oktober 28

Daten tijdens corona? #5 Tips die je date leuker maken!

Daten tijdens corona? Het lijkt moeilijker dan dat het werkelijk is. Natuurlijk is het vervelend dat we allemaal thuis zitten en je niet makkelijk ergens wat kan gaan drinken met je date. Toch zullen we ons moeten aanpassen aan de maatregelen die gelden. Dat geldt natuurlijk ook voor het daten. Zelfs in deze tijd zijn er genoeg leuke en creatieve dingen die je kunt doen tijdens een date. Wij hebben de beste date tips en ideeën in corona tijd voor je op een rij gezet. Zo heb je toch nog een leuke date in deze rare tijd! 


Inhoudsopgave
No headings found

Daten tijdens de corona crisis (Tips).

Het is natuurlijk logisch: daten tijdens corona is echt een lastige opgave. Wij snappen dat je thuis de muren op je af ziet komen en je zit te wachten op iemand waarmee je deze crisis kan doorstaan. Toch moet je nooit de zoektocht naar liefde aan de kant schuiven. Het is moeilijker in deze tijd, maar niet onmogelijk! We zullen ons ook op dit gebied nou eenmaal moeten aanpassen. 

Als je in contact bent met iemand die je leuk vindt kan je natuurlijk beginnen met chatten. Wanneer je na een paar dagen chatten met je date van plan bent om de volgende stap te zetten, kan je de volgende “activiteiten” doen om er toch nog een leuke date van te maken. Je date zal ongetwijfeld onder de indruk zijn van een van de ideeën. Dat komt daarnaast ook over dat je moeite hebt gedaan en er echt tijd in hebt gestoken. Zo maak je meteen een goede indruk!


Een virtuele museum tour doen samen.

Je kan dan wel al een tijdje contact hebben met elkaar. Het is wel handig om te weten of jullie een beetje dezelfde culturele smaak hebben. Het is leuk om uit te zoeken of jullie dezelfde interesses hebben. Dat kan je doen door middel van een virtuele museum tour! Via Google Art & Culture platform kan je samen verschillende museums induiken. Het is een creatief idee, wat ook meteen heel nuttig kan zijn!

Je zult het toch eens moeten zijn met het eventuele toekomstige schilderij wat aan de muur komt te hangen. Zo kom je wat dichterbij bij elkaar en hoef je het niet te hebben over de dagelijkse corona sleur waar we inzitten..

via GIPHY


Een concert in je huiskamer.

We bedoelen hier niet mee dat er een hele band in je huiskamer staat. Wat natuurlijk wel een geslaagde date zou zijn. Nee, we hebben het hier gewoon over een livestream waar je samen naar kunt kijken. Door corona zijn er genoeg virtuele concerten te vinden op het internet en kan je samen met je date dansen in je huiskamer. 

Je kan samen keihard meezingen met jullie favoriete nummer. Daarnaast kom je er ook meteen achter of jullie dezelfde muzieksmaak hebben en fan zijn van dezelfde artiesten. Of misschien kom je door je date wel tot nieuwe muziek ontdekkingen. Schink een lekker drankje in voor jullie beide en laat corona proof feestje maar beginnen!!

via GIPHY


Samen romantisch koken. (virtueel)

Samen koken is altijd leuk om te doen. Dat kan je gewoon samen thuis doen, maar ook virtueel als je het liever nog op een afstandje wilt houden. Zoek samen een gerecht wat jullie beide lekker vinden. Kies er ook één uit die jullie beide nog nooit hebben gemaakt. Je kan altijd een kookboek aanschaffen om echt speciale gerechten te kunnen maken. 

Als je het virtueel doet, kan je elkaar samen aanwijzingen geven en kijken wie er het best kan koken! Probeer wel goed te timen, want het zou een beetje zonde zijn als je date al zit te eten en jij nog de kip staat op te bakken.. Mocht je nou wel fysiek samen zijn is het leuk om de tafel romantisch te dekken. Trek een goede fles wijn open en geniet samen van het gerecht wat jullie hebben gemaakt. Happy diner!

via GIPHY


Speel een ouderwets spelletje.

Niks is leuker om een beetje terug te gaan naar je kindertijd. Even klaar met alle films, series, talkshows en documentaires die je om de oren vliegen. Doe gewoon een ouderwets bordspel. Trek monopoly weer is uit de kast of ga een potje mens erger je nieten. Het zal echt leuker zijn dan je denkt. Je kan ook meteen goed kijken of je date een beetje competitief is. Heb jij een echte winnaar aan de haak geslagen? Of kan diegene niet tegen zijn verlies? Daar kan je goed achterkomen met een bordspel. 

Mocht je nou een virtuele date hebben, dan kan je altijd een online spelletje doen of een leuk vragenspel. Er zijn genoeg spelletje met intieme en persoonlijke vragen. Zo leer je elkaar pas echt goed kennen!

via GIPHY


Netflix and chill. (Party edition)

Last but not least! Je kan het misschien niet meer aanhoren, maar toch is een goede film altijd geschikt voor een leuke date. Het is natuurlijk niet creatief om dat voor te stellen en komt een beetje saai over, maar wij hebben een manier gevonden waardoor je Netflix avondje een stuk leuker wordt. 

Je hebt tegenwoordig namelijk een nieuwe feauture op Netflix wat Netflix Party heet. Je kan dan namelijk met je date chatten of andere chatten tijdens de film of serie. Zo kan je vanaf je bank op een leuke manier een filmervaring beleven met je date. Het is niet alles, maar het is toch een verbetering wat Netflix heeft toegevoegd in deze tijd!

via GIPHY


Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij een overzicht gegeven van tips voor daten tijdens corona. Wij hopen je hiermee een zetje in de goed richting te geven voor een leuke date tijdens corona tijd. Wij zullen deze pagina up to date houden met nieuwe tips omtrent daten tijdens corona.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Tips voor het openstellen tegen over je date? Dit gaat je helpen!

Online Dating Tips Voor Mannen? Zo krijg je interesse!

Dating Tips voor Vrouwen? Dit gaat je echt helpen! Top #5!

Wat Je Niet Moet Doen Op Een Eerste Date? #10 Tips!

De Beste Tips voor een Eerste Date? Dit gaat je helpen!

De Beste Openingszinnen voor Tinder? Top #25!

Wat zijn de Beste Tinder Alternatieven? Top #5!

De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?

Hoe Vind Je Een Sugar Daddy? Bekijk Deze Tips!


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.