september 6

VijftigPlusDating | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten? (2022)

Vijftigplusdating is een online ontmoetingsplek voor alle single 50 plussers. Ben je single en boven de 50 jaar oud? Dan zou dit weleens de plek kunnen zijn om die liefde (opnieuw) te vinden. Je staat niet meer elk weekend in de club en zal het op een andere manier moeten. In dit artikel bespreken we de kenmerken, functies, kosten en ervaringen van Vijftigplusdating.


Inhoudsopgave
No headings found

Waarom kiezen voor VijftigPlusDating?

Vijftigplusdating is een zeer moderne datingsite die zich puur richt op 50plus. Ze zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie of nieuwe partner. 

Vijftigplusdating staat er om bekend dat ze leuke en diverse contactmogelijkheden hebben. Je kan namelijk anoniem berichten sturen en 1 op 1 chatten met degene die jij interessant vindt. Je kan gelukkig zelf bepalen wanneer jij je gegevens aan iemand openbaar maakt. Doe dit niet altijd te gehaast! Neem de tijd om goed iemand te onderzoeken. 

Een gratis profiel aanmaken op deze datingsite is binnen een paar minuten gebeurd. Met een gratis profiel kan je al van heel veel functies gebruik maken, zo kan jij alvast kijken of deze datingsite bij jou past!


Functies VijftigPlusDating. 

Met een gratis lidmaatschap kan je bij Vijftigplusdating gelukkig al van vele functies gebruik maken. Na het gratis aanmelden kom je meteen in het beginscherm terecht. Daar kan je alle belangrijke activiteiten en meldingen zien. De volgende functies zijn mogelijk met een gratis lidmaatschap:

 • Onbeperkt eigen foto’s plaatsen.
 • Onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie.
 • Altijd je profiel instellen/wijzigen.
 • Altijd je instellingen wijzigen.
 • Bekijken wie jou leuk vindt.
 • Andere leden liken.
 • Speeddate functie.
 • Berichten sturen naar andere leden. (Beperkt)
 • Profielen bekijken. (Beperkt)
 • Foto’s van andere leden bekijken. (Beperkt)
 • Makkelijk te gebruiken op je telefoon of tablet.

VijftigPlusDating kosten.

Gelukkig kun je bij Vijftigplusdating van heel veel functies gratis gebruik maken. Wil je nog echt alles eruit halen kan je altijd een een betaald lidmaatschap aanschaffen. De kosten bij VijftigPlusDating voor een betaald lidmaatschap vind je hieronder:

 • 1 maand: €29,95 per maand!
 • 3 maanden: €19,95 per maand!
 • 6 maanden: €14,95 per maand!
 • 12 maanden: €9,95 per maand!

De kosten bij vijftigplusdating worden lager als je voor een langere periode afsluit. Je kan betalen met Creditcard, Ideal, Paypal, Contant en een Giro overschrijving.


Bekendheid.

Deze datingsite heeft in tegenstelling tot andere sites in deze categorie geen grote naamsbekendheid. Ze hebben geen grote marketing en reclame campagnes. Daarnaast onderscheiden ze zich wel doordat ze zich specifiek op 50 plussers richten. De meeste mensen weten daardoor deze datingsite gemakkelijk te vinden.

Toen deze datingsite onder de loep werd genomen door Kassa, (een programma van de Vara) scoorde die niet heel hoog. Zo kwam er uit dat er minder matches zijn op Vijftigplusdating. Dat komt met name, omdat ze geen matches voorstellen of een matching systeem hebben. Je zult zelf dus heel actief moeten zijn op deze datingsite. 

Een ander nadeel is dat je niet kan zien welke leden een betaald lidmaatschap hebben. Zo weet je niet wie je berichten kunnen ontvangen en lezen. Toch blijft het persoonlijk, wat voor de één nadelig is, kan een voordeel zijn voor de ander.


Contact.

Als je vragen hebt staat de klantenservice van Vijftigplusdating altijd voor je klaar. Je kan gemakkelijk contact opnemen via het e-mail adres op hun website of het contactformulier. 

