oktober 21

Tips voor het openstellen tegen over je date? Dit gaat je helpen!

Jezelf openstellen bij een eerste date of eerste ontmoeting kan best lastig zijn. Dat kan komen door ervaringen die je misschien hebt gehad of omdat je gewoon zo als persoon in elkaar zit. Het is voor daten wel een nadeel als je het moeilijk vindt om jezelf open te stellen. Wanneer jij jezelf niet goed kan openstellen is het moeilijker om anderen mensen echt goed te leren kennen. Wij hebben daarom de beste tips voor het openstellen tegenover je date op een rij gezet!


Inhoudsopgave
No headings found

Tips voor het openstellen tegenover je date!

Het kan heel eng zijn, maar het is toch de beste manier om het beste uit je date te halen. Daarnaast is jezelf openstellen de basis voor een goede en vaste relatie. Dus als je een leuke date wilt, of opzoek bent naar een vaste relatie kunnen deze tips je wellicht helpen!


1. Vraag je date om iets persoonlijks te vertellen.

De vraag aan je date om iets over zichzelf te vertellen is een goede manier om aan het begin van de date jezelf ook wat meer open te stellen. Wanneer je date iets over zichzelf vertelt, zal het voor jezelf ook een stuk makkelijker iets over jezelf te vertellen. Je zult merken dat het in de verloop alleen maar makkelijker en persoonlijker wordt. Een goede mix voor een leuke date!


2. Heb geen verwachtingen.

Veel mensen hebben allemaal verwachtingen bij een eerste date. Wanneer je veel verwachtingen hebt, kan het eigenlijk alleen maar tegenvallen. En wanneer de date tegenvalt, is het veel moeilijker om jezelf open te stellen. Ga zonder verwachtingen de date in en laat de ervaringen op je af komen. Dat is de beste manier om jezelf makkelijker open te stellen. Geen verwachting, zijn geen teleurstellingen!

via GIPHY


3. Openstellen tegenover je date door te praten over je familie/vrienden.

Welke band je ook hebt met je familie of vrienden, wanneer je erover praat zegt het veel over een persoon en is het meteen persoonlijk! Je kan veel opmaken uit de familie situatie van iemand. Wat die persoon bijvoorbeeld allemaal al heeft meegemaakt in zijn/haar leven. Jezelf openstellen voor je date wordt dan een stuk makkelijker! 


4. Praat over je passie om jezelf meer open te stellen tegenover je date.

Wanneer je praat over iets wat je naar het hart gaat, stel jij jezelf automatisch al wat meer open. Hoogstwaarschijnlijk heb je er onwijs veel verstand van en vind je het makkelijk om erover te praten. Daarmee laat je zien wie je bent en wat je leuk vindt! Daarnaast komt voor je date ook aantrekkelijk over. Je laat namelijk zien dat je ambitie voor iets hebt waar je zelfvertrouwen uit haalt. Dat is behoorlijk aantrekkelijk!


5. Vertel een gênante situatie die je hebt meegemaakt. 

Het vertellen van een onwijs gênante situatie, helpt je meteen om de date wat luchtiger te maken. In date termen noemen we dat ook wel “een ijsbreker”. Vertel een grappige situatie waardoor je date zichzelf er misschien in kan herkennen. Daarnaast laat het zien dat je vol zelfspot zit en dat je iemand bent waarmee je kan lachen. Dat is een goede eigenschap, waarmee jij jezelf interessanter maakt voor je date!

via GIPHY


6. Jezelf openstellen door het verleden achter te laten.

De voornaamste reden waarom mensen zich moeilijk openstellen, komt door het verleden. Wanneer je slechte ervaringen hebt gehad met het vertrouwen van mensen en jezelf openstellen, is het makkelijk om van nature een soort zelfbescherming in te bouwen. Het liefst zeg je niks over jezelf, omdat je bang bent dat je weer pijn wordt gedaan..

Helaas is dat niet de manier en zullen de meeste mensen je niet bewust willen schaden. Probeer de nare ervaringen en het verleden achter je te laten, het klinkt makkelijk dan dat het is. Toch is de enige manier om dat te doen door jezelf weer open te stellen en de goede ervaringen mee te maken!


Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij een overzicht gegeven van de beste tips voor het openstellen tegenover je date. Wij hopen je hiermee een zetje in de goed richting te geven voor een leuke eerste date. Wij zullen deze pagina up to date houden met nieuwe tips omtrent tips voor het openstellen tegenover je date.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Je Niet Moet Doen Op Een Eerste Date? #10 Tips!

De Beste Tips voor een Eerste Date? Dit gaat je helpen!

Online Dating Tips Voor Mannen? Zo krijg je interesse!

Dating Tips voor Vrouwen? Dit gaat je echt helpen! Top #5!

De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?

Hoe Vind Je Een Sugar Daddy? Bekijk Deze Tips!

Hoe Ziet Een Date Met Een Sugar Daddy Eruit?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.