september 22

Lexamore | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Lexamore is een datingsites die met name gespecialiseerd is in matchmaking. Zo hoef je hier niet zelf opzoek te gaan naar singles, maar krijg je ze voorgeschreven. Lexamore is geen onderdeel van de datingsite Lexa, wat veel mensen wel vaak denken. In dit artikel bespreken we de functies, kosten, reviews en het opzeggen van Lexamore. Daarnaast geven we ook antwoord op de veelgestelde vraag: Lexamore of Lexa? Lees snel verder!


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Lexamore?

Lexamore is een datingsite die heel specifiek te werk gaat als het gaat om serieuze match making! Ze bieden namelijk een heleboel vragen aan bij de aanmelding. Dat doen ze om zo singles een lijst met de beste matches voor te schrijven. Lexamore doet dit veel specifieker als dandere datingsites.

Zo kan je gemakkelijk zien welke overeenkomsten je hebt met elke single. Daarbij kan je dan ook meteen een gesprek beginnen over jullie overeenkomsten. Dat scheelt al de helft voor een leuk gesprek en een het is meteen goed begin!

Lexamore of lexa? Wat is het verschil?

De veel voorkomende vraag bij deze datingsites is altijd: Moet ik kiezen voor Lexamore of Lexa? En wat is het verschil? Het grootste verschil tussen beide datingsites is de manier waarop je zoekt naar andere singles. 

Lexa is er met name voor bedoeld dat je zelf actief op zoek gaat naar singles in je buurt. Je moet zelf steeds aangeven wat je voorkeuren zijn en dat kan voor jezelf in de loop van tijd ook veranderen. Zo kan je altijd andere matches krijgen. 

Bij Lexamore gaat het net even wat anders. Door middel van de persoonlijkheidstest en de vragenlijst bij de aanmelding schrijft Lexamore zelf matches voor. Daarbij wordt jij ook gematched met andere singles op basis van hun voorkeuren. Hier hoef je dus niet zelf actief opzoek te gaan en krijg je elke keer leuke singles aangeboden. Eigenlijk is Lexamore meer een matchmaking site en Lexa echt een datingsite.

Lexamore en Lexa zijn allebei aparte datingsites, maar het valt wel onder hetzelfde (moederbedrijf) namelijk Meetic. Het is niet mogelijk om met één account van allebei de datingsites gebruik te kunnen maken. Je zult dan twee verschillende accounts moeten maken.


Lexamore aanmelden.

Het aanmelden bij Lexamore duurt wat langer dan bij andere datingsites. Bij andere sites heb je binnen een paar tellen een profiel aangemaakt. Hier gaat dat toch net wat anders. 

In het begin vragen ze je om je basisgegevens in te vullen. Het gaat hier om je geslacht en naar welk geslacht je op zoek bent. Daarna is het een kwestie van je geboortedatum, woonplaats en e-mailadres invullen. 

Persoonlijkheidstest. 

Je hebt nu al een profiel aangemaakt, maar dat betekent niet dat je meteen aan de slag kunt gaan. Je dient namelijk een persoonlijkheidstest in te vullen. Die test bestaat uit een heleboel vragen waar je echt even de tijd voor moet nemen. De vragen zijn geformuleerd om achter je karakter, je voorkeuren en jouw verwachtingen te komen. 

De vragen verschillen van meerkeuzevragen, open vragen en zelfs vragen waarbij je een foto moet selecteren welke het best bij je past. Zo kan Lexamore de beste matches aan je voorschrijven. Daarbij maakt zo’n lange vragenlijst het ook hoogdrempelig en zitten er alleen maar serieuze mensen op. 

Uiteindelijk krijg je cijfers te zien bij de matches nadat je alle vragen hebt beantwoord. Die cijfers liggen tussen de 1 en de 100. Zo heb je een goed overzicht welke voorgestelde matches het best bij je passen.


Lexamore Kosten.

Aanmelden bij Lexamore is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken.. je kan bijvoorbeeld geen directe berichten versturen en ook niet op binnenkomende berichten antwoorden. Daarbij kan je ook maar een beperkt aantal foto’s zien van de andere leden.

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een zogeheten VIP account aan te schaffen.

De kosten voor zo’n VIP account zijn:

 • 1 maand: €50,-.
 • 3 maanden: €39,- per maand!
 • 6 maanden: €29,- per maand!
 • 12 maanden: €19,- per maand!

De kosten liggen net wat hoger dan bij andere datingsites in deze categorie. Dat komt, omdat ze hier heel specifiek voor jou elke dag bezig zijn om de beste matches aan je voor te schrijven. 

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving!

Lexamore opzeggen.

Het kan voorkomen dat je graag je account wilt opzeggen bij Lexamore door verschillende redenen. Het is dan logisch dat je graag je account wilt opzeggen. Gelukkig is dat altijd en op elk moment mogelijk. Hieronder een stappenplan om je account volledig op te zeggen:

 • Ga naar Lexamore.nl.
 • Log in met je gegevens.
 • Ga dan naar “Uw account”
 • Klik vervolgens op “Accountgegevens”
 • Ga helemaal naar beneden en klik op de knop “Nu uitschrijven”
 • Als laatste stap dien je de uitschrijving te bevestigen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Klik nu op de groene knop “Uitschrijven” 

Het opzeggen bij Lexamore is gelukt!


Veiligheid.

Bij deze Lexamore worden alle profielen van tevoren gecontroleerd. Zo bevinden zich bijna tot geen nep profielen op deze datingsite. De drempel ligt ook erg hoog door middel van de lange en serieuze vragenlijst. Ze voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften die gehanteerd moeten worden bij een datingsite. Alle profielen worden ook regelmatig gecontroleerd en geverifieerd. Daarnaast maken ze gebruik van een beveiligde SSL-encryptie, waardoor alle informatie veilig versleuteld is. Dat kan je herkennen aan het slotje links bovenin de taakbalk.


Andere datingsites? (Alternatieven)

Zoals al eerder in het artikel al genoemd en hoogstwaarschijnlijk het eerste alternatief waar je aan denkt is Lexa of Parship. Deze datingsites zijn op dit moment het populairst in deze categorie. Elke dag melden zich honderden mensen zich aan en vinden genoeg mensen uiteindelijk hun partner. 

Toch zijn er ook nog genoeg andere datingsites. Bekijk hier het overzicht van alle datingsites voor een serieuze relatie!


Lexamore reviews.

Helaas zijn er hier nog geen reviews te vinden over Lexamore.

Heb je zelf ervaringen met Lexamore en wil je die graag delen? Laat dan een review achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! Hopelijk krijgen we zo genoeg reviews over Lexamore.


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Lexamore. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent reviews en het opzeggen van Lexamore.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Cupify | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

MySecretDate | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Be2 | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

WeetWieJeDate | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.