september 2

Match4Me | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Match4me is een datingsite voor hoog opgeleiden singles. Ze bestaan al sinds 2002 en zijn daarmee één van de eerste datingsite die zijn begonnen met de focus op deze doelgroep. In al die jaren zijn ze niet veranderd van doelgroep en dat heeft ze keer op keer een groot voordeel geboden. Ze beschikken tot op de dag van vandaag over een hele grote ledenbasis en dagelijks zijn er genoeg leden die inloggen bij Match4me en actief zijn. In dit artikel bespreken we de functies, kosten, het inloggen en ervaringen van Match4me.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Match4Me?

Match4me heeft al jaren lang de focus op hoog opgeleiden mannen en vrouwen. Ze zijn hier nooit van afgeweken. Doordat ze dit al een lange tijd goed doen, zijn ze erg populair geworden onder deze doelgroep. In tegenstelling tot andere datingsites die zich door de jaren hebben aangepast aan verschillende doelgroepen, heeft Match4me echt zijn focus gehouden op de hoog opgeleiden. 

Daarnaast is het ook een online datingsite zoals een datingsite bedoeld is. Ze organiseren bijvoorbeeld geen weekendjes weg of speciale ontmoetingsavonden. Het gaat bij Match4me alleen om het online daten. Op de website gebeurt het allemaal namelijk. En als je een leuk iemand hebt ontmoet, kan je natuurlijk gewoon een afspraak maken voor een date! 


Datingsite voor hoger opgeleiden.

Zoals je inmiddels al te weten bent gekomen wilt Match4me hoog opgeleiden singles aan elkaar matchen. Die hoog opgeleiden verwachten dan ook een goed werkende website met een goede klantenservice. Gelukkig heeft Match4me dat te bieden! De klantenservice is namelijk 7 dagen in de week bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Daarnaast vinden ze bij deze datingsite dat je niveau van onderwijs bepalend is. Zo zeggen ze dat vrouwen schijnen te vallen op gelijk of hoger opgeleiden mannen. Dat komt, omdat die meestal meer verdienen en de kans groter is op slimme kinderen. 

De verhouding tussen mannen en vrouwen zijn redelijk gelijk op deze datingsite. Toch blijkt uit de statistieken dat er net iets meer vrouwelijke leden zijn dan mannelijke. 


Match4me inloggen.

Wanneer je nieuw bent bij Match4me kan je geheel gratis de datingsite uitproberen. Zo kan je makkelijk uitvinden of deze datingsite geschikt voor je is. De inschrijving duurt maar 15 seconden! Daarna kan je meteen inloggen aan de slag!

Ben je al lid? Dan is inloggen bij match4me geen hogere wiskunde. Het inloggen gaat als volgt: Ga naar de website van Match4me.nl. Klik dan rechtsboven in op de knop “inloggen”. Er verschijnt dan een scherm waar jij je aangemaakte “Nickname” en wachtwoord moet invullen. Nu ben je ingelogd en kan je op zoek gaan naar die leuke man of vrouw.


Functies Match4me.

Met een gratis account heb je alleen wel maar een beperkt aantal functies in tegenstelling met een betaald account. Met een betaald account beschik je namelijk over de volgende functies:

  • Bekijken wie je profiel heeft bezocht.
  • Persoonlijke berichten sturen.
  • Zoekprofiel van andere leden bekijken.
  • Flirt berichten sturen. (Onbeperkt)
  • De Messenger gebruiken.

Mobiele app.

Match4me heeft tegenwoordig ook een mobiele app. Zo kan je gemakkelijk overal en op elk moment van de dag online daten. Wanneer je al een account hebt, kan je gewoon inloggen in de app. Al je gegevens staan dan automatisch al in de mobiele app. Zo mis je nooit meer een berichtje van die leuke persoon waarmee je aan het chatten bent.

De app is te downloaden voor IOS en Android. Allebei te vinden in de app of play store.


Match4me kosten.

Naast dat je deze datingsite gratis kan gebruiken, moet een datingsite natuurlijk ook inkomsten hebben. Daarom heeft Match4me verschillende abonnementen in de aanbieding waarbij je alles deze datingsite kunt halen. De kosten zijn als volgt opgesteld: 

  • 1 maand: €24,95 per maand!
  • 3 maanden: €14,95 per maand!
  • 6 maanden: €9,95 per maand!
  • 12 maanden: €7,95 per maand!

Hoe langer het abonnement loopt, hoe lager de kosten per maand zijn bij Match4me. Je kan gemakkelijk betalen via Ideal, creditcard of Paypal.


Veiligheid.

Match4me is een hele veilige datingsite als het gaat om persoonsgegevens en betalingen. Ze zijn aangemeld bij de Thuiswinkel waarborg en het CBP. Het CBP staat voor College Bescherming Persoonsgegevens. Zo blijven alle gegevens op de website en mogen die niet met derden partijen gedeeld worden. Daarnaast hebben ze een slotje bij hun website staan, dat staat voor een versleutelde veiligheid encryptie. Zo is de site beschermt voor virussen en andere illegale partijen.


Match4me ervaringen.

Heb je zelf ervaringen met Match4me en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Match4me. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kosten, het inloggen en ervaringen bij Match4me.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

E-Matching | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.