oktober 14

Dating Tips voor Vrouwen? Dit gaat je echt helpen! Top #5!

Wanneer een man op date gaat zijn er genoeg dingen waar hij zich aan moet houden. Een verzorgd uiterlijk, gevoel voor humor en vooral netjes zijn. Maar wat vindt een man nou aantrekkelijk aan een vrouw tijdens een date? Daar is minder informatie over te vinden. Maak je niet druk! Op deze pagina hebben wij de beste dating tips voor vrouwen voor je opgeschreven. Zo weet jij precies hoe je indruk kan maken een man tijdens een date! 


Inhoudsopgave
No headings found

De #5 beste dating tips voor vrouwen.

Een goede indruk maken op een man bij een eerste date is natuurlijk wat we willen. Hij moet naar huis gaan met jouw in z’n gedachten. Dat is het doel! Om dat te bereiken vind je hieronder de beste tips die je meteen kunt toepassen tijdens een date.

Doe rustig aan.

De grootste ergernis bij mannen is het begrip “claimen” oftewel al meteen gaan doen alsof het je partner is. Mannen schrik je daarmee af! Het laatste waar een man op zit te wachten is dat je meteen om z’n nek hangt en er niet meer vanaf komt. (spreekwoordelijk gezien dan)

Je kan hem wel op een sluwe manier laten weten dat je interesse in hem hebt. Zeg niet meteen dat je met hem wilt trouwen, maar bouw de spanning rustig op. Lach wat om zijn grapjes en raak hem af en toe aan. Dat zijn hints die hem doen begrijpen dat je hem leuk vindt.


Wees een dame.

Hoogstwaarschijnlijk ben je goed opgevoed en heb je meegekregen van je vader of moeder dat je altijd netjes moet overkomen. Dat geldt ook op een date. Mannen houden van een dame en niet van een meisje..

Laat zien dat je volwassen overkomt door middel van je taalgebruik, tafelmanieren en interesses. Wie weet moet je later wel mee naar zijn ouders. We bedoelen niet dat je te kakkerig moet overkomen, maar de normale etiketten kan je wel toepassen.

via GIPHY


Denk niet voor hem.

Wanneer de date goed bevalt is het belangrijk om goed te communiceren. Laat op een duidelijke manier merken waar je staat en wat je wilt. Denk vooral voor jezelf en niet voor hem. Mannen vinden het aantrekkelijk als je duidelijk bent in je doen en laten.

Ga je ook niet anders gedragen voor hem. Dat heeft die meteen door. Je moet niet overkomen als iemand die je helemaal niet bent. Daar prikt die bij een eventuele vervolg date doorheen. Of wil je de hele tijd een andere rol spelen? Nee toch!


Drink niet teveel.

Een paar drankjes 2,3 om los te komen is helemaal niks mis mee. Ga nou niet jezelf helemaal volgooien, omdat je misschien zenuwachtig bent. Daar zit die echt niet op te wachten. Je bent op een date en hij moet niet aan het einde van de date je babysitter moeten spelen.

Daarnaast kan je ook slecht communiceren als je dronken bent. Het heeft dus vrijwel geen zin om dan nog door te gaan met de date en kan je beter naar huis gaan om je roes uit te slapen. Zoals ze in de reclames altijd zeggen: drink met mate!


Intelligentie is key.

Nu zeggen we niet dat je een IQ van 150 moet hebben, maar laat wel overkomen dat je wat hersenen hebt. Je hoeft niet de hele geschiedenis van Rembrandt te weten, alleen je kan wel laten overkomen dat je bijvoorbeeld een boek leest.

Praat daarnaast over iets waar je passie uithaalt en veel over weet. Zo kom je een stuk intelligenter over en zal hij je een stuk interessanter vinden. Mannen zoeken namelijk echt niet naar dat typische blondje op een date. Weet waarover je praat en kom niet stommer over dan dat je daadwerkelijk bent!

via GIPHY


Het Mannenbrein.

Blauwdruk van het Mannenbrein is een digitale video cursus voor vrouwen om meer succes te krijgen in de liefde, zowel online als in het echt!

Het geeft je 7 geheimen van wat mannen echt zoeken in ene vrouw. Deze cursus is relevant vrouwen die moeite hebben met het ontmoeten van mannen, maar ook voor vrouwen die moeilijk in een relatie komen met een man. 

Lees ook: Online Dating Tips Voor Mannen? Zo krijg je interesse!

De inhoud is van hoge kwaliteit en dat komt mede doordat deze aanbieder al 7 jaar actief is in de datingwereld voor zowel vrouwen als mannen.

(De cursus is maar €7,- en geeft tips die jij voor je hele leven kan gebruiken.)


Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gegeven van de beste dating tips voor vrouwen op een date. Wij hopen je hiermee een zetje in de goed richting te geven voor een leuke eerste date. Wij zullen deze pagina up to date houden met nieuwe dating tips voor vrouwen

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Online Vrouwen Versieren? Dit gaat je helpen!

De Beste Tips voor een Eerste Date? Dit gaat je helpen!

RichMeetBeautiful | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Wat zijn de Beste Tinder Alternatieven? Top #5!

Wat Je Niet Moet Doen Op Een Eerste Date? #10 Tips!


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.