oktober 8

Wat zijn de Beste Datingsites voor Senioren? Top #3! (2022)

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Senioren Top #3!
senioren top #3

In deze tijd is daten via het internet heel gewoon. 50 plussers proberen ook steeds vaker via deze manier de liefde te vinden. Dan blijft er natuurlijk maar één vraag over: Wat zijn de beste datingsites voor senioren? In dit artikel geven wij antwoord op die vraag. Lees snel verder om erachter te komen wat de beste datingsite voor senioren van dit moment is.


Inhoudsopgave
No headings found

Datingsites voor Senioren

Tegenwoordig zijn er talloze datingsites te vinden voor senioren en 50 plussers. Het online daten wordt ook steeds populairder onder deze doelgroep. Daarom is het handig om te weten welke datingsites er echt bovenuit springen op dit moment.. Hoe beter de datingsites is, hoe meer leden zich aanmelden, hoe groter de kans op een leuke date is. 

Het bekende consumenten programma KASSA heeft in 2014 al is een keer onderzoek gedaan naar de beste datingsites voor senioren. Verschillende datingsites werden getest door verschillende senioren. In die tijd kwamen 50PlusMatch, E-Matching en Relatieplanet het beste uit de test. 


De #3 Beste datingsites voor Senioren.

Tegenwoordig hebben andere datingsites voor deze doelgroep enorme sprongen gemaakt qua gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Wij hebben daarom een aantal van de beste datingsites voor senioren van dit moment onder elkaar gezet.

1. 50PlusMatch.

50PlusMatch is een online datingsite die zich richt op senioren en 50 plussers die opzoek zijn naar een serieuze relatie of partner. Er zijn hier veel “actieve” 50 plussers op te vinden zo zeggen ze zelf.  De profielen van de leden worden altijd van te voren gecontroleerd om ervoor te zorgen dat er geen nep profielen op de site belanden. 

Wanneer je een gratis profiel aanmaakt bij 50PlusMatch kan je ervoor kiezen om van te voren een levenswaarden lijst in te vullen. Aan de hand van de gegevens die daar uitkomen kan 50PlusMatch geschikte matches voor je uitzoeken. Je kan ook gewoon zelf opzoek gaan naar andere leden. Daarbij staan er op de site ook regelmatig oproepen voor een dagje uit. Daar kan jij je dan voor inschrijven en uiteindelijk aan deelnemen. Zo kan je andere leden ook fysiek ontmoeten.

Bij 50PlusMatch geldt net als bij vele andere datingsites, dat je met een betaald lidmaatschap veel meer uit het platform kunt halen. Zo heb je als betaald lid veel meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan onbeperkt berichten sturen en veel uitgebreider zoeken. Meer informatie over de kosten vind je in onze review.

Meer informatie over deze datingsite? Lees dan onze review: 50PlusMatch | Wat Zijn De Reviews, Ervaringen En Kosten?


2. Ourtime.

Ourtime is één van die datingsites die enorme sprongen heeft gemaakt de laatste jaren. Het is de Lexa voor 50 plusser. Oftewel enorm populair en erg goed. Ourtime is er voor iedereen die 50 plus is en graag in contact komt met andere gelijkgestemde.

Net als de vorige datingsite, organiseert Ourtime ook evenementen en uitjes voor hun leden. Dat doen ze op verschillende locaties door het hele land. Zo kan je hier op twee manieren in contact komen met andere senioren. Misschien ben je al een tijd met iemand online aan het praten? Nodig elkaar dan uit voor zo’n evenement en je ontmoet elkaar ook meteen in persoon in een veilige omgeving. 

Ourtime bevat over verschillende functies. Zo kan je specifiek naar andere leden in de buurt op zoek gaan. Daarbij kan je zelf ook meer en beter getoond worden op de website door middel van een boostfunctie. Zo is het nog makkelijk om een gelijkgestemde in de buurt te vinden.

Meer informatie over Ourtime? Lees dan onze review: Ourtime | Wat Zijn De Reviews, Kosten En Ervaringen?


3. Seniorengeluk.

Een andere datingsite voor senioren is seniorengeluk.nl. Deze datingsite richt richt zich ook specifiek op 50 plussers en senioren. Tegenwoordig bestaat de doelgroep op Seniorengeluk voor een groot deel uit alleenstaande ouderen die opzoek zijn naar leuk sociaal contact. De meeste vinden uiteindelijk hier ook het geluk in de liefde.

Het aanmelden bij Seniorengeluk gaat snel, gemakkelijk en is ook nog eens helemaal gratis. Wanneer je naar de site toe gaat zie je gelijk een knop om je aan te melden. Seniorengeluk is fel tegen nep profielen en de beheerders controleren daar ook erg streng op. Zo kom je geen nep profielen tegen tijdens het zoeken naar een geschikte match. Ze staan voor Fair Play en zullen niet als sommige andere datingsites profielen hebben die proberen om alleen maar geld uit je te halen.

Daarnaast is Seniorengeluk ook nog eens onderdeel van het Safe Dating Network. Zo zullen ze onder geen enkele omstandigheden persoonsgegevens met derden partijen delen. Daarbij komt nog eens kijken dat je ook zichtbaar bent op andere datingsites die onderdeel zijn van dit netwerk. Zo ben je eigenlijk tegelijkertijd lid van meerdere datingsites.

Wil je meer informatie over Seniorengeluk? Lees dan onze review: Seniorengeluk | Wat Zijn De Reviews, Ervaringen En Kosten?


Tips voor senioren daten.

Het maakt niet uit voor welke datingsite je uiteindelijk kiest, met het online daten kan er weleens wat fout gaan. Blijf altijd goed opletten en als je iets niet vertrouwd neem dan contact op met de helpdesk van de desbetreffende datingsite voor senioren. Er zijn namelijk altijd kwaadwillende mensen te vinden op het internet die je proberen op te lichten.

Lees ook: De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de beste datingsites voor senioren. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij één van deze datingsites. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de beste datingsites voor senioren.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

50Liefde | Wat zijn de Reviews, Kosten en Ervaringen?

VijftigPlusDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.