Vaak zijn de meeste vragen al beantwoord op hun site. Onder het “kopje” veelgestelde vragen staat al heel veel informatie. Zo kan je daar alles vinden met betrekking tot je profiel, berichten, foto’s en betalingen.


VijftigPlusDating ervaringen.

Hieronder verschillende ervaringen van de datingsite VijftigPlusDating:

Tiny: Wat ik hier heel plezierig vind is dat de mensen hier allemaal wat ouder zijn en dus ook al wat meer mee hebben gemaakt in het leven dan dat ze een keer zijn laten staan door een vriendje. Hier zijn er mensen die net als ik weduwe zijn en zo echt de vreselijke momenten in het leven kennen. Wat je dan merkt is dat mensen je begrijpen en zo ontstaat er dan ook sneller een klik tussen twee personen.

Dennis: Eigenlijk klopt de omschrijving van deze site wel. Het is een site waar alle waar bij alle belangrijke dingen er wel op zitten en dit doet het ook prima, maar het heeft niet echt speciale opties of extraatjes die nog kunt gebruiken wanneer je dit wilt. Ik vind het persoonlijk een beetje saai, maar het doet het prima dat wel.

Piet: Het lijkt allemaal wel mooi een website waar je vrouwen kunt ontmoeten, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat deze vrouwen uit heel Nederland komen en dat is lang niet altijd handig. Ik vind eigenlijk nooit iemand die bij mij in de buurt woont en dat vind ik wel erg belangrijk. Ik zit er op mijn leeftijd niet meer op te wachten met het openbaar vervoer het hele land door te reizen voor een vrouw.

Hilly: Deze site is voor mij echt gezelligheid therapie. En dan bedoel ik niet alleen alle verschillende online gesprekken die ik hier voer, maar ook alle extra activiteiten die georganiseerd worden door deze site. Juist die extra activiteiten maakt het zo leuk en dan bouw je ook echt een band op met verschillende andere leden. We zijn echt vrienden geworden en bij sommige mensen heb ik al meer zien opbloeien dan alleen vriendschap.

Heb je zelf ervaringen met Vijftigplusdating en wil je die graag delen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Andere mensen kunnen dan informatie opdoen en betere keuze maken. Zo helpen we elkaar allemaal om het daten beter en leuker te maken! 


Samenvatting.

In dit artikel heb je een overzicht gekregen van de datingsite Vijftigplusdating. We hopen hiermee dat je een keuze hebt kunnen maken met het wel of niet aanmelden bij deze datingsite. Wij zullen dit artikel up to date houden met nieuwe ontwikkelingen omtrent functies, kosten en ervaringen van Vijftigplusdating.

Misschien ook interessant?:

De Top #10 Beste Gratis Datingsites Van Nederland En België?

De Top #10 Beste Dating Apps Van Nederland en België?

De Top #5 Beste Datingsites voor 50Plus Dating?

50PlusMatch | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Ourtime | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Seniorengeluk | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

50Liefde | Wat zijn de Reviews, Kosten en Ervaringen?

Lexa | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

Parship | Wat zijn de Reviews, Ervaringen en Kosten?

De Beste Datingsites en Tips voor 50 Plus Dating?

50PlusRelatie | Wat zijn de Reviews, Kosten & Ervaringen?


Waarom datingsitesadvies.nl?

Kwaliteit

Wij geven alleen de beste reviews en tips over de datingsites en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven reviews over onze eigen mening en die van anderen op het internet! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

Wij kiezen voor jou de beste datingsites en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne Goossens

Hallo, Ik ben Sanne en sinds een tijd fanatiek blogger voor datingsitesadvies.nl. Ik doe dit met alle plezier, omdat ik zelf ook mijn man heb ontmoet via een datingsite. Wij zijn nu al 5 jaar gelukkig samen en zou graag andere mensen willen helpen om ook de liefde te vinden via een datingsite. Als er vragen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.