november 25

Moslim Dating | De Beste Datingsites Voor Moslims? Top #4!

Er zijn veel verschillende soorten categorieën in de dating wereld. Zo bestaat er ook moslim dating. Dat is niet alleen voor moslims die elkaar willen daten, maar ook voor mensen die geen moslim zijn en graag een moslima of moslim man willen daten. Gelukkig leven wij in een mooi democratisch land waar iedereen zijn geloofsovertuiging mag uiten. Des te groter is de reden dat wij graag alle soorten mensen bij elkaar brengen op het gebied van liefde. In dit artikel kom je erachter wat de beste datingsites voor moslims zijn. Lees snel verder!


Inhoudsopgave
No headings found

Beste datingsites voor moslims.

In ons mooie landje hebben wij veel verschillende culturen rondlopen. Dat is ook echt iets om trots op te zijn! De moslim gemeenschap speelt hier een grote rol in. Er zijn hier namelijk veel mensen woonachtig met roots uit Marokko, Turkije, Syrië etc.

Het geloof is een heel belangrijke factor in hun leven en zullen zich dan ook aan de meeste voorwaarden houden. Denk hierbij aan het dragen van bepaalde kleding, bidden op vaste tijden en natuurlijk de Ramadan. Wanneer je als niet moslim een moslima of moslim man gaat daten, zul je hier ten alle tijden rekening mee moeten houden. 

De meeste moslims die zich inschrijven op een datingsite voor moslims zullen wat minder streng zijn met de voorwaarden. Dat komt vanwege de westerse cultuur, waardoor er toch al snel meer mag binnen de moslimgemeenschap. In een strenge moslim cultuur zal het namelijk niet geaccepteerd worden als vrouwen zich op een datingsite bevinden en op zoek gaan naar hun eigen liefde..

Het maakt niet uit of je geloofsovertuiging streng of juist niet streng is. Het maakt niet uit als je van het hollandse boerenland komt en een moslima wilt daten. Voor iedereen die gewoon de liefde wilt vinden in deze categorie hebben wij de beste datingsites voor moslims voor je opgezocht en onder elkaar gezet.


1. Muslima.com (Speciaal gericht op moslim dating)

Muslima is de grootste internationale datingsite voor moslims. Dat is erg aantrekkelijk, aangezien je makkelijk in contact kan komen met andere moslims uit islamitische landen. Zo blijft de doelgroep niet alleen beperkt tot Nederland. Wil je wel alleen iemand in Nederland zoeken? Dan kan dat ook met veel gemak bij Muslima. 


2. Parship.

Parship review

Parship was vroeger een datingsite voor hoger opgeleiden, maar is allang toegankelijk voor iedereen. Een echte casual datingsite als je aan het zoeken bent naar een serieuze relatie. Als je opzoek bent naar een een echte liefdevolle relatie met een moslima of moslim man, dan kan Parship zeker de uitkomst zijn. Dagelijks melden er hier moslims zich aan die op zoek zijn serieuze liefde. 

Meer informatie? Lees dan: Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


3. Lexa.

Lexa review

Lexa is op dit moment de bekendste en grootste datingsite van nederland. Dat is ook de reden dat de kans op het vinden van moslims hier redelijk groot is. Dagelijks zijn er duizenden mensen die zich hier gratis aanmelden, waaronder ook zeker moslims. Alle verschillende soorten mensen en geloofsovertuigingen zijn hier te vinden. Net als Parship is Lexa een casual datingsite, die bedoeld is voor mensen die graag verlangen naar een serieuze relatie. 

Meer informatie? Lees dan: Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


4. Be2 Dating

Be2

Be2 is ook een bekende naam in de Nederlandse en Belgische dating wereld. Toch is de structuur en het vinden van matches net iets anders dan bij Parship en Lexa. Be2 werkt namelijk met een foto collage! In plaats van hele teksten over jezelf te schrijven, moet je foto’s toevoegen met bijvoorbeeld je interesses. Be2 gelooft dat daardoor het daten leuker en gemakkelijker wordt. Het aantal leden is niet veel minder dan bij Parship of Lexa. Daarom is Be2 ook een hele fijne plek voor moslim dating.

Lees voor meer informatie: Be2 | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Wat zijn de alternatieven voor online moslim dating?

Het kan zijn dat je nog van de oude stempel bent en helemaal geen zin hebt om op internet te gaan daten. Dat kunnen wij best begrijpen. Het kan voor de één spannend zijn om online te gaan daten en voor de ander juist spannend om in het echte leven meteen op zoek te gaan. 

Er zijn genoeg andere manier voor moslim dating als je niet het internet op wilt. Denk bijvoorbeeld aan speeddaten of datings evenementen bezoeken. Zo kan je gemakkelijk in contact komen met een moslima of moslim man. 

Hieronder hebben wij nog een paar extra ideeën voor je neergezet voor degene die niet op datingsites voor moslims zitten te wachten.

Horeca van de grote steden.

In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn er genoeg restaurants en andere horecagelegenheden te vinden waar moslims graag bij elkaar komen. Ze komen daar graag om lekkere dingen te eten en drinken die bekend zijn vanuit hun cultuur. Het is een kwestie van over het eten beginnen en je hebt al een gesprek met eventueel je toekomstige partner.

Bruiloften en partijen (perfecte plek voor moslim dating).

Een andere manier om in contact te komen met een leuke moslima of moslim man zijn bruiloften uit deze gemeenschap. Het is namelijk één groot feest waar iedereen op zijn mooist gekleed is. Er wordt gedanst, gezongen, lekker gegeten en vooral liefde verspreid. De ideale plek en kans om een leuke moslims tegen te komen.


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de beste datingsites voor moslims. Wij hopen dat je hiermee een keuze hebt kunnen maken op het genied van moslim dating. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent moslim dating, zodat jij straks een leuke moslima of moslim man gaat vinden!

Misschien ook interessant?:

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

De Top #5 Beste Datingsites voor Alleenstaande Ouders?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.