september 13

SeekForSugar | wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

SeekForSugar is de grootste datingsite voor sugar daddy’s en sugar baby’s in Nederland! Deze datingsite staat echt in het teken van jou! Ze zijn gespecialiseerd in het matchen van sugar daddy’s en sugar baby’s! In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten en ervaringen van SeekForSugar.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor SeekForSugar?

Deze datingsite bestaat net iets langer dan een jaar en daarmee enorm modern! Naar onze mening moet dat ook wel. Het is inmiddels een moderne vorm dating en de vraag naar sugardaddy’s en baby’s wordt met de dag groter.

SeekForSugar is ook internationaal actief en zo kan jij je gezelschap overal ter wereld vinden. Je leert daardoor veel van de wereld en die extra kennis is nooit slecht.

Registreren bij SeekForSugar is altijd gratis. Gratis aanmelden kan door op de knop hieronder te drukken.

Zo kan je altijd eerst rustig rondkijken op de website van SeekForSugar.


Kenmerken SeekForSugar.

Het kan in het begin best spannend zijn om een profiel aan te maken op een datingsite. Vooral als het om sugar daten gaat. Toch is het makkelijker en minder spannend dan je denkt. Je kan namelijk zelf bepalen wat leden te zien krijgen als ze jouw profiel bekijken. Je kan een eigen foto uploaden en informatie over jezelf invullen. 

SeekForSugar is er echt op gericht om sugarbaby’s en daddy’s aan elkaar te koppelen voor een leuke, serieuze relatie. Na dat jij je profiel hebt ingevuld kan je al gelijk aan de slag met het zoeken van matches. Je kan gemakkelijk berichten en likes achterlaten, zodat jij meteen opvalt bij diegene de ze ontvangt. 

Op een datingsite als deze wordt online contact al heel snel omgezet naar een date. Dat komt mede door de reden waarvoor de leden erop zitten. Bij een normale datingsite wachten mensen toch wat meer af en willen ze eerst meerdere leuke gesprekken hebben.

SeekForSugar Arrangement. 

SeekForSugar staat erom bekend dat elke date nieuw en uniek is. Je kan namelijk van te voren bepalen wat je van een date verwacht. Wil je op een vriendschappelijke date? Iemand gezelschap houden? Of toch echt voor de liefde gaan? Geef van te voren aan wat je wilt en seekforsugar zal je matchen met de juiste leden. Op deze manier bepaal jij je eigen grenzen en kan je de date van te voren al helemaal inplannen.


Kosten SeekForSugar.

Wil je van beter opties gebruik maken dan zal je een premium account moeten nemen tegen betaling, maar SeekForSugar is de enige datingsite waar de aanmelding voor Sugar daddy’s gratis is! De kosten van SeekForSugar zijn als volgt:

  • 1 maand: €49,- per maand!
  • 3 maanden: €45,- per maand! 
  • 6 maanden: €39,- per maand! 

Aangezien sugar baby’s vaak minder geld hebben dan daddy’s is een Membership een hele kleine bijdrage. Dit zodat er wel serieuze sugar baby’s op de site komen. 

Nogmaals het is een maandelijkse bijdrage van een paar euro. Niet veel als je bekijkt welk gemak, plezier en misschien zelfs geld eruit haalt.


Veilig Daten Keurmerk.

SeekForSugar is lid van het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie in Nederland die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. Zo zijn al je gegevens veilig en kan niemand er toegang tot krijgen.

Daarnaast zijn hier geen nep profielen aanwezig, aangezien de prijs voor een abonnement hoger ligt dan de gemiddelde datingsite. Dat maakt de drempel te hoog om op deze site een nep profiel aan te maken.

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice van SeekForSugar 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Ervaringen SeekForSugar.

Hieronder verschillende ervaringen over SeekForSugar door verschillende mensen op het internet.

Manon: Heb goede ervaringen met Seeksforsugar. Heb al met een hele leuke date afgesproken en heb het prima naar mijn zin gehad. Een vervolgdate staat al gepland. Ik  ben er zeer tevreden over en de site werkt ook prima!

Henk: Hele goede ervaringen met de site van Seekforsugar. Als sugar daddy vind ik het geen enkel probleem om te betalen voor een leuke date. Heb pas een hele leuke date gehad met een mooie dame. Ik vind het super leuk om vrouwen te verwennen met luxe en via deze site heb je daar de mogelijkheid voor.

Ton: Er zijn best veel profielen actief op Seekforsugar. De website heeft een mooie layout en de functies waar je gebruik van kunt maken werken ook goed. De site is duidelijk en het navigeren gaat ook heel eenvoudig. Er is een ruime hoeveelheid functionaliteiten. 

Merel: Seekforsugar is een uitstekende website als je opzoek bent naar een sugardaddy. Wat een leuke mannen zitten er op deze datingsite. Ik heb al hele fijne gesprekken gevoerd en ook al een paar hele leuke dates gehad.

Heb je zelf ervaringen met SeekForSugar en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en een betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite SeekForSugar. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent kenmerken, kosten en ervaringen van SeekForSugar.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Hoe Vind Je Een Sugar Daddy? Bekijk Deze Tips!

De Beste Sugar Daddy of Sugar Baby Datingsites?

Hoe Ziet Een Date Met Een Sugar Daddy Eruit?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.