september 8

Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Seniorengeluk is een bekende datingsite voor ouderen singels. Er zitten vooral leden op tussen 50 en 65 jaar. De naam zegt het eigenlijk al. Hier melden zich vooral mensen aan die op latere leeftijd nog echt op zoek naar geluk in de liefde! En waarom ook niet? Liefde heeft geen leeftijd of einddatum. Dat weten ze hier maar al te goed! Deze datingsite is al jaren werkzaam in deze categorie en daarom hebben wij er onderzoek naar gedaan. In dit artikel bespreken we de functies, kosten, het inloggen en opzeggen bij Seniorengeluk.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Seniorengeluk?

Seniorengeluk is de datingsites die er is voor 50 plussers die graag in contact met elkaar willen komen. Dat kan zijn voor vriendschappelijk contact, maar ook voor een serieuze relatie! Gelukkig is seniorengeluk onderdeel van Safe Dating Network waardoor het betrouwbaar is en erg actief achter nepprofielen aanzit. Dus ben je opzoek naar een vriendschappelijke of liefdevolle relatie, dan ben je bij seniorengeluk aan het juiste adres!

Een gratis profiel aanmaken op deze datingsite is binnen een paar minuten gebeurd. Met een gratis profiel kan je al van heel veel functies gebruik maken, zo kan jij alvast kijken of deze datingsite bij jou past!


Functies

Op Seniorengeluk.nl kan je je helemaal gratis inschrijven. Net als bij de meeste datingsites kan je dan alleen wel van een beperkt aantal functies gebruiken. Het is niet zo dat je helemaal niks kan. Van de volgende functies kan je gebruiken maken met een gratis lidmaatschap:

 • Berichten sturen naar andere gebruikers. (Beperkt)
 • Profielfoto bekijken van anderen (één foto)
 • Profielen van andere leden bekijken.
 • Eigen foto’s plaatsen op je profiel.
 • Zoeken naar andere leden (Beperkt)

Daarnaast sta je niet alleen ingeschreven bij Seniorengeluk, maar ook bij andere datingsites van dezelfde eigenaar. Zoals Stedendating of MetJou. Zo wordt de kans op een match automatisch vergroot.

Verder melden er dagelijks vele nieuwe leden zich aan en trekt het vooral de doelgroep die toch echt op zoek is naar een gelukkige relatie op hun oude dag. 


Kosten Seniorengeluk.

Gelukkig kun je al van heel veel functies gratis gebruik maken. Wil je nog echt alles eruit halen kan je altijd tegen bepaalde kosten van seniorengeluk een betaald lidmaatschap aanschaffen. De kosten bij Seniorengeluk voor een betaald lidmaatschap vind je hieronder:

 • 1 maand: €24,99 per maand!
 • 2 maanden: €19,99 per maand!
 • 4 maanden: €14,99 per maand!

Seniorengeluk heeft drie opties voor een betaald abonnement. De langstdurende is 4 maanden, wat best mee valt. Zo zit je niet al te lang vast aan hoge kosten en een abonnement bij Seniorengeluk. Daarnaast kan je zelf gemakkelijk verlengen. Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.

Functies betaald abonnement. 

Kies je voor een betaald abonnement, dan kan je natuurlijk van meerdere en betere functies gebruik maken. Eigenlijk alle functies zonder beperkingen. Wij raden aan dit te doen, aangezien de kans op meer matches en dates aanzienlijk groter wordt.

De volgende functies zitten inbegrepen bij een betaald abonnement:

 • Alle foto’s van andere leden zijn zichtbaar.
 • Geavanceerd en beter zoeken naar andere gebruikers.
 • Kijken wie het laatste je profiel heeft bekeken.
 • Onbeperkt persoonlijke berichten sturen.
 • Met alle betalende leden onbeperkt chatten.
 • Makkelijker zoeken door middel van trefwoorden.

