oktober 8

Parship of EliteDating? Welke datingsite is het beste? (2022)

Ben je opzoek naar een goede datingsite? Het kan zijn dat je aan het twijfelen bent tussen Parship of EliteDating. Dat is ook niet zo gek! Beide datingsites hebben namelijk ongeveer dezelfde doelgroep en bieden dezelfde opties aan. De keuze kan daardoor lastig zijn om de geschikte datingsite te vinden. In dit artikel bespreken we de verschillen tussen Parship en EliteDating. Zo weet jij aan het eind van dit artikel welke datingsite het best bij je past en je moet kiezen!


Inhoudsopgave
No headings found

Parship of EliteDating kiezen?

Zoals in de intro al vermeld, zijn Parship en EliteDating gelijksoortige datingsites. Beide datingsites bieden de mogelijkheid om een serieuze en duurzame relatie te vinden. De meeste leden op beide datingsites zijn hier om uiteindelijk de ideale partner voor het leven te vinden. 

Beide datingsites maken ook gebruik van een matchmaking systeem. Dat doen ze beide door een unieke wetenschappelijke  persoonlijkheidstest uit te voeren bij iedereen die zich aanmeldt. Zo krijg je bij Parship en EliteDating de beste matches voorgeschreven en kan je snel op date!

Toch zitten er ook kleine verschillen tussen beide datingsites. Zo trekt EliteDating vooral hoog opgeleiden singles aan en is Parship er voor iedereen die een serieuze relatie zoekt.

Wij raden dan ook altijd aan om een gratis account aan te maken bij Parship en EliteDating. Zo kan je zonder dat het wat kost de verschillen voor jezelf ontdekken. Daarnaast kom je er ook achter welke functies bij welke datingsite het beste voor je zijn.

Daarnaast kom je er ook achter welke functies bij welke datingsite het beste voor je zijn. Verder in dit artikel kan je meer lezen over de verschillen tussen Parship en EliteDating.


Waarom Parship?

Parship review

Er zijn verschillende redenen waarom je voor Parship moet kiezen. De grootste reden is dat Parship één van de grootste en beste datingsites van Nederland is. Het motto van Parship is ook “De nummer 1 in serieuze relaties”. Wanneer je echt opzoek bent naar liefde dan is de kans zeer groot dat je bij deze datingsite slaagt. 1 op de 3 leden vind hier namelijk uiteindelijk de liefde van zijn leven. Dit percentage ligt in vergelijk met andere datingsites veel hoger en daarom is Parship zo populair.

De reden dat de meeste singles hier een serieuze partner vinden komt door de persoonlijkheidstest die Parship aanbiedt bij het inschrijven. Deze test is wetenschappelijk onderbouwd en zorgt ervoor dat Parship geschikte matches aan jouw kan voorstellen. Parship doet dit op basis van je levensstijl, karakter en de voorkeuren die je zelf kan opgeven. Heb je een leuke match gevonden? Dan kan je meteen contact opnemen en die date gaan plannen!

Nogmaals! Een profiel aanmaken op Parship is volledig gratis. Zo kan je rustig kijken of deze datingsite bij je voorkeuren past.

Meer informatie? Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom EliteDating?

Elitedating

Voor EliteDating zijn er ook verschillende redenen waarvoor je voor deze datingsite moet kiezen. EliteDating is namelijk de grootste en populairste datingsite voor hoger opgeleiden. Elke dag melden zich nog steeds meer dan 200 mensen zich aan. Ze hebben niet alleen een grote ledenbasis, het percentage van leden dat slaagt ligt ook heel hoog. Ongeveer 80 mensen per dag melden zich succesvol af bij EliteDating samen met hun nieuwe partner. Kansloos ben je zeker niet!

Bij EliteDating geldt hetzelfde als bij Parship. Ze schrijven ook alleen matches voor die echt goed bij je passen. Bij het aanmaken van een gratis account, moet je een vragenlijst invullen met betrekking tot jezelf en wat je zoekt in een partner. Daarna gaat het team van EliteDating voor je aan de slag om de leukste singles voor je uit te kiezen en met je te matchen. 

EliteDating is niet alleen razend populair in Nederland. Het is één van de grootste datingsites van Europa met ongeveer 13 miljoen leden! Door de jaren heen hebben ze veel ervaring en vertrouwen opgebouwd.

Nogmaals! Een profiel aanmaken op EliteDating is volledig gratis. Zo kan je rustig kijken of deze datingsite bij je voorkeuren past.

Meer informatie? EliteDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Andere verschillen tussen Parship en EliteDating.

Parship en EliteDating doen niet voor elkaar onder en de verschillen zijn ook niet zo extreem. Toch is een belangrijk verschil de doelgroep die beide datingsites aantrekken. 

Bij EliteDating zitten voornamelijk hoog opgeleiden singles. Dat zijn mensen die over het algemeen een HBO of WO opleiding hebben afgerond. Deze singles willen graag met iemand daten van hetzelfde niveau en schrijven zich daarom specifiek in bij EliteDating. 

Bij Parship is de doelgroep redelijk algemeen. Er zit geen opleidingsniveau verbonden voor iedereen die zich wil aanmelden. De leden van Parship zijn wel allemaal op zoek naar een serieuze relatie, dus er zullen geen vervelende mensen tussen zitten. 

Nog een belangrijk verschil tussen deze twee datingsites, zijn de functies die je kunt gebruiken bij een gratis account. Bij EliteDating kan je namelijk maar van een beperkt aantal functies gebruik maken. Zo kan je geen volledige dating profielen zien. Als je een gratis account aanmaakt op Parship heb je meer geluk. Hier kan je namelijk meteen al van verschillende functies gebruik maken. Zo kan je bij Parship met een gratis account dating profielen bekijken en berichten sturen. Gratis kan je Parship beter uitproberen dan EliteDating.


Andere datingsites.

Mocht je nou een overzicht van alle verschillende datingsites willen kan je dat altijd per categorie bekijken. Denk bijvoorbeeld aan datingsites voor hoger opgeleiden, sexdating, 50 plus dating, gay dating en dating voor alleenstaande ouders.

Zo kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Lexa, E-matching of Second Love. Dat zijn wel datingsites met een iets andere doelgroep, maar dat zal je hoogstwaarschijnlijk dan ook wel zoeken. 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de verschillen tussen de datingsites Parship en EliteDating. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsites. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent Parship en EliteDating.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

RichMeetBeautiful | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship of Lexa? Welke datingsite is het beste?

E-Matching of Parship? Welke datingsite moet ik kiezen?

Tinder of Lexa? Welke datingsite past het best bij mij?

Tinder of Parship? Welke datingsite past het best bij mij?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.