augustus 25

De Top #6 Beste Datingsites Voor Gay Dating? (2022)

Het heeft te lang moeten duren en er zijn nog steeds eencellige mensen die het er niet mee eens zijn, maar homoseksualiteit is gelukkig voor de meeste mensen geen taboe meer en het wordt steeds meer geaccepteerd! Het vinden van een goede gay datingsite kan lastig zijn. Online zijn er gelukkig steeds meer datingsites voor gay dating te vinden waar je als homo of als lesbienne een partner kan vinden.

Er wordt ook steeds meer reclame gemaakt voor datingsites voor gay dating op bijvoorbeeld, Radio, Tv en op social media. Toch is het wel altijd belangrijk om te weten wat de juiste en beste gay datingsites van dit moment zijn, voordat jij je zomaar ergens gaat aanmelden. Het is tegenwoordig niet zo moeilijk om een partner te vinden via het internet. Toch is wel van belang dat je op een betrouwbare gay datingsite komt waar ook andere mensen serieus op zoek zijn naar een partner. 


Inhoudsopgave
No headings found

De beste datingsites voor Gay dating.

Zoals je al had gelezen is het belangrijk om een goede datingsite voor gay dating te vinden die bij je past. Er zijn veel datingsites voor gay dating op het internet die simpelweg alleen uit zijn op geld. Ze komen met veel nep profielen online, zodat je maar blijft betalen en vervolgens aan een te duur abonnement vast zit.

Wij van datingsitesadvies.nl hebben daarom de beste en betrouwbaarste datingsites voor gay dating opgezocht. Daarnaast hebben we ook de kenmerken van elke datingsite onderzocht, waardoor jij kan bepalen welke gay datingsite het best bij je past!


1. Gay Parship. (Beste datingsites voor gay dating).

GayParship

GayParship is één van de grootste online datingsites van Europa. Daarbij staat het in de top 3 van grootste datingsites in Nederland. Dat is al een voordeel aangezien er heel veel mensen op zitten en de kans op een date automatisch groot is. Naast dat Parship sowieso al een grote naam is in de datingwereld, konden ze natuurlijk niet achterblijven op het gebied van Gay dating. Ze hebben daarom een aparte site opgericht, waardoor je specifiek kan daten met andere mensen die gay zijn!

Het beste aan Parship vinden wij zelf dat het een unieke persoonlijkheidstest uitvoert wanneer jij je aanmeldt. Daardoor kan Gayparship jou betere matches voorschrijven. Daarnaast is de klantenservice van parship uitstekend! Je kan ze daar alles vragen omtrent je profiel, premium lidmaatschap en verdere informatie over het matchen.

Je kan je altijd gratis aanmelden bij GayParship om een rondje te kijken. 

Een profiel bij deze datingsite voor gay dating heb je binnen een paar minuten gratis aan gemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past. Er zijn veel serieuze mensen actief, dus de kans dat je slaagt is zeer groot!

Kosten Gay Parship.

Gelukkig kun je bij GayParship van veel functies gratis gebruik maken. Wil je nog echt alles eruit halen kan je altijd een een betaald lidmaatschap aanschaffen. De prijzen voor een betaald lidmaatschap vind je hieronder:

 • 6 maanden: €39,90 per maand!
 • 12 maanden: €24,90 per maand!
 • 24 maanden; €19,90 per maand!

Meer informatie? GayParship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


2. Gay EliteDating.

Elitedating

Gay EliteDating is één van de bekendste datingsites in Nederland! Na GayParship heeft EliteDating de meeste aanmeldingen en abonnees! Het is de beste datingsite voor singles die hoge eisen stellen aan hun date. Dat komt namelijk omdat EliteDating zich alleen richt op hoger opgeleide! Het concept van Elite dating werkt heel goed en daarom zijn ze ook al actief in 25 landen!

De klantenservice en de betrouwbaarheid scoren hoog bij Gay Elite dating. De prijs is voor een premium account zijn wel wat duurder, maarja dat krijg je als je bent gericht op hoger opgeleide.  Je kan het ook altijd gratis uitproberen om te kijken of het wat is. Bij de gratis aanmelding, vul je in welk geslacht jezelf bent en naar waar je op zoek bent. Zo kom je automatisch op de Gay Elite Datingsite.

Een profiel bij deze datingsite voor gay dating heb je binnen een paar minuten gratis aan gemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past.

Kosten Gay EliteDating.

Aanmelden bij Gay Elite Dating is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken. Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen. 

De kosten voor premium account zijn:

 • 3 maanden: €59,90 per maand!
 • 6 maanden: €44,90 per maand!
 • 12 maanden: €34,90 per maand!

Meer informatie? EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


3. GayBuddy.

Gaybuddy

Gaybuddy is in vergelijking met de bovengenoemde sites voor de mensen die wat meer spanning zoeken. Je kan hier namelijk terecht voor een date, flirt of een spannend avontuur!

Gaybuddy is niet perse ingesteld op het serieus daten of een serieuze relatie, al kan dat wel gewoon natuurlijk! Bij gaybuddy kan je namelijk meteen al kiezen of je opzoek bent naar een oudere man of een jonge man. Zo weet je in iedere geval dat je meteen profielen van je eigen leeftijd ziet en niet eerst nog hoeft te zoeken! Mocht je nou een specifiek type man hebben dan kan je gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie!

Een profiel bij deze datingsite voor gay dating heb je binnen een paar minuten gratis aangemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past.

Kosten GayBuddy

Aanmelden bij Gaybuddy is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken. Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je in plaats van een account, credits aan te schaffen. Zo zit je niet vast aan een maandelijks abonnement en kan je zelf de uitgaven bepalen! (Winks en knipogen sturen zijn gratis).

De kosten voor alle credits zijn:

 • 10 Credits: €10,00
 • 25 Credits: €22,50
 • 50 Credits: €42,50
 • 100 Credits: €80,00
 • 275 Credits: €200,00

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


4. Guys.G-Dating.

Guys.G-dating

Deze gay datingsite van Guys G-Dating heeft een heel ruim aanbod van mannen die opzoek zijn naar hun potentiële partner, een leuke date of gewoon een vriendschap! Dit is de meest bekende datingsites onder homo’s om een man te vinden waar je uiteindelijk alles mee kunt delen!

Ze staat er ook om bekend dat je snel in contact komt met je potentiële partner en daardoor is de mogelijkheid er dat je iemand al heel goed kent, voordat je hem überhaupt nog hebt ontmoet. Zoals je al leest is deze gay datingsite echt alleen specifiek gericht op mannen! (Ze hebben ook een vrouwelijke versie, daar komen we straks bij.) Je kan het ook altijd gratis uitproberen om te kijken of het wat is. 

Een profiel bij deze datingsite voor gay dating heb je binnen een paar minuten gratis aangemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past.

Kosten Guys G-Dating.

Aanmelden bij Guys G-Dating is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken. Zo kan je al wel een foto plaatsen en berichten sturen. Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen. 

De kosten voor premium account zijn:

 • 1 maand: €24,99 per maand!
 • 2 maanden: €19,99 per maand! (20% korting)
 • 4 maanden: €14,99 per maand! (40% korting.)
 • 9 maanden: €11,11 per maand! (55% korting.)

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.

Meer informatie? G-Dating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?


5. Girls G-Dating.

girls.g-dating

Dit is de vrouwelijke variant van de website hierboven en daarmee specifiek gericht op Lesbiennes en biseksuele. De meeste vrouwen vinden andere vrouwen ook aantrekkelijk, dus is het niet gek als je misschien die kant van jezelf wilt uitproberen. Girls G-Dating is daarmee de snelst groeiende website op dit gebied. Ze hebben elke dag 70 nieuwe aanmeldingen en zo weet je dus dat de kans op een match erg groot is! Daarnaast kan je met een gratis profiel al actief op zoek gaan naar een date door leuke functies die je krijgt!

Een profiel bij deze datingsite voor gay dating heb je binnen een paar minuten gratis aan gemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past.

Kosten Girls G-Dating

Aanmelden bij Girls G-Dating is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken. Zo kan je al wel een foto plaatsen en berichten sturen. Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen. 

De kosten voor premium account zijn:

 • 1 maand: €24,99 per maand!
 • 2 maanden: €19,99 per maand! (20% korting)
 • 4 maanden: €14,99 per maand! (40% korting.)
 • 9 maanden: €11,11 per maand! (55% korting.)

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


6. BiLove.

bilove

Bilove is de eerste datingsite voor vrouwen die fantasieën hebben over hetzelfde geslacht. Er is een onderzoek geweest waaruit bleek dat een groot deel van de vrouwen er nieuwsgierig naar is en onbewust een klein beetje biseksueel zijn. Het is ook niet gek, vrouwen zijn prachtig en de meeste vrouwen kijken ook graag naar andere vrouwen.

Sommige vrouwen zitten nog vast in een relatie en weten niet zo goed waar ze hun ei kwijt kunnen op dit gebied! Bilove is daar de oplossing voor. Je komt in contact met vrouwen die of in dezelfde situatie zitten of er al ervaring mee hebben. Zo heb je altijd een gelijkgestemde of iemand waarvan je kunt leren om mee te chatten!

Een profiel voor deze datingsite heb je binnen een paar minuten gratis aan gemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past.

Kosten BiLove.

Aanmelden bij Girls BiLove is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken. Zo kan je al wel een foto plaatsen en berichten sturen. Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen. 

De kosten voor premium account zijn:

 • 3 maanden: €16,65 per maand!
 • 6 maanden: €9,99 per maand!
 • 12 maanden: €5,83 per maand!

Meer informatie? BiLove | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


Tips voor online gay dating.

Hieronder een video met wat tips voor het online daten! Zo kan je meteen goed beginnen als je bent ingeschreven op een gay datingsite.  Daarnaast nog wat andere tips voor je profiel!

Video met tips voor gay dating

Voeg een goede profielfoto toe.

De eerste indruk op een datingsite is misschien wel het belangrijkste aspect. Je kan namelijk alleen diegene zien en diegene ziet alleen jou. Dus een goede profielfoto is essentieel als jij wilt dat de eerste indruk goed is. Maak een interessante profielfoto, laat met de foto zien wat voor persoon jij bent en wat je belangrijk vind in het leven. 

Schrijf een interessante profieltekst.

Net zoals met de profielfoto wordt de profieltekst ook als eerste gezien op je profiel. Nog iets waarmee je de eerste indruk beter en interessanter kan maken. Wees creatief in je profielteksten, dat is leuk en maakt je anders dan alle anderen op de datingsites.

Stuur goede eerste berichten.

De truc is om juist niet zo simpel te beginnen. Met een “hallo” of “hoi, hoe gaat het?” Ga je niet opvallen. Het heeft ook geen zin om naar zoveel mogelijk mensen hetzelfde te sturen. Simpelweg je valt niet op! Reageer op iets wat diegene in ze profiel heeft staan.


Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij van Datingsitesadvies.nl een overzicht gegeven van de beste Gay datingsites met desbetreffende kenmerken. We hopen je hiermee een zetje in de goed richting te geven met het zoeken van de juiste datingsite! Wij zullen deze pagina up to date houden met kenmerken en de nieuwste beste datingsites voor gay dating van dit moment!

Misschien ook interessant?:

Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Sexdating? Top #6!

Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

De Beste Sugar Daddy of Sugar Baby Datingsites?

Top #5 Beste Datingsites voor Alleenstaande Ouders?

BullChat | Wat zijn de Reviews en Alternatieven?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.