Inloggen Seniorengeluk

Het kan voorkomen dat je problemen ervaart met het inloggen op Seniorengeluk. Misschien ben je vergeten hoe je moet inloggen? Of kan je de inlog knop op de site niet vinden. Maak je niet druk. Volg de stappen hieronder en voor je het weet kan je weer inloggen op seniorengeluk:

 • Ga naar Seniorengeluk.nl
 • Je ziet dan twee knoppen staan “inschrijven” en “inloggen”
 • Klik vervolgens op “inloggen”
 • Vul je “gebruikersnaam” en “wachtwoord” in.
 • Je bent als het goed is ingelogd.

Nieuwe inschrijving.

Wanneer je voor het eerst lid wilt worden, kan je je gewoon op de website inschrijven. Klik op de knop “Inschrijven” onder de tekst: Nieuw bij Seniorengeluk? Je wordt dan automatisch doorverwezen naar een pagina waar je een formulier met je gegevens in moet vullen. Wanneer dat is gelukt, is je account aangemaakt en kan je op zoek gaan naar je match.


Opzeggen Seniorengeluk.

Ben je van plan om te gaan opzeggen bij seniorengeluk, dan is dat in een paar simpele stappen geregeld. Wil je daarna ook je volledige profiel verwijderen, dan kan dat na het opzeggen van je abonnement bij Seniorengeluk. Volg de stappen hieronder voor het opzeggen van je account bij Seniorengeluk:

 • Ga naar Seniorengeluk.nl
 • Login met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Ga naar Profiel Overzicht en klik op het kopje “Voorkeuren” 
 • Klik helemaal rechts is het menu op “Uitschrijven”
 • Schrijf een reden voor uitschrijving en klik op het vakje “Ja, schrijf mij nu uit” en klik dan op de knop “Uitschrijven”

Het opzeggen is als het goed is nu gelukt! Inloggen kan niet meer en andere gebruikers kunnen je profiel niet meer zien op seniorengeluk.nl.


Veilig Daten Keurmerk.

Seniorengeluk heeft het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. 

Daarnaast doet deze website ontzettend zijn best om fraude tegen te gaan. Zo zitten er bijna geen nepprofielen op en worden deze ook niet toegelaten. In verband met de veiligheid. Dat is logisch aangezien er veel ouderen op zitten en daardoor de kans op fraude groter is.

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Lees ook: De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?


Ervaringen Seniorengeluk.

HappySenior: Heren (en dames, maar in deze vooral heren), pas een beetje op met leden die 2 cijfers achter hun naam hebben staan. Zo heb ik al gedoe gehad met Annette56 en Jorien21. Dit lijken geen echte profielen te zijn maar oplichters. Voor de rest niet veel te klagen, maar seniorengeluk haalt ze ook niet van de site af helaas.

Wil & Corry: Site werkt goed. Wij hadden beide ons profiel compleet aangevuld en dan krijg je elkaar gevonden. Jammer vind ik dat het op de mobiel niet zo goed werkt. Het is zo klein geschreven en alle knopjes zitten zo dicht bij elkaar. Op de computer werkt het wel veel beter! 

Groede: Ik kreeg via seniorengeluk ongeveer 1,5 geleden een relatie. Helaas zijn we nu weer uit elkaar. Ik heb me na een tijdje weer aangemeld op seniorengeluk. Je ziet dat de leden groeien, maar de matches worden er niet beter op. Ik krijg nu moeilijker een afspraak met iemand die goed bij me past… moet wel evenveel betalen.

Katria: Je krijgt heel moeilijk afspraken. Het is als een kat en muis spel. De meeste willen wel contact, maar van een daadwerkelijke afspraak komt het niet snel. Beetje balen als je wel echt op zoek bent naar een relatie. De site werkt wel goed, maar voor wat ik zoek heb je er niet zoveel aan.

Heb je zelf ervaringen met Seniorengeluk en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Seniorengeluk. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent het de functies, kosten, het inloggen en opzeggen van Seniorengeluk.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Een Serieuze Relatie?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50Liefde | Wat zijn de Reviews, Kosten en Ervaringen?

Ourtime | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

VijftigPlusDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.