september 15

Regioswingers | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Regioswingers is er speciaal voor iedereen die openstaat voor een partnerruil op seksueel gebied! (Swingen is de term daarvoor). Hier ontmoet je andere koppels die hier ook naar opzoek zijn. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt op dit gebied. Er zijn ervaren koppels die jullie verder op weg kunnen helpen en beginnende koppels als je het liever samen uitprobeert. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten en ervaringen van Regioswingers.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Regioswingers?

Regioswingers is een datingsite die in eerste instantie bedoeld is voor koppels. Je komt namelijk te weten welke andere swingers er in de regio zijn! Weet je nou niet wat swingen is? Swingen doen koppels meestal die wat spanning zoeken op erotiek gebied in hun relatie. Je spreekt af om een spannende date te hebben met een ander koppel. Je kan dan zelf bepalen hoever jullie willen gaan, maar je kan het zien als een partner ruil! 

Regioswingers is daarmee de nummer één site in Nederland voor swingers. De meeste swingers zoeken jarenlang naar een goed ander koppel voor wat extra spanning. Met regioswingers kan dat nu veel sneller! Toch is geduld altijd een schone zaak, ook bij regioswingers. De medewerkers  zijn fel tegen nep profielen en zorgen ook dat die niet worden toegelaten. Hetzelfde geldt voor kwaadwillende leden.


Kenmerken.

Bij regioswingers kan je van verschillende functies gebruik maken. Denk hierbij aan chatten, uitgebreid zoeken, foto’s plaatsen en je profiel aanvullen. Let wel op dat bepaalde functies alleen mogelijk zijn met een betaald account. 

Toch kan je ook met een gratis account uitvinden of deze datingsites geschikt is voor jullie als koppel. Zo zijn er gratis functies waar je gebruik van kunt maken.

Gratis account.

Zoals hierboven al vermeld zijn er een aantal functies waar je gebruik van kunt maken als gratis lid. Hieronder een overzicht van die mogelijkheden:

 • Profielen van andere leden bekijken.
 • (Standaard) Berichten sturen.
 • Eigen foto’s plaatsen.
 • Gebruik maken van de standaard zoekfunctie.

Het is helaas niet mogelijk om met een gratis account te chatten en de ontvangen berichten te lezen.

VIP-account.

Met een betaald (VIP) account kun je van alle functies onbeperkt gebruik maken. Zo kan je makkelijker en sneller in contact komen met andere koppels bij Regioswingers. Hieronder staan alle functies die je dus kunt gebruiken.

 • Persoonlijke berichten sturen.
 • Alle foto’s van andere leden bekijken.
 • Zoekfunctie is nog uitgebreider.
 • Berichten lezen.
 • Berichten beantwoorden.
 • Deelnemen aan de chat.
 • Zien wie als laatst je profiel heeft bezocht.

Regioswingers Kosten.

Aanmelden bij Regioswingers is gratis. Je kan dan rustig rondkijken op de site of het wat voor je is. Het is met een gratis aanmelding wel alleen mogelijk om een beperkt aantal functies te gebruiken. Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen bij Regioswingers tegen bepaalde kosten.

De kosten van Regioswingers voor premium account zijn:

 • 1 maand VIP: €24,99 per maand!
 • 2 maanden VIP: €19,99 per maand 
 • 4 maanden VIP: €14,99 per maand!

Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


Profiel verwijderen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een koppel hebt gevonden en niet verder hoeft te zoeken. Misschien bevalt Regioswingers je wellicht niet. Je kan dan altijd met gemak je profiel verwijderen. Ook kan je met gemak je abonnement stopzetten of je profiel voor een tijd verbergen. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet:

 • Ga naar Regioswingers.nl
 • Login met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Ga naar je account.
 • Klik op de knop “Uitschrijven”.
 • Volg de stappen.
 • Je bent nu uitgeschreven en je profiel is verwijderd.

Lees ook: RegioSexContact NL/BE | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?


Veiligheid.

Bij deze datingsites worden alle profielen van tevoren gecontroleerd. Zo bevinden zich bijna tot geen nep profielen op deze datingsite. Toch kan het altijd voorkomen dat er één het toch voor mekaar heeft gekregen. Je kan dan altijd een mail sturen naar het team van Regioswingers. Dan zullen ze dat profiel blokkeren en verwijderen.

Daarnaast heeft de site een ssl-encryptie, dat is het slotje bij het adresbalk van de website. Dat laat zien dat de site beschermt is tegen virussen en zo blijven al je gegevens veilig!


Tips voor online swingen.

Wanneer je een ander koppel hebt gevonden om mee te swingen, zijn er een aantal tips die je moeten weten. Zeker op online gebied!

Het is verstandig om een speciaal mailadres aan te maken voor Regioswingers. Zo geef je anderen geen kans om informatie over je te weten te komen. Na een goed online gesprek, is het verstandig eerst in het openbaar af te spreken. Zo kan je elkaar wat beter leren kennen en bepaalde dingen afspreken. Daarnaast is het belangrijk om aan te geven wat je precies verwacht van de ervaring en wat de eventuele grenzen zijn. 


Regioswingers ervaringen

Hieronder zijn verschillende ervaringen van Regioswingers van verschillende mensen op het internet

Swinger007: Voor partnerruil een uitstekende datingsite. Je moet niet als single komen, want daar is de site helemaal niet voor. Ga dan naar een andere site.

Linon: Lijkt op fake. Meteen na aanmelding inbox vol met berichten. Lijken nep leden. Ik weet het niet..

Kinkyteam: Wij vinden regioswingers maar een slechte site. In het noorden weinig andere leden en ook als je verder kijkt geen mensen die matchen. 

Heb je zelf ervaringen met Regioswingers en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 

Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Regioswingers. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kenmerken, kosten, het inloggen, ervaringen en reviews van Regioswingers.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Sexdating? Top #6!

Victoria Milan |Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Second Love | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

C-Date | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Novamora | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Ashley Madison | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

ChatGirl Review! & De #10 Beste Alternatieven


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.