januari 14

MaatjeMeer-Match | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

Banner MaatjeMeer-match.

MaatjeMeer-match nl is een datingsite voor mensen die een maatje meer hebben of op mensen die vallen die dat hebben. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen met overgewicht, maar in de dating wereld kan daar nog steeds een taboe op liggen bij normale datingsites. Gelukkig is dat bij MaatjeMeer-Match niet het geval! Hier kan iedereen met wat extra’s kilo’s zich aanmelden of op zoek gaan. In dit artikel bespreken we de functies, kosten, het inschrijven en reviews van MaatjeMeer-Match.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor MaatjeMeer-Match?

MaatjeMeer-match nl is dus een datingsite wat zich specifiek richt op mensen met “overgewicht”. Sinds de komst van deze datingsite is er het voor veel mensen met extra gewicht makkelijker geworden om te gaan daten. Het maakt hier niet uit hoeveel je weegt en of je een afgetraind lichaam hebt. Sterker nog. Er zitten hier zelfs hele afgetrainde mensen op die juist specifiek op zoek zijn naar mensen met een maatje meer, omdat ze dat heel aantrekkelijk vinden. 

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het innerlijk van een persoon wat zorgt voor een leuke en lange relatie. Dat weten ze bij MaatjeMeer-match maar al te goed en daarom is er niemand die op deze site oordeelt op het uiterlijk van een ander. Met een gratis account kun je alvast rondkijken op de site en van een aantal functies gebruik maken.


Functies.

MaatjeMeer-Match is een redelijk laagdrempelige datingsite. Dat betekent dat iedereen hier zich hier met gemak kan aanmelden en meteen al van een aantal functies gebruik kan maken. Zo kun je alvast andere profielen bekijken, berichten lezen en een knipoog versturen naar iemand die je interessant vindt. 

Daarnaast zijn er ook extra functies beschikbaar tegen inlevering van credits. Die credits kan je in pakketten tegen bepaalde kosten kopen. Daardoor kan je gebruik maken van de fotozapper. (soort van Tinder). Ook kun je onbeperkt berichten sturen, uitgebreid zoeken, alle foto’s bekijken en bekijken wie je profiel heeft bezocht. De kans op een match of contact is door de extra functies vele malen groter, maar met een gratis account kun je alvast kijken of deze datingsite bij je past en eventuele extra functies aanschaffen als dat zo is.


Kosten MaatjeMeer-Match.

De kosten bij MaatjeMeer-match nl voor de credits waarmee je de extra functies kunt toepassen vind je hieronder. Het zijn 3 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

  • 14 dagen: €15,99 (140 credits)
  • 30 dagen: €27,99 (300 credits)
  • 90 dagen: €59,99 (900 credits)

Alle betalingen kunnen veilig gedaan worden via Ideal, Paypal, Creditcard en Bancontact.


Groeiende datingsite.

MaatjeMeer-Match is een redelijk nieuwe datingsite, maar de verhalen zijn tot nu toe zeer positief. Er zijn veel mensen die hier uiteindelijk die liefde vinden of er een leuke vriendschap aan overhouden. De verhalen zijn ook redelijk wisselvallig. Sommige mensen hebben meteen beet, waar andere het liever wat rustiger doen en na een tijdje pas goed contact hebben met iemand. Het is ook niet gek, omdat er veel gelijkgestemden zijn en er daarom meteen al een band kan ontstaan. Dagelijks zijn er mensen die zich hier aanmelden en met de jaren is deze ledenbasis enorm gegroeid. 


Safe dating Networks.

MaatjeMeer-match is onderdeel van het Safe Dating Networks. Dat betekent dat al je gegevens veilig worden opgeslagen en niet gedeeld mogen worden met derden partijen voor advertenties en reclame. Daarnaast zijn ze de hele dag bezig om fictieve profielen op te sporen en uit te sluiten. Je komt hier bijna tot geen nep profielen tegen. Alleen maar echte mensen die op zoek zijn naar een spannende date.


Reviews MaatjeMeer-Match.

Heb je zelf een review over MaatjeMeer-match en wil je die graag delen? Laat dan je review over MaatjeMeer-match achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite MaatjeMeer-match. Wij hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de functies, kosten, veiligheid, het inloggen, en reviews van MaatjeMeer-match nl.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Alleenstaande Mama’s | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

De Top #5 Beste Datingsites voor Alleenstaande Ouders?

Novamora | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

SeekForSugar | wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Chisple | Wil jij Nieuwe Mensen Leren Kennen?Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.