen.


Cupify ervaringen.

Heb je zelf ervaringen met Cupify en wil je die graag delen? Laat dan je ervaringen over Cupify achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Cupify. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kosten, inschrijven, het opzeggen en ervaringen van Cupify.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Be2 | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Match4Me | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexamore | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.