november 1

Pepper Dating | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen? (2022)

Pepper dating is een datingsite die op zijn eigen manier uniek is. Het gaat hier namelijk vooral om foto’s op je profiel, waardoor andere meteen door jouw fotocollage kunnen zien wat jij voor persoon bent. Bij pepper zeggen ze dan ook dat een foto meer spreekt dan woorden. Door middel van de fotocollage kan je er meteen achter komen wat iemand zijn interesses zijn en wat voor persoon het is. Erg handig, want zo heb je gelijk iets om over te praten en is die vervelende openingszin verleden tijd. In dit artikel bespreken we de kenmerken, kosten, ervaringen, het inloggen en tips omtrent pepper dating.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Pepper Dating?

Pepper dating
Beginscherm van Pepper dating

Pepper maakt het daten heel persoonlijk en creatief. In tegenstelling met andere datingsites kan je hier een hele eigen persoonlijke pagina maken. Dat noemen ze bij pepper dating ook wel het “moodboard”. Hier kun je foto’s, hobby’s en interesses plaatsen. Andere leden hebben zo de mogelijkheid om een goed beeld van je te krijgen. Hebben jullie dezelfde interesses? Dan kan je daar makkelijk over beginnen!

Daarnaast zorgt pepper dating er ook voor dat je matches voorgeschreven krijgt. Pepper koppelt personen met dezelfde interesses aan elkaar en zo wordt het daten nog gemakkelijker. 

Pepper dating bevat gelukkig ook veel functies met een gratis account. Dat doen ze expres, omdat ze iedereen een prettige ervaring willen geven op hun datingsite. 


Kenmerken Pepper Dating.

Binnen een paar klikken heb je gemakkelijk een gratis account aangemaakt bij pepper dating. Wat we meteen zagen, is dat je met een gratis account van redelijk veel functies al gebruik kunt maken. Het is naar onze mening niet nodig om een betaald account aan te schaffen. Je kunt gratis al heel ver komen bij deze datingsite. 

De volgende functies bezit je al met een gratis account bij pepper dating.

 • Profielen bekijken van matches (onbeperkt)
 • Een flirt sturen naar andere profielen.
 • Uitgebreid zoeken naar andere profielen. (Afstand en leeftijd)
 • Filmpjes en foto’s bekijken van je matches (onbeperkt)
 • Altijd mogelijkheid om je profiel en instelling te veranderen.
 • Van de Pepper dating app gebruik maken.

Gelukkig kun je pepper dating met een gratis account onbeperkt profielen van je matches bekijken en uitgebreid zoeken. Bij andere datingsites moet je voor deze functies meestal een betaald account hebben. Dat is een groot pluspunt van pepper dating!


Pepper Dating kosten.

Bij pepper dating kun je ook kiezen voor een betaald account. Met zo’n account kun je van alle functies en opties gebruik maken die pepper op hun platform aanbiedt. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen met allemaal een eigen duur en prijs. 

Hieronder een overzicht van deze abonnementen:

 • 1 maand: €25,- per maand.
 • 3 maanden €15,- per maand.
 • 6 maanden €9,95 per maand.
 • 12 maanden €8,50 per maand.

Alle abonnementen dienen wel in één keer betaald te worden. Het is dus niet mogelijk om per maand te betalen. Houd hier rekening mee tijdens het afsluiten. Je kan betalen met Ideal, creditcard, paypal en Bancontact.


Pepper Dating inschrijven.

Om een gratis account aan te maken bij pepper dating ben je ongeveer 10/15 minuten van je tijd kwijt. Daarna kan je meteen aan de slag om leuke matches te zoeken. Het enigste wat je hoeft te doen is de onderstaande stappen volgen.

 • Ga naar Pepper.nl
 • Klik op de knop “Gratis proberen”.
 • Vul je voornaam en e-mail in.
 • Kies een sterk eigen wachtwoord. (Vul deze 2x in).
 • Klik op de knop “ik wil beginnen”.
 • Vul de overige persoonsgegevens in. (Geslacht, leeftijd, woonplaats, opleiding en beroep).
 • Vul de voorkeuren voor je match in. (Haarkleur, interesses en kinderwens)
 • Maak je profiel compleet door 5 foto’s van jezelf en hobby’s toe te voegen.
 • Klik op verzenden voor de activeringsmail.
 • Ga naar je e-mail en klik op de link in de activeringsmail van Pepper.
 • Ga naar je account, pas de laatste instelling aan zoals afstand en leeftijd.
 • Het gratis account is nu gemaakt.

Nu kun je naar eigen tempo op zoek naar een perfecte match. Weet wel dat je met een gratis account alleen een flirt kan sturen en geen bericht. Daar zul je een betaald account voor moeten hebben. 

Uitschrijven bij Pepper Dating.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat Pepper dating niet geschikt voor je is? Het kan ook zijn dat je al heel snel een match hebt gevonden? Dan is het altijd mogelijk om je uit te schrijven bij deze datingsite. 

