september 16

Victoria Milan |Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Op zoek naar een echte affaire? Bij Victoria Milan zit je dan helemaal goed. Deze datingsite wordt gebruikt door een groot aantal mensen in Nederland die graag wat extra spanning zoeken buiten hun relatie. Het is wel van belang dat je anoniem blijft op zo’n datingsite. Hier staan discreet en anonimiteit hoog in het lijstje. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je anoniem blijft en toch de beste affaires krijgt! In dit artikel bespreken we de kenmerken, kosten, ervaringen en reviews van Victoria Milan.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor Victoria Milan?

Victoria Milan is een nieuwe datingsite in Europa die zich specialiseert op gehuwde mensen. Gehuwde mensen die op zoek naar een affaire buiten hun relatie. Ondanks dat deze datingsite nieuw is in Europa heeft het al bijna 8 miljoen leden. Het zijn gelukkig allemaal echte gebruikers. De missie is om iedereen 100% te helpen van het vinden van een geheime gelijkgestemde, terwijl uw relatie of huwelijk beschermd blijft! 

Je kan hier voor veel aspecten terecht. Je kan onschuldig web flirten, op zoek gaan naar en one-night stand of een langdurige affaire opbouwen. Victoria Milan is echt gespecialiseerd in het anoniem houden van je account en je relatie of huwelijk te beschermen. Wil je nog meer informatie kan je altijd even naar de website. Je kan je altijd gratis en anoniem aanmelden door op de knop beneden te klikken.


Kenmerken Victoria Milan.

Je kan zelf kiezen op wat voor manier je de datingsite van Victoria Milan wilt gebruiken. Stiekem flirten, een echte affaire of swingers zoeken. Voordat je daadwerkelijk op zoek gaat, wil je natuurlijk weten welke functies deze datingsite te bieden heeft. Hieronder een overzicht van de functies:

 • Uitgebreide zoekfuncties. (Leeftijd, plaats,  lengte, uiterlijk en interesses) 
 • Virtuele knipoog sturen.
 • Berichten sturen.
 • Anoniem account.
 • Zelf bepalen voor wie je profielfoto beschikbaar is. 
 • Live chat.
 • Mobiele app.

Sommige functies zijn alleen te gebruiken met een betaald lidmaatschap. Zoals de live chat en onbeperkt berichten sturen. Voor de rest kan je van alle functies gebruik maken met een gratis account. Zo kan je goed uitzoeken of Victoria Milan wat voor je is!

Anonimiteit.

Alle profielen op de datingsite Victoria Milan worden veilig afgeschermd en daardoor ligt de anonimiteit erg hoog. Je kan zelf beslissen of je profielfoto wordt afgeschermd en wie het kan zien. Je hoeft ook geen onverwachte E-mails te verwachten. Alle meldingen komen namelijk alleen in die mailbox van je profiel. Zo kan je discreet en anoniem van deze datingsite gebruiken zonder dat iemand in je omgeving achter je affaire komt.

Daarnaast zal Victoria Milan nooit je telefoonnummer of e-mailadres (die je nodig hebt om je aan te melden) laten zien in je profiel. Die zijn ten allen tijde afgeschermd, zodat niemand zomaar contact met je kan opnemen als die je heeft profiel bezocht. Zo blijf je altijd in de anonimiteit.


Kosten Victoria Milan.

Wil je in aanmerking komen voor alle functies dien je een premium account aan te schaffen.

De kosten van Victoria Milan voor premium account zijn:

 • 1 maand: €49,99.
 • 3 maanden: €39,90 per maand.
 • 6 maanden: €29,00 per maand.
 • 12 maanden: €19,00 per maand.

Zoals je ziet wordt het per maand steeds goedkoper naarmate je een langere periode afsluit. Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving!


Veilig Daten Keurmerk.

Victoria Milan heeft het Veilig Daten Keurmerk. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites. Daarbij worden alle gegevens veilig versleuteld via een SSL-encryptie. Dat is het slotje wat je links boven in de site balk ziet. 

Daarnaast is Victoria Milan elke dag bezig met het verbannen en niet toelaten van nep profielen. Zo zitten er bijna geen nepprofielen op en worden deze ook niet toegelaten. Je hebt ook de macht om onaangename profielen aan te geven. Zo zorgt iedereen ervoor dat ze zo snel mogelijk verdwijnen..

Heb je toch nog vragen? Dan staat de klantenservice 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Victoria Milan Review.

Hieronder verschillende reviews van de datingsite Victoria Milan.

G: Ik zit niet graag thuis en mijn man is regelmatig op pad voor zijn werk. Ik houd ervan om discreet een lekkere toyboy te zoeken. Victoria Milan is dan de datingsite om een leuke vent te zoeken. 

Harry: Prima datingsite. Het ligt er echt aan wat je zelf doet. Als je een duidelijke profielfoto pakt en je profiel goed invult dan krijg je echt wel reacties van vrouwen. Het is niet of er alleen maar mannen op de wereld zijn. Het ligt er zelf aan als je negatief bent over deze site.

Geert: Aardige site, maar vooral voor mensen met een drukbezet leven. Je komt hier geen gepeupel tegen over het algemeen, maar daar moet je wel van houden.

Heb je zelf ervaringen met Victoria Milan en wil je die graag delen? Laat je ervaring van Victoria Milan dan achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 

Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Victoria Milan. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent de kosten, ervaringen, het inloggen en reviews van Victoria Milan.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

Wat Zijn De Beste Datingsites Voor Sexdating? Top #6!

C-Date | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Second Love | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Novamora | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Ashley Madison | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Regioswingers | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Ondeugend Daten | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

ChatGirl Review! & De #10 Beste Alternatieven

SecretFlirt (SF Dating) | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.