augustus 29

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

EliteDating wat vroeger ook wel bekend stond als Edarling is er voor de serieuze singles. Je kan hier terecht als je opzoek bent naar een serieuze relatie. De doelgroep waar EliteDating zich opricht is hoog opgeleid. Ongeveer 70% van de leden heeft een Bachelor diploma. Dus als je opzoek bent naar een relatie met iemand van hetzelfde intellectuele niveau, dan zou deze datingsite wellicht bij je kunnen passen. In dit artikel bespreken we de reviews, functies, kosten en ervaringen van EliteDating.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor EliteDating?

EliteDating is één van de bekendste datingsites in Nederland! Het is de beste datingsite voor singles die hoge eisen stellen aan hun date. Dat komt namelijk omdat EliteDating zich alleen richt op hoger opgeleiden. Bijna alle leden beschikken over een WO of HBO-diploma. Daarbij is ongeveer 90% van leden boven de 30 jaar oud. Dat geeft aan dat er veel animo is voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie. 

EliteDating staat er daarnaast om bekend dat ze een persoonlijkheidstest afnemen bij iedereen die zich inschrijft. Door wetenschappelijke kennis van de test en de voorkeuren die jij aangeeft, kan EliteDating een match voor je maken met verschillende personen.

Het concept van Elite dating werkt heel goed en daarom zijn ze ook al actief in 25 landen. Dat zegt voor ons al meer dan genoeg. Het is een serieuze website en een grote speler in de dating wereld! EliteDating staat daarnaast voor kwaliteit en niet kwantiteit!


Kosten EliteDating. (Abonnement).

Aanmelden bij EliteDating is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken. Dat is bij de meeste serieuze datingsites zo.

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen tegen bepaalde kosten van EliteDating. De kosten voor een abonnement zijn wel aan de hoge kant. Dat is ook logisch als er vooral hoogopgeleiden opzitten met een goede baan. Daarnaast maakt het de drempel een stuk hoger, zodat je weet dat er alleen serieuze mensen op zitten.

De kosten van EliteDating voor een premium account zijn:

 • 3 maanden: €59,90 per maand!
 • 6 maanden: €44,90 per maand!
 • 12 maanden: €34,90 per maand!

Bij Elite Dating geldt dus het principe, hoe langer, hoe goedkoper! Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en Acceptgiro.

Toch liever eerst gratis rondkijken? Dat kan natuurlijk ook gewoon op EliteDating.nl


Functies EliteDating.

De website van EliteDating bevat verschillende soorten functies en kenmerken. We lopen er even met je doorheen. Nogmaals, met een gratis account heb je maar beperkt toegang tot een aantal functies. Hieronder een overzicht van de gratis functies:

 • Beperkt aantal berichten sturen.
 • Je profiel aanpassen.
 • Contact met date deskundigen.
 • 3 partnervoorstellen per dag.
 • Beperkte profiel inzichten. (Niet alles foto’s)
 • Gratis dating app.

Met een premium account kan je gebruik maken van alles functies die EliteDating te bieden heeft. Hieronder een overzicht van al die functies:

 • Volledige profiel inzichten.
 • Berichten sturen. (Onbeperkt!)
 • Wetenschappelijke onderbouwde persoonlijkheidstest.
 • 20 partnervoorstellen per dag
 • Zien wie je profiel bekijkt.
 • Meer als match getoond bij andere leden.
 • Zien of je berichten zijn gelezen.   

Zoals we al zeiden heb je met een betaald lidmaatschap toegang tot alle functies. De kans op een goede matches en uiteindelijk leuke dates is aanzienlijk groter dan met een gratis account.


Account opzeggen bij EliteDating.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je je account wilt opzeggen bij EliteDating. Misschien ben je niet tevreden? Heb je een partner gevonden? Of je wilt een andere datingsites uitproberen. Wat het ook is, wij nemen hieronder even met je door hoe jij makkelijk je account opzegt.

Het ligt eraan of jij je premium account wilt opzeggen of je gratis account wilt verwijderen. Misschien wel allebei? Hieronder een klein stappenplan. 

 • Premium account opzeggen.
 • Om een premium account op te zeggen dien je het volgende op de website van EliteDating te doen:
 • Login met je account op de website.
 • Klik op het tandwiel bovenin en ga naar “Mijn lidmaatschap”
 • Je kan nu je abonnement opzeggen. 

Je account is met deze stappen nog niet volledig verwijderd, alleen je abonnement. Lees het volgende stukje om je account helemaal te verwijderen.

 • Gratis account verwijderen.
 • Als je het account in zijn geheel wilt verwijderen, zul je de volgende stappen moeten toepassen:
 • Login nogmaals in met je account op de website.
 • Klik op het tandwiel bovenin en ga naar “Mijn Lidmaatschap”
 • Helemaal onderaan vind je de optie om je account te verwijderen.

Toch geen goeie ervaringen met EliteDating? Je kan ook altijd E-Matching proberen. Dit is ook een datingsite voor singles met niveau.


Veilig Daten Keurmerk.

EliteDating heeft het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. 

Daarnaast zijn er geen nep accounts te vinden bij EliteDating. Ze staan voor kwaliteit en geen kwantiteit. Elke dag zijn ze actief bezig met het controleren op nep accounts bij elke toelating. 

En om het nog betrouwbaarder te maken staan ze ook aangemeld bij het Thuiswinkel keurmerk. Toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Ervaringen EliteDating.

Hieronder verschillende ervaringen van EliteDating:

Mark: Prijzen voor 1 maand zijn erg hoog maar als je serieus wat langer aan de slag wil dan valt het allemaal wel mee. Wel erg veel leden en dus ook veel matches. Voor mij gaat het tot nu toe allemaal voorspoedig.

Tinus: Nee, over deze datingsite ben ik niet zo te spreken. Ik vond de oudere versie van hun vele malen beter. Qua dating probeert de eigenaar van de site toch een beetje teveel commercieel geworden heb ik het idee. Gaan ze het nu proberen uit te buiten?

Vivian: Fijne site waar je leuke mensen tegenkomt voor een chat of meer. Wel zelf wat tijd en moeite insteken, het is geen tinder ofzo!

Richard: Voor de serieuze mensen die opzoek zijn naar een relatie kunnen hier echt goed daten. Kosten voor 1 maand zijn absurd hoog. Maar als je echt serieus wilt gaan daten dan lukt dat toch niet in een maand, dus dan valt het ineens weer heel erg mee!

Heb je zelf ervaringen met EliteDating en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite EliteDating. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent ervaringen en kosten van EliteDating.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

E-Matching | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship of EliteDating? Welke datingsite is het beste?

E-Matching of Parship? Welke datingsite moet ik kiezen?

Parship of Lexa? Welke datingsite is het beste?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.