oktober 4

E-Matching of Parship? Welke datingsite moet ik kiezen? (2022)

E-Matching of Parship? Twijfel jij tussen deze twee populaire datingsites? In dit artikel leggen wij de verschillen bloot tussen deze twee datingsites voor hoger opgeleiden. Daarmee kan jij hopelijk een goede keuze maken tussen E-matching of Parship.


Inhoudsopgave
No headings found

Datingsite voor hoger opgeleiden. 

Zowel E-Matching als Parship zijn beide datingsites voor hoger opgeleiden mensen. Dat zijn mensen die minimaal een HBO of WO opleiding hebben afgerond. Hoger opgeleiden vormen tegenwoordig een populaire groep voor verschillende datingsites. 

Tegenwoordig is het niet zo moeilijk om een datingsite voor hoger opgeleiden te vinden. Het is wellicht wel moeilijk om de juiste datingsites te vinden? Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en daarom is de keuze voor iedereen verschillend. De één kiest namelijk voor E-matching en de ander voor Parship.

Wij zetten in dit artikel deze twee tegenover elkaar en bespreken de gelijkenissen en verschillen. 


E-Matching of Parship? Wat zijn de gelijkenissen? 

Zoals net al vermeld zijn E-matching en Parship beide gericht op hoger opgeleiden. Het zijn allebei hele populaire datingsites in deze categorie. 

Dat komt mede door het lange bestaan van deze twee. E-Matching is namelijk in 1998 opgericht en Parship in 2003. Ze staan dus al jarenlang aan de top in deze categorie en hebben inmiddels allebei al meer dan tienduizenden leden. De kans dat je slaagt op beide datingsites is redelijk groot. Ongeveer 1 op de 3 leden vindt uiteindelijk de liefde.

Het is gelukkig bij beide datingsites mogelijk om een gratis account aan te maken. Je kan dan alvast een kijkje nemen op het platform van beide sites. 

Wil je van alle functies gebruik maken die E-Matching en Parship te bieden hebben? Dan zul je tegen bepaalde kosten een premium account moeten nemen. De prijs is bij beide datingsites per maand en hoe langer het abonnement loopt, hoe lager de kosten zijn.

Daarnaast is zowel de klantenservice van E-Matching als Parship 24/7 telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. 


E-Matching of Parship? Wat zijn de verschillen?

Er zijn natuurlijk ook een aantal verschillen tussen E-Matching en Parship. Hieronder een aantal punten die verschillend zijn tussen beide datingsites.

Matches zoeken of matches krijgen?

Het gaat er om dat je een serieuze match vind op één van de twee datingsites. Daar zit dan ook meteen al het grootste verschil volgens ons. Op welke manier wil jij namelijk een serieuze match vinden? Wil je het helemaal zelf doen? Of wil je op een bepaalde manier geholpen worden? 

Het zit namelijk zo. Bij Parship dien je bij aanmelding een persoonlijkheidstest in te vullen. Uit die gegevens schrijft Parship matches voor die het best bij je persoonlijkheid en voorkeuren passen. Daarbij krijg je als betaald lid rapporten toegestuurd over je manier van communiceren en hoe je dat eventueel kunt verbeteren.

Bij E-Matching gaat de aanmelding wat sneller. Je hoeft namelijk alleen je basisgegevens in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Daarna kan je gelijk al aan de slag om te zoeken naar je ideale match. Je kan hier dus zelf naar matches zoeken met bepaalde voorkeuren. Met een betaald lidmaatschap kan je gebruik maken van uitgebreide zoekfuncties om ervoor te zorgen dat je nog sneller gaat slagen!

Abonnementen en prijs.

De kosten van E-Matching en Parship verschillen van elkaar. Evenals de abonnementsduur van een lidmaatschap. 

De prijzen en verschillende abonnementen van E-Matching zijn als volgt:

  • 1 maand: €19,95 eenmalig!
  • 3 maanden: €49,95 eenmalig! (16% Korting)
  • 6 maanden: €79,95 eenmalig! (33% Korting) 
  • 9 maanden: €99,95 eenmalig! (44% Korting) 

De prijzen en verschillende abonnementen van Parship zijn als volgt:

  • 6 maanden: €44,90 per maand.
  • 12 maanden: €39,90 per maand.
  • 24 maanden: €24,90 per maand.

Je kan bij beide datingsites betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving!

Fysiek en online contact.

Bij E-Matching en Parship kan je natuurlijk uiteindelijk afspreken in het echte leven. Dat is natuurlijk ook het doel van een datingsite. Daarbij beschikken beide ook nog over leuke extra functies om ervoor te zorgen dat die leuke date er ook daadwerkelijk komt.

E-Matching organiseert bijvoorbeeld speeddates die je kunt bijwonen. Dat doen ze een paar keer per jaar. Zo kan je naast het online contact ook fysiek in contact komen met iemand anders. 

Parship heeft daar in tegen het video daten naar een hoger niveau gebracht. Dat is wel makkelijk als je de deur niet uit kan voor fysiek contact. Zo kan je toch meteen een gezicht krijgen bij degene met wie je aan het chatten bent.


Veiligheid

E-matching en Parship beschikken beide over het Thuiswinkel waarborg merk. Dat wil zeggen dat ze erg gesteld zijn op de privacy en de veiligheid van hun gebruikers. 

Daarbij bevinden zich bijna tot geen nep profielen bij E-Matching if Parship. Ze voldoen allemaal aan alle veiligheidsvoorschriften die gehanteerd moeten worden. Allebei zijn ze ook aangemeld en gecontroleerd door het Veilig Daten Keurmerk. Alle profielen worden ook regelmatig gecontroleerd en geverifieerd. Daarnaast maken ze beide gebruik van een beveiligde SSL-encryptie, waardoor alle informatie veilig versleuteld is. Dat kan je herkennen aan het slotje links bovenin de taakbalk.


Alternatieven voor E-Matching of Parship.

Mocht je klaar zijn met E-matching of Parship, dan kan je altijd nog kijken voor andere datingsites voor hoger opgeleiden. 

Een goed alternatief is EliteDating. Wil je meer informatie over deze datingsite? Lees dan onze review: EliteDating | Wat Zijn De Reviews, Kenmerken En Kosten?

Lexa is ook een goed alternatief. Helaas zijn ze niet specifiek gericht op hoger opgeleiden. Wil je meer informatie? Lees dan onze review: Lexa | Wat Zijn De Reviews, Kenmerken En Kosten?

Een overzicht van alle datingsites voor hoger opgeleiden? Lees dan onze blog: Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsites E-Matching en Parship. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij één van deze datingsites voor hoger opgeleiden. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent E-Matching en Parship.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

E-Matching | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Tinder of Lexa? Welke datingsite past het best bij mij?

Tinder of Parship? Welke datingsite past het best bij mij?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Parship of EliteDating? Welke datingsite is het beste?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.