januari 8

MilfMatch | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

MilfMatch is een datingsite waar mannen op zoek kunnen gaan voor een spannende date met een oudere vrouw. MILF staat namelijk voor “Mother I Like to F*ck” en dat kan zomaar gebeuren bij MilfMatch. Het zijn meestal jongere mannen die zich aangetrokken voelen tot oudere vrouwen en via deze datingsite kunnen ze met elkaar in contact komen. Het kan gaan om een spannende gesprekken, flirten, een sexdate en eventueel een relatie. In dit artikel bespreken we de functies, kosten, het inloggen en ervaringen van MilfMatch.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor MilfMatch?

Op MilfMatch zitten over het algemeen jonge mannen die contact willen met oudere vrouwen. De vrouwen zijn 30 jaar of ouder en de meeste zijn ook moeder. Jonge mannen vinden oudere vrouwen interessant, omdat ze meer ervaring hebben in het leven maar ook zeker tussen de lakens. Een jonge man kan veel leren van een oudere vrouw en andersom is dat ook zeker het geval. 

In het dagelijks leven kan het lastig zijn voor jonge mannen om met oudere vrouwen te flirten. Andersom kan het natuurlijk ook heel raar overkomen en daarom is het fijn dat je via MilfMatch gemakkelijk in contact kan komen met elkaar. Het begrip Milf is in de laatste jaren steeds populairder geworden en de taboe van jonge mannen met oudere vrouwen verdwijnt heel langzaam. Het is daarom ook totaal geen schaamte dat je op oudere vrouwen of jongere mannen valt. Je bent zeker niet de enige, want dagelijks melden honderden mensen zich gratis aan bij de datingsite MilfMatch.


Functies.

MilfMatch heeft net als de meeste datingsite dezelfde functies om met elkaar in contact te komen. Je kan namelijk berichten sturen, uitgebreid zoeken, foto’s bekijken, de fotozapper gebruiken en flirten. Dat is een greep van de functies die ze allemaal te bieden hebben. Sommige functies zijn alleen te gebruiken met een VIP-abonnement wat je tegen betaling kan afsluiten. Toch zijn er al veel functies die met een gratis account te gebruiken zijn.

Hieronder een overzicht van de functies met een gratis en VIP account.

Functies gratis account.

 • Eigen profiel maken.
 • Andere profielen bekijken.
 • Zoeken. (standaard)
 • Eigen foto’s plaatsen.
 • Berichten sturen. (standaard)
 • Alleen de hoofdfoto’s van andere leden bekijken.

Functies VIP account. 

 • Fotozapper gebruiken.
 • Onbeperkt berichten sturen.
 • Alle ontvangen berichten lezen.
 • Chatten.
 • Bekijken wie je profiel heeft bezocht
 • Alle foto’s van andere leden bekijken.
 • Uitgebreid zoeken.
 • Zien wanneer je berichten worden gelezen.

MilfMatch inloggen/inschrijven.

Het inschrijven/inloggen bij MilfMatch is erg gemakkelijk en het is een kwestie van een paar gegevens invullen. Wanneer je naar de website gaat en op “inschrijven” klikt ben je een paar minuten verwijderd van een gratis profiel. Ze vragen naar je geslacht, leeftijd, naar wat je zoekt en natuurlijk je e-mailadres. (Maak altijd een nieuw e-mailadres aan voor een datingsite. Zo blijft het anoniem). Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld dien je nog het profiel te bevestigen via je e-mail. Als dat gedaan is heb je een gratis profiel die je dan kunt gebruiken.

Om een goede slagingskans te hebben is het noodzakelijk om een volledig profiel te hebben. Je hebt nu een gratis profiel, maar die is nog niet volledig ingevuld. Voeg foto’s van jezelf toe en kies een aantrekkelijke hoofdfoto. 

Daarnaast is het van belang dat je nog meer persoonlijke gegevens van jezelf invult. Zo kunnen andere leden je makkelijker vinden via hun eigen criteria. Geef ook een korte beschrijving over jezelf, waardoor andere leden zich beter met je kunnen identificeren. Wanneer jij je profiel voor 90% of meer hebt ingevuld heb je de grootste kans van slagen, aangezien er dan vanzelf veel reacties komen.


Kosten MilfMatch.

Met een VIP-abonnement kan je van alle functies gebruik maken en blijft contact met elkaar zeker niet uit. Denk wel altijd goed na voordat je een abonnement afsluit. Er zitten natuurlijk maandelijkse kosten aan verbonden. De kosten voor een VIP-account bij MilfMatch zijn als volgt:

 • 1 maand: €24,99 per maand.
 • 2 maanden: €19,99 per maand.
 • 4 maanden: €14,99 per maand.

De betalingen kunnen veilig en anoniem gedaan worden via Ideal, Paypal, Creditcard en Bancontact.


Safe Dating Networks.

MilfMatch is onderdeel van het bedrijf Safe Dating Networks en dat betekent dat het een betrouwbare datingsite is. Alle persoonsgegevens worden veilig bewaard en verwijderd wanneer je ervoor kiest om je profiel te verwijderen. Ook worden er geen gegevens gedeeld met derden partijen. Zo ontvang je geen onverwachte en vervelende reclame. Alle datingsites zijn ook veilig en virusvrij door de beveiligde verbinding. Dat kun je altijd zelf zien door het slotje links bovenin de taakbalk en als er https staat.

Een leuk extraatje van Safe Dating Networks is dat je profiel ook zichtbaar is bij alle andere datingsites die hier zijn aangesloten. Je kan daar zelf voor kiezen of je dat wilt. Het vergroot je kansen wel veel meer op het vinden van een leuke date. Met een aanmelding bij een van de datingsites onder safe dating networks ben je eigenlijk lid van veel meer datingsite tegelijk. Een heel erg groot voordeel!


MilfMatch app

MilfMatch heeft helaas geen mobiele app. Het platform is wel ingesteld voor mobiel of tablet gebruik. De site is helemaal mobiel geoptimaliseerd. Zo krijg je de beste ervaring op een computer, mobiel of tablet. Daardoor kan je overal en altijd gebruik maken van het platform en contact leggen.


MilfMatch Reviews

Heb je zelf een review over MilfMatch en wil je die graag delen? Laat dan je review over MilfMatch achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite MilfMatch. Wij hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de functies, kosten, veiligheid, het inloggen, en reviews van MilfMatch.

Misschien ook interessant?:

MILF Dating | De Beste Datingsites Voor Een Milf? Top #4!

SecretFlirt (SF Dating) | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

RegioSexContact NL/BE | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

Ondeugend Daten | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Frunniken.NL | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

SnapDate | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?

Seksbuddy NL | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.