december 1

MetJou NL | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

MetJou NL is een casual datingsite die de laatste tijd enorm is gegroeid en steeds meer naamsbekendheid aan het krijgen is. Elke dag zijn er tientallen vrouwen en mannen die zich aanmelden bij deze datingsite om de ware liefde te vinden. Het in contact komen met anderen gaat erg gemakkelijk via de betrouwbare chat. In dit artikel bespreken we de functies, kosten, het inloggen en de ervaringen van MetJou NL. Lees snel verder voor meer informatie!


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor MetJou?

Metjou nl is een algemene datingsite die graag voor alle gebruikers een keurige en nette date omgeving wilt creëren. Ze willen niet overkomen en ook niet gezien worden als een sex datingsite. Hier vind je dus alleen maar serieuze mannen en vrouwen. Mannen en vrouwen die echt de ware liefde willen vinden. Metjou nl trekt ook de meeste leden aan die tussen de 24 en 60 jaar oud zijn. Dat zijn meestal mensen die hun leven al aardig op de rit hebben en een serieuze partner zoeken. 

Als je jonger bent kan je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van deze datingsite. Let wel op dat je dus veel mensen tegenkomt die wat ouder en verder zijn. (Misschien vind je dat juist wel aantrekkelijk?)

Daarnaast helpt MetJou nl met het volledig invullen van je profiel. Ze geven meteen bij het aanmelden aan welke gegevens er belangrijk zijn voor het vinden van een match en welke er nog ingevuld moeten worden. Erg handig dus!

Lees snel verder over de functies, kosten, het inloggen en de ervaringen van MetJou NL.


Functies en kenmerken van MetJou NL

De datingsite MetJou nl beschikt natuurlijk over een aantal functies en kenmerken om ervoor te zorgen dat jij je ideale match gaat vinden. De meeste datingsites beschikken over dezelfde kenmerken, zoals chatten, profielen zoeken en berichten lezen. Toch moeten datingsites zichzelf onderscheiden met bepaalde unieke kenmerken en functies. Zo heeft MetJou nl ook een aantal extra functies waar je eventueel gebruik van kunt maken. Hieronder een kort overzicht:

 • Een compleet eigen profiel aanmaken.
 • Flirten. (ingebouwde reacties sturen).
 • Berichten sturen naar andere leden.
 • Profielen van andere leden bekijken.
 • Uitgebreid zoeken naar andere matches.
 • Matches voorgesteld krijgen op basis van foto’s.
 • Chatten.

Dit zijn de meest voorkomende en gebruikte functies van Metjou NL. Vind je dit nog niet genoeg? Er bestaat nog een extra functie als je echt alles uit deze datingsite wilt halen. Namelijk de Fotozapper.

Fotozapper.

De fotozapper is een leuke en handige extra functie waar je gebruik van kunt maken als je lid bent bij MetJou NL. Deze fotozapper laat namelijk personen zien door middel van hun profielfoto’s. Het zijn ook altijd personen die bijvoorbeeld in de buurt wonen of dezelfde interesses hebben. Dat doet MetJou NL express, zodat de Fotozapper nog functioneler is en de beste matches aan je kan voorschrijven.

Wanneer je een foto van iemand voorbij ziet komen heb je 3 verschillende keuzes. De keuzes zijn: Ja, ik ben geïnteresseerd, Misschien of Nee, ik ben niet geïnteresseerd. (Het is te vergelijken met Tinder, maar dan wat netter). Wanneer de andere persoon ook geïnteresseerd is in jouw foto, dan heb je een match te pakken en kan je gelijk met elkaar praten in de chat. Als je op “misschien”hebt geklikt, dan heb je kans dat de foto van die persoon later terugkomt. Zo kan je nog een keer een beslissing maken.


Inschrijven/Inloggen MetJou NL. 

Het inschrijven/inloggen bij MetJou NL is gelukkig van hele korte duur. Het kost namelijk maar een paar minuten van je tijd en dan kan je al beginnen met het vinden van de ware liefde. Hieronder een klein stappenplan voor het maken van een gratis profiel bij MetJou NL:

 • Ga naar de website van MetJou.nl
 • Klik dan op de grote knop: “Inschrijven”.
 • Kies een eigen profielnaam en wachtwoord. (De profielnaam wordt weergegeven en kan iedereen zien)
 • Vul je e-mail adres in.
 • Kies welk geslacht je bent en naar welk geslacht je op zoek bent.
 • Geef nog meer dingen aan, zoals je leeftijd en lichaamsbouw.
 • Vul uw woonplaats in.
 • Kies een leuke profielfoto en upload die op uw profiel.
 • Accepteer nog even de Algemene Voorwaarden.
 • Je bent ingeschreven en je kan nu meteen gebruik maken van MetJou NL.

Het Inloggen bij MetJou NL gaat gelukkig nog veel sneller als je al een account hebt. Het is dan een kwestie van je profielnaam en wachtwoord invullen die je als het goed is al hebt aangemaakt. Je komt dan gelijk op het platform en kan je doorgaan waar je gebleven was.


Keurmerk Veilig Daten.

MetJou NL is aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Dat betekent dat al je gegevens veilig zijn en niet met derden partijen gedeeld mogen worden. Ze staan echt garant voor iedereen zijn privacy. Dat kan je ook zien door het slotje boven in de taakbalk op hun site. Dat betekent dat de website goed beveiligd is met een SSL-encryptie.


Safe Dating Network.

Datingsite MetJou NL is onderdeel van het Safe dating network. Dat betekent dat er een samenwerking is met andere datingsites zoals Cupify en MySecretDate. Je kan ervoor kiezen om ook je profiel op die datingsites en andere te vertonen. Zo heb je kans op meer matches. Daarbij ben je eigenlijk lid van meerdere leuke datingsites tegelijk, terwijl je maar “kosten” hebt voor één datingsite. Erg voordelig!


Kosten MetJou NL

Als je van alles gebruik wilt maken wat het platform van MetJou NL te bieden heeft, zoals de fotozapper en onbeperkt berichten sturen. Zul je een VIP-abonnement moeten afsluiten bij Metjou tegen bepaalde kosten. Er zijn drie verschillende opties waar je uit kunt kiezen:

 • 1 maand: €19,99 per maand.
 • 2 maanden: €15,99 per maand. (Meest gekozen)
 • 4 maanden: €11,99 per maand.

De betalingen van de kosten voor metjou kunnen veilig en eventueel anoniem gedaan worden via Ideal, Bancontact, Paypal en Creditcard.


Uitschrijven.

Het kan voorkomen dat MetJou NL toch niet bij je past? Of dat je een leuke date hebt gevonden? Dan is uitschrijven altijd mogelijk en gaat dat nog sneller dan het inschrijven. Hieronder een stappenplan:

 • Ga naar de datingsite MetJou NL.
 • Login met je gegevens. (Gebruikersnaam en wachtwoord)
 • Ga naar “Instellingen”.
 • Klik daarna op de knop “Uitschrijven”.
 • Je kan dan eventueel de reden invullen.
 • Klik op “Ja, ik wil mij uitschrijven”.
 • Klik nogmaals op “Uitschrijven”.

Ervaringen MetJou NL.

Hieronder verschillende ervaringen van de datingsite MetJou NL. De ervaringen zijn van random mensen op het internet. Er zitten positieve als negatieve ervaringen tussen.

Boris: Ik was eigenlijk op zoek naar gewoon een vrouw voor een avondje of nacht, maar toen ik Karin tegenkwam via metjou dating, toen wilde ik veel meer dan die ene avond en ik stelde zelfs die nacht uit. Wat een vrouw! Was eerst bang dat het niet wederzijds zou zijn, maar dat kwam gelukkig toch nog goed.

Jim: Volgens mij staan er heel veel fake profielen op deze site. En verdienen ze zo hun geld. Geen enkele reacties gehad. Ik zou het niet aanraden.

Heb je zelf ervaringen van MetJou NL? Laat dan een reactie achter onderaan op deze pagina! Zo maken we het daten voor iedereen toegankelijker en leuker.


Samenvatting

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite MetJou NL. Wij hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de kosten, functies, veiligheid, het inloggen en ervaringen van MetJou NL.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

StedenDating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

MaatjeMeer-Match | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.