Vergeet niet om je abonnement stop te zetten, anders heeft pepper het recht om deze automatisch te verlengen. Zo voorkom je onnodige kosten. Om ervoor te zorgen dat het uitschrijfproces vlekkeloos verloopt, raden wij aan om de volgend stappen te volgen.

 • Ga naar  www.pepper.nl.
 • Login met je e-mail en wachtwoord.
 • Klik rechtsboven op de streepjes.
 • Ga naar “instellingen”.
 • Klik op “verwijder account” en vul je wachtwoord opnieuw in.
 • Nogmaals klik op “account verwijderen”.
 • Je krijgt nu een vraag. Klik op het antwoord:  “Ja, ik wil mijn account verwijderen”.
 • Het account is nu volledig verwijderd en wordt niet meer weergegeven.

Veilig daten keurmerk.

Pepper dating is lid van het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie in Nederland die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. Zo zijn al je gegevens veilig en kan niemand er toegang tot krijgen.

Daarnaast zijn hier geen nep profielen aanwezig, aangezien de prijs voor een abonnement hoger ligt dan de gemiddelde datingsite. Dat maakt de drempel te hoog om op deze site een nep profiel aan te maken.

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Thuiswinkel waarborg.

Pepper dating is ook lid van de thuiswinkel waarborg. Dat zijn ze als sinds 2014 tot op heden. Daarbij moeten ze zich houden aan de Nederlandse regel en wetgeving omtrent privacy, veiligheid en online datingsites. Al je persoonsgegevens zijn hier veilig en mogen niet gedeeld worden met andere partijen. 


Pepper Dating app.

Pepper dating heeft ook een mobiele app, zodat je altijd en overal toegang hebt tot hun diensten. In de app kan je alle foto’s en interesses goed en overzichtelijk bekijken. Daarbij kan je ook gemakkelijk je zogenoemde “moodboard” aanpassen. 

Het meest handige aan deze app zijn de notificaties die je krijgt als iemand een bericht of flirt stuurt. Zo kan je altijd direct reageren. In tegenstelling tot het openen van je computer en kijken of er een bericht is binnengekomen. De pepper dating app is gratis te downloaden in de App store voor IOS en in de Playstore voor Android.


Pepper Dating tips.

De beste tips voor pepper dating zijn eigenlijk niet veel verschillend van andere online datingtips. Al hoewel hier natuurlijk meer het visuele aspect meer naar voren komt. Daarom hebben wij als tips om ten eerste veel verschillende soort foto’s op je moodboard te zetten. Probeer goed te omschrijven wat voor persoon je bent door middel van de foto’s. Een foto met dieren of dat je aan het sporten bent werkt altijd. Andere personen herkennen zichzelf daarin en krijgen dan affiniteit met jouw. 

Goede tips voor pepper dating zijn ook dat je per maand een aantal foto’s veranderd. Zo kun je zien welke foto’s meer en wat voor personen aantrekt. Vergeet ook niet om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Je zou zelf ook niet op een half leeg profiel klikken.

Daarnaast zijn er genoeg andere online dating tips die zeker toegepast kunnen worden bij pepper dating en andere datingsites. Een overzicht van deze tips vind je op in de volgende berichten.

Online Dating Tips Voor Mannen? Zo krijg je interesse!

Online Vrouwen Versieren? Dit gaat je helpen!

Dating Tips voor Vrouwen? Dit gaat je echt helpen! Top #5!


Pepper dating ervaringen.

Flip: het visuele moodboard is heel sterk. de doelgroep is leuk, maar best klein. ik had genoeg gesprekken en dates, dus ben tevreden met het resultaat. de zoekfilters en chat functie kunnen verbeteringen gebruiken. Het unieke is de kleine groep mensen die er op zit, met een kleine doelgroep werkt het alsnog heel goed.

Maarten: Pepper is een leuke website, maar er is 1 groot nadeel: Je moet betaald lid zijn om berichten te sturen, maar je moet ook betaald lid zijn om berichten te kunnen lezen. Het vervelende is, is dat je niet kunt zien of iemand betaald lid is. Het komt dus vaak voor dat je een bericht stuurt naar iemand die dat niet kan lezen, en je weet ook niet of de ander het gelezen heeft. Daarmee komt het grootste deel van de verstuurde berichten niet altijd aan. 

Lisanne: Ik sta een half jaar ingeschreven op pepper, maar met weinig succes. Ik heb ooit 2 chat gesprekjes gehad, maar verder niks, terwijl ik op andere datingsites meerdere gesprekken en dates heb. Graag zou ik  mijn geld terug willen (wat je volgens de reclame terug krijgt als je geen succes hebt). Voor andere mensen die zich willen inschrijven voor een datingsite? Ga niet naar pepper!

Heb je zelf ervaringen over Pepper dating en wil je die graag delen? Laat dan je ervaringen over pepper dating achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan de ervaringen lezen van pepper dating en een betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van Pepper dating. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden omtrent de kosten, ervaringen en tips van Pepper dating.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Be2 | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Wat Zijn De Beste Datingsites voor Hoger Opgeleiden? Top #5!

Tinder of Lexa? Welke datingsite past het best bij mij?

Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.