september 9

GayParship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

GayParship is een datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie met iemand van hetzelfde geslacht. Dat geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Misschien ken je de datingsite Parship al wel en weet je misschien al wat voor soort platform het is. Mocht je nog niet bekend zijn, wees dan niet getreurd. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten en reviews van GayParship.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor GayParship?

GayParship is één van de grootste online datingsites van Europa. Daarbij staat het in de top 3 van grootste datingsites in Nederland.

Dat is al een voordeel aangezien er heel veel mensen op zitten en de kans op een date automatisch groot is.

Naast dat Parship sowieso al een grote naam is in de datingwereld, konden ze natuurlijk niet achterblijven op het gebied van Gay dating. Ze hebben daarom een aparte site opgericht, waardoor je specifiek kan daten met andere mensen die gay zijn!

Het beste aan de datingsite GayParship vinden wij zelf dat het een unieke persoonlijkheidstest uitvoert wanneer jij je aanmeldt. Daardoor kan GayParship jou betere matches voorschrijven.

Daarnaast is de klantenservice uitstekend! Je kan ze daar alles vragen omtrent je profiel, premium lidmaatschap en verdere informatie over het matchen.

Je kan je altijd gratis aanmelden bij Gayparship om een rondje te kijken. 

Een profiel voor deze datingsite heb je binnen een paar minuten gratis aan gemaakt en zo kan je meteen rondkijken of deze datingsite bij je past. Er zijn veel serieuze mensen actief, dus de kans dat je slaagt is zeer groot!


Kenmerken GayParship.

Het inschrijven of aanmelden bij GayParship is gratis en je kan dan gelijk van een aantal functies gebruik maken. Zo kan je bijvoorbeeld profielen bezoeken en berichten sturen. Let wel op dat sommige functies alleen gelden voor leden met een betaald account. Zo kan je met een gratis account bijvoorbeeld niet onbeperkt chatten. 

Gratis lidmaatschap.

De functies waarover jij direct over beschikt bij een gratis lidmaatschap zijn de volgende:

  • Andere profielen bekijken.
  • Onbeperkt gebruikt maken van de zoekfuncties.
  • Unieke persoonlijkheidstest bij inschrijving.

Betaald lidmaatschap.

De functies waarover je beschikt met een betaald lidmaatschap zijn vele malen uitgebreider. De kan is ook groter dat je slaagt met een betaald lidmaatschap dan een gratis lidmaatschap. De uitgebreide functies zijn als volgt:

Alle functies die je al hebt met een gratis lidmaatschap. (Zoals in het kopje hierboven genoemd)

  • Bekijken wie jouw profiel heeft bezocht.
  • Lokaal zoeken. 
  • Onbeperkt chatten en berichten sturen.

GayParship Kosten

Gelukkig kun je bij GayParship van veel functies gratis gebruik maken. Wil je nog echt alles eruit halen kan je altijd een een betaald lidmaatschap aanschaffen. De kosten van GayParship voor een betaald lidmaatschap vind je hieronder:

  • 6 maanden: €39,90 per maand!
  • 12 maanden: €24,90 per maand!
  • 24 maanden: €19,90 per maand!

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


GayParship reviews

Hieronder een overzicht van verschillende reviews over de datingsite GayParship.

Bernie: Ik vind dit geen goede site, ik ben er ook op gekomen via allerlei omwegen, dus de reclame en advertisements zijn ook niet op en top hier. Dan is het ook niet gek wanneer je maar zo’n minimaal aantal leden op je site hebt kunnen krijgen. De site is ook niet heel speciaal dus dan lopen de leden die je hebt, ook snel weer weg, dan hou je helemaal weinig over en dat is ook terug te zien. Ik vind het niet niet veel soeps.

Pim: Ik heb een tijdje op gayparship gezeten, totdat ik erachter kwam dat je als homosexuele man ook op heel veel ‘normale datingwebsites’ een account kunt hebben en hier gewoon kunt aangeven dat je op mannen valt. Dat was voor mij een heel fijn gevoel, want wanneer je op een aparte website voor homosexuele mannen moet zitten, voelt dit toch weer als discriminatie. Het zou normaal moeten zijn dat je gewoon op alle normale datingsites kunt zitten en dat is gelukkig bij heel veel sites ook zo. Wanneer je op een gewone datingsite zit, zitten hier ook nog eens veel meer mensen dan op een site voor homosexuele mannen. Dus ook op dat gebied stelt gayparship een beetje teleur.

Thom: Ik vraag me al enige tijd af of gayparship en de gewone parship van dezelfde eigenaar zijn, want ik vind ze namelijk wel wat op elkaar lijken. Ik vind het beide goede websites en ik heb ook op allebei al een profiel gehad, maar doordat ik toch alleen op zoek ben naar een homosexuele relatie dan kan ik beter uit de voeten op gayparship en tot nu toe vermaak ik me daar hartstikke goed. Ik vind heel veel jonge en leuke/mooie mannen die graag met mij willen chatten en andersom net zo. Het is goed voor je zelfvertrouwen om op zo’n datingsite te zitten vind ik, want allerlei mensen willen met je spreken of je foto’s bekijken, dit vind ik heel erg vleiend. Maar een goede site dus.!

Heb je zelf reviews over GayParship en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite GayParship. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent reviews en kosten van GayParship.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Top #6 Beste Datingsites Voor Gay Dating?

BiLove | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

G-Dating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

BullChat | Wat zijn de Reviews en Alternatieven?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.