januari 24

G-Dating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

G-dating is een datingsite voor mensen die op hetzelfde geslacht vallen. Het is namelijk een gay datingsite voor zowel mannen als vrouwen. Als homo of lesbienne kan je hier gerust op zoek naar een langdurige relatie. Er zitten hier veel gelijkgestemde leden op en daarom is de kans op een leuke match des te groter. In dit artikel bespreken we de kenmerken, het inloggen, kosten, veiligheid en reviews van de datingsite G-dating.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor G-dating?

Het kiezen voor een gay datingsite en dan vooral G-dating heeft zo zijn voordelen. Zo weet je vanaf het begin dat er alleen maar gelijkgestemde op het platform zitten. Bij een algemene datingsite zul je zelf echt specifiek moeten zoeken naar andere mensen van hetzelfde geslacht. 

Ook heeft iedereen hier hetzelfde doel en kan je openlijk jezelf zijn. Niemand zal hier een oordeel klaar hebben of vervelende berichten sturen. Iedereen is op zoek naar een leuke en langdurige relatie met iemand van hetzelfde geslacht. Niemand die je daar op gaat oordelen bij G-dating.

Daarnaast kan je met een gratis account al rondkijken op het platform. Er zijn bepaalde functies die je dan kunt gebruiken om je op weg te helpen. Zo kan je in ieder geval alvast kennismaken met deze datingsite en oordelen of deze bij je past.


Gratis lidmaatschap.

Het aanmelden en inschrijven is volledig gratis bij de gay datingsite G-dating. Er zijn dan genoeg functies die je gratis kunt gebruiken om het platform te ontdekken. De meeste mensen nemen in het begin een gratis lidmaatschap, aangezien het niks kost en je meteen kan bepalen of het goede datingsite is. Dat raden wij ook aan voordat je er meteen geld aan uit gaat geven. Hieronder een overzicht van de functies die je kunt gebruiken  bij een gratis lidmaatschap:

 • Je eigen profiel maken.
 • Knipogen versturen.
 • Foto’s op je profiel plaatsen.
 • Profielen van andere leden bekijken.
 • Profielfoto’s van andere leden bekijken.

Zoals je ziet zijn het maar een beperkt aantal functies. Berichten sturen en chatten is helaas niet mogelijk met een gratis lidmaatschap. Het is echt om een eerste indruk te krijgen van G-dating. 


Betaald lidmaatschap.

Wanneer je een goede indruk hebt gekregen van G-dating en echt contact wilt zoeken en onderhouden met andere leden raden wij aan om een betaald lidmaatschap te nemen. Met zo’n lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies. Denk hierbij aan berichten sturen en bekijken. Hieronder een overzicht van alle functies van G-dating.

 • Alle gratis bovengenoemde functies.
 • Onbeperkt berichten sturen.
 • Alle ontvangen berichten lezen.
 • Zoeken naar andere leden met verschillende filters.
 • Fotozapper gebruiken.
 • Matches zien van de fotozapper.
 • Bekijken wie je heeft bezocht.
 • Het hele profiel van andere leden bekijken.

Met een betaald lidmaatschap is de kans van slagen het grootst. Het is mogelijk om echt alles uit het platform te halen en veel contact met andere leden te hebben. Wij raden dit zeker aan als je serieus wilt gaan daten en een lange relatie met iemand wilt opbouwen.


Kosten G-dating.

De kosten van G-dating zijn opgedeeld in maandelijkse termijnen tegen een bepaald bedrag. Hoe langer je betaald lid wilt worden, hoe goedkoper het maandbedrag wordt. Er zijn drie verschillende “abonnementen” waar je uit kunt kiezen. Hieronder de prijzen en tijd.

 • 1 maand: €24,99 per maand.
 • 2 maanden: €19,99 per maand.
 • 4 maanden: €14,99 per maand.

Alle betalingen kunnen veilig gedaan worden via Ideal, Paypal, Creditcard of Bancontact. 


Het inloggen/inschrijven bij G-dating.

Het inloggen/inschrijven bij G-dating is in tegenstelling bij sommige andere gay datingsites binnen een minuut of twee gebeurd. Hier hoef je geen hele persoonlijke vragenlijst in te vullen. Het is een kwestie van een paar stappen volgen en binnen een mum van tijd heb je een gratis profiel aangemaakt die al meteen online en zichtbaar is op het platform.

Gelukkig verloopt het proces geheel veilig en zijn je persoonsgegevens dat ook. Daar komen wij in het volgende stuk op terug. Het inschrijven bij G-dating gaat als volgt: 

 • Kies een eigen profielnaam. (Deze is zichtbaar voor anderen)
 • Stel een wachtwoord in.
 • Vul een e-mailadres in. (Maak altijd een aparte aan, zodat het overzichtelijker wordt en je ook zo contact kan onderhouden met andere leden).
 • Kies je geslacht en voorkeur voor het andere geslacht.
 • Vul je woonplaats in.

Wanneer je deze stappen hebt doorlopen is het bijna zover om aan de slag te gaan. Het enigste wat nog gedaan moet worden is op de link klikken in de bevestingsmail die je hebt ontvangen op het opgegeven e-maildres. Je wordt dan direct doorgestuurd naar je account. Je dient dan nog één keer te inloggen bij G-dating. Daar kun je meteen een profiel invullen en op zoek gaan naar andere leden. Het inschrijfproces is voltooid!


Safe Dating Networks.

Safe dating networks is een groot datings netwerk waar ook veel andere datingsites zijn aangesloten. Ze waarborgen de veiligheid van alle datingsites die hieronder vallen. Zo zijn er bijna tot geen nepprofielen te vinden en zijn als je persoonsgegevens goed beveiligd. Deze worden ook niet met derden partijen gedeeld voor reclame of advertenties.

Een ander groot voordeel van het safe dating networks is dat je automatisch lid bent van alle datingsites die onder dit netwerk vallen. Zo kan je ervoor kiezen om je profiel ook zichtbaar te laten worden veel meer datingsites. De kans op een match is veel groter. Daarnaast ben je niet lid van één datingsite, maar eigenlijk van veel meer verschillende soorten.

Dit zijn verschillende datingsites die zijn aangesloten bij het Safe dating networks en waar je automatisch ook lid van bent:


Mobiel gebruik en app.

Helaas heeft de gay datingsite G-dating geen mobiele app die je daadwerkelijk kan downloaden in de App of Play store. Wel is de site geschikt om op een mobiel of tablet te gebruiken. Ze hebben het platform wel geoptimaliseerd voor mobiel gebruiksgemak. Je zult dan naar het internet op je telefoon moeten gaan en zo de site bezoeken.  Zo kan je altijd en overal blijven chatten met de matches die je hopelijk hebt opgebouwd.

Daarnaast krijg je ook e-mails van berichten die je zijn toegestuurd en via de link in de e-mail kan je dan via de mobiele website meteen reageren.


Reviews G-Dating.

Heb je zelf reviews over de gay datingsite G-dating en wil je die graag delen? Laat dan je reviews over G-dating achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de gay datingsite G-dating. Wij hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze website om nieuwe homo’s of lesbiennes te leren kennen en een perfecte match te vinden. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de functies, kosten, veiligheid, het inloggen, en reviews van G-dating.

Misschien ook interessant?:

De Top #6 Beste Datingsites Voor Gay Dating?

GayParship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

BullChat | Wat zijn de Reviews en Alternatieven?

BiLove | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.