september 22

NextLove | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

De naam zegt het al! Hier moet je zijn voor je volgende liefde als wij NextLove moeten geloven. De datingsite Nextlove richt zich op de doelgroep alleenstaande singles en gescheiden ouders. NextLove is wereldwijd en heeft miljoenen gebruikers die actief op zoek zijn. Daarnaast is deze datingsites volkomen veilig door middel van geverifieerde profielen. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies en kosten van Nextlove.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Nextlove?

NextLove is een datingsite die gescheiden en alleenstaande singles bij elkaar brengt! Next love heeft inmiddels al meer dan 5 miljoen gebruikers over de hele wereld. De datingsite is opgericht in Scandinavië en heeft nu ook Nederland bereikt en verovert. 

Alle singles komen hier voor maar één ding en dat is om een duurzame relatie op te bouwen! Als jij veilig online wilt daten met geverifieerde profielen dan is NextLove misschien wel de datingsite die je zoekt! 

De klantenservice van Next love staat 24/7 paraat en ze kijken elk profiel stuk voor stuk na zodat je nooit een fake match krijgt!

Kenmerken NextLove.

Op NextLove is het natuurlijk mogelijk om een gratis profiel aan te maken. Dan kan je rustig bekijken welke mogelijkheden ze bieden. Hieronder hebben wij aantal functies van Nextlove neergezet waar je gebruikt van kunt maken. Let wel op! Sommige functies zijn alleen mogelijk met een betaald account. De volgende functies bied Nextlove aan:

  • Profielen bekijken.
  • Knipoog sturen.
  • Attraction spel meespelen.
  • Privé berichten sturen (Betaald)
  • Kijken wie je profiel heeft bezocht. (Betaald)
  • Virtueel cadeau sturen (Betaald)

Daarnaast zorgt een betaald account ervoor dat je bovenaan de zoekresultaten komt. Dat zorgt voor 80% meer matches!


Kosten NextLove

Aanmelden bij Next Love is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken.

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.

De kosten bij Nextlove voor premium account zijn:

  • 3 maanden: €39,99 per maand!
  • 6 maanden: €29,99 per maand!
  • 12 maanden: €19,99 per maand!

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


Veilig daten keurmerk.

NextLove is lid van het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie in Nederland die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. Zo zijn al je gegevens veilig en kan niemand er toegang tot krijgen.

Daarnaast zijn hier geen nep profielen aanwezig, aangezien de prijs voor een abonnement hoger ligt dan de gemiddelde datingsite. Dat maakt de drempel te hoog om op deze site een nep profiel aan te maken.

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Reviews NextLove.

Moniek: Ik vind dit een hele goede website en een slimme zet van ze om dit speciaal voor alleenstaande ouders te maken. Daar hebben ze absoluut goed over nagedacht. Want lang niet iedereen zit op een partner met kinderen te wachten, natuurlijk zijn er ook genoeg die hier geen moeite mee hebben gelukkig.

Maar iedereen weet dat ik gelijk heb als ik zeg dat er mensen zijn die dit een enorme afknapper vinden. Dus wat dat betreft vind in dit een hele goede website.

Harms: Ik vind Next Love een hele goede website, omdat je hier mensen samenbrengt die allemaal in dezelfde situatie verkeren en zo dus ook bepaalde dingen begrijpen die andere mensen (zonder kinderen) niet zouden snappen.

Ondanks dat ik een flink bedrag oer maand kwijt ben aan deze website en dat is ook wat ik jammer vind en eigenlijk teveel geld. Heb ik het er wel voor over om hierdoor op deze website te kunnen zijn en te kunnen praten en daten met mensen die bij mij passen. Die mij ook begrijpen en steunen in deze situatie.

Irene: Wat ik zelf heel fijn vindt aan deze website is dat je heel veel begrip krijgt van andere leden, omdat zij begrijpen in wat voor situatie je zit aangezien zij in zelf in een soortgelijke situatie zitten. En dat is wat ik bij andere singles zonder kinderen soms heel erg mis, ze doen het niet expres dat weet ik maar die mensen snappen het gewoon niet.

Helaas kost het alleen wel een klein fortuin om hier lid te kunnen en mogen zijn en dat is hier wel een groot nadeel. Maar over het algemeen ben ik positief over Next Love!

Heb je zelf ervaringen met de datingsite Nextlove en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en een betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Nextlove. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kosten en andere zaken van Nextlove.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

De Top #5 Beste Datingsites voor Alleenstaande Ouders?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Sexdating? Top #6!

RichMeetBeautiful | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Cupify | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.