september 1

E-Matching | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

E-Matching! De datingsite voor hoger opgeleiden. Al jaren is dit de slogan die je hoort op radio of tv. Het is de bekendste en betrouwbaarste datingsite in deze categorie. Alle leden die zich hier hebben aangemeld zijn op zoek naar een vaste en serieuze relatie. Je kan hier ook terecht als je opzoek bent naar een gay of lesbische relatie. Mocht je hoog opgeleid zijn. Wij hebben onderzoek gedaan of deze datingsite zijn naam eer aandoet. In dit artikel geven we een review over de functies, kosten en ervaringen van E-Matching.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor E-Matching?

E-matching is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is vooral gericht op Hbo’ers en academici. Het doel van deze datingsite is om voor hogeropgeleide een partner te zoeken voor een lange en duurzame relatie. Doordat E-matching zich op een specifieke doelgroep richt zijn er veel gelijkgestemde singles te vinden. Profielen die al een tijd niet worden gebruikt, worden verwijderd. Daarnaast kan je zelf bepalen welke criteria er voor jou belangrijk zijn in het vinden van je partner.

Als je nieuw bent op het gebied van daten is dat geen probleem. E-matching geeft datingtips en je kan ook advies vragen aan één van de dating adviseurs. Zo krijg je altijd een second opinion over je profiel en zoekgedrag!


Functies E-Matching.

Bij E-matching is het natuurlijk mogelijk om een gratis lidmaatschap aan te vragen. Dan kan je rustig bekijken welke mogelijkheden ze bieden. Hieronder hebben wij aantal functies van E-Matching neergezet waar je gebruikt van kunt maken. Let wel op! Sommige functies zijn alleen mogelijk met een betaald lidmaatschap. 

Een opsomming van de desbetreffende functies:

 • Gratis reageren als je een bericht krijgt.
 • Beschikbaar als dating app.
 • Tips van een dating coach.
 • Aanmelden voor speeddate avonden.
 • Berichten van singles die goed bij je passen. (Van E-Matching zelf)
 • Opgericht in 1998 (jarenlange ervaring)
 • Speciale doelgroep (HBO of WO)
 • Thuiswinkel keurmerk.

Zoals je al ziet zijn er genoeg functies beschikbaar om ervoor te zorgen dat je een leuke date krijgt. Toch zul je er zelf wel moeite in moeten steken, maar dat geldt tenslotte voor alles.


Kosten E-Matching.

Wil je dus in aanmerking komen voor alle functies voor meer succes op deze datingsite dien je een premium lidmaatschap aan te schaffen tegen bepaalde kosten.

De kosten bij E-Matching voor een betaald lidmaatschap zijn:

 • 1 maand: €19,95 eenmalig!
 • 3 maanden: €49,95 eenmalig! (16% Korting)
 • 6 maanden: €79,95 eenmalig! (33% Korting) 
 • 9 maanden: €99,95 eenmalig! (44% Korting) 

Betaling. 

Je ziet dat de kosten steeds lager worden, des te langer je lid wordt. Daten kan ook niet binnen een dag gebeuren tenslotte. Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving! Ten alle tijden heb je het recht om je profiel stop te zetten, mits je abonnement loopt.


Veilig daten keurmerk.

E-Matching heeft het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. 

Daarnaast zijn er bijna geen fake profielen te vinden bij E-matching. Dat is logisch aangezien er veel hoog opgeleiden opzitten en daardoor de drempel wat hoger ligt.

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


E-Matching ervaringen.

Harry: Zit een dag op nu. Een verademing. Ik ben geen nep profielen tegen gekomen. Veel HBO en redelijk veel WO. In vergelijking met andere sites wel steriel. Iedereen schrijft zeer bedekt over zijn intiemste verlangens.

Natascha: Wat mij betreft absoluut een topper! Ik heb nog nooit een nep profiel of nep bericht ontvangen, en ik krijg bijna altijd antwoord als ik op iemand reageer. In het verleden al 2x een relatie aan overgehouden, en in totaal 3 keer 3 maanden betaald. Dit in tegenstelling tot andere datingsites. Ik heb vrijwel nooit betaald voor een datingsite, maar E-matching is simpel en betrouwbaar, is mijn ervaring.

Paul: Dat online dating is niks voor mij, daar ben ik wel achter. Ik ga toch voor de klassieke manier, ergens hopelijk in het dagelijkse leven. Desondanks werkt de site prima en iedereen die het een kans wilt geven zou ik het best aanraden!

Marie: Vind de heren nogal veeleisend in het algemeen. Sommige geven geen of late reactie. Veel zonder foto. Hoger opgeleid of hooghartig? Vervelende site.

Heb je zelf ervaringen met E-Matching en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een review gekregen van de datingsite E-Matching. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met een review omtrent functies, kosten ervaringen van E-Matching.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

E-Matching of Parship? Welke datingsite moet ik kiezen